Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při volání je slyšet můj zvuk z pc

Od: leclerk* odpovědí: 11 změna:

Nevíte proč je slyšet když s někým volám můj zvuk z pc. Prostě když s někým volám a pustím nějaký zvuk tak ho on slyší.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

0x

Zeby citlivy mikrofon?Pokial pocut zvuk s pocitaca.Pokial pocut rusenie z pocitaca tak bude nico ze odrusene v pocitaci ,skus ist s telefonom dalej od pocitaca a potom zistis z akej diaky od pocitaca mozes bez rusenia telefonovat.

hodnocení

0x

A proč by neslyšel, mikrofon k vašemu Skype nebo VOIP není tak inteligentní, aby nebral ruchy z okolí. Nebo ty zvuky jsou příliž silné? Pak jen popletené ovladače nebo nastavení zvuk. karty, případně vice zvuk. karet (např. integrovaná v USB VOIP telefonu).

Upřesněte.

leclerk*
hodnocení

je to tak že i když odpojím mikrofon a pustím písničku tak to ten s kým volám slyší

buss
hodnocení

0x

No ale on ten mikrofon je tak zkonstruován aby zachytil zvuk, jinak je na prda.

A když už, tak stáhnout jeho citlivost.

leclerk*
hodnocení

prostě mikrofon odpopíjm od PC a s někým volám a ten s kým volá slyší zvuky z mého PC, někdě se to asi musí nastavit aby to neslyšel

Pak má pc někde ještě integrovaný mikrofon..třeba v ovladačích zvuků vyzkoušet který mikrofon jak funguje a ten nežáducí vypnout..

leclerk*
hodnocení

ne nemá mikrofon, jde o to jako by zvukovka posílala zvuk do hovoru a nevím kde to vypnout

lui*
hodnocení

0x

No to je přeci normální. Většina zvukovek(asi všechny ty jednodušší) má jen jeden kanál. Do něj se mixují zvuky ze všech zařízení, co jich vaše zvukovka umí. Kolik jich je poznáte, když si rozbalíte okno s mixem. A všechny tyhle namixovaný zvuky jdou přes jeden výstupní regulátor do všech zařízení které v tom daném okamžiku používají zvuk z daného zařízení. Takže jakýkoliv zvuk, který se objeví, je jedno jestli ho generovaly Win, nebo CD mechanika, nebo TV karta, pokud je příslušný vstup zapnutý, tak tyto zvuky se namixují s MIC vstupem a vylezou do OUT výstupu, stejně jako do SKYPE. Stačí takhle?

skeleton

Já sem povipínal vše a stejně mi to v cs tes micronu dela stresnz zvuki vysvětlení dobré ale jak jse toho zbavit

skeleton
hodnocení

0x

Mám Podobný problém.

leclerk*
hodnocení

tak řešení je asi koupit lepší zvukovku, ale doufám, že se najde i jiné řešení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]