Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Vím, že se to tu řešilo, ale nejsem si jist, zda se vše vztahuje i pro jiného ISP a vůbec jsem to nějak nepobral, takže se chci omluvit, pokud spamuji.
Kompletně jsem musel resetovat router do továrky - nyní potřebuji pomoci s jeho nastavením a to krok za krokem.
V manuálu je snad všechno co se dá nastavit, ale mě jde jen o to, aby mi šla wi-fi síť s mým heslem - to je vše.
Děkuji předem za pomoc.
Krok za krokem? To tady ale píšu pokaždé, dokonce jsem u tohoto routeru popisoval z dema na netu takže asi nejpřesněji.
Projdi si tohle: poradte.cz/...
a taky tohle: poradte.cz/...
To je sice projiný router, ale základní postup který jsem tam psal je stejný. Naházej sem případně obrázky kde si nebudeš vědět rady a doděláme to
Zajímají tě nastavení:
WAN- síť poskytovatele, nastavíš podle údajů od poskytovatele (ip napevno nebo přidělovaná? Pokud přidělovaná tak máš po starostech)
Wlan- wifi která tě zajímá
LAN- tam nemusíš defakto nic
Zbytek je firewall, logy atd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.