Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám notebook(AsusX51R)Při spuštění mě to hází hlášku,nepodařilo se připravit kritický soubor!CHameleon motoru mimo provoz.Já vubec nevím co s tím (nejsem až tak znalí)Mohl by mě někdo poradit?TAK TROCHU PO LOPATÉ.Díky za každou radu.
Při zapnutí notase(,Systém XP ) se ukázala tahle hláška a u ikony Avastu to psalo že neni zabezpečen.tak sem to restartoval třeba i 2x.Udělal jsem test no a našlo to nějakej bordel,tak jsem to dal do truhli a pořád ta hláška.tak nevím.Já tomu zas tolik nerozumím!
Tak sem hoď vyfocenou stránku ze start, spustir, msconfig, po spuštění...zajímalo by mě co tam máš za bordel...taky při čištění vypni body obnovení ať se ti nevrací zpět
Ferdinande, tak trochu po lopatě:
- poznámka mavericka Neřvi tě upozorňuje na to, že píšeš velkými písmeny... ta se používají na zdůraznění nebo jako ŘVANÍ...
- nevím, jak jsi získal tu fotografii, vypadá to jak z fotoaparátu... když chceš sejmout obrázek z obrazovky, použij klávesu Prt Scr na vrchním řádku klávesnice, většinou někde třetí čtvrtá zprava, podle typu klávesnice. Stlačením té klávesy se obrázek uloží do schránky, potom si ho můžeš uložit třeba do Obrázků, nebo rovnou na plochu, aby jsi ho nemusel pracně hledat, když ho chceš hned poslat. Pokud ho chceš napřed upravit, otevři si Malování (Start - Programy - Příslušenství - Malování) po otevření nahoře klikni na Úpravy, tam na Vložit. Obrázek můžeš v Malování upravit, doplnit, potom ho dáš uložit ( Soubor, v něm Uložit nebo Uložit jako) určíš formát, třeba JPG a místo uložení třeba Plocha...
- vkládání fotky do otázky pěkně polopatě popsala pepane na poradte.cz/...
dále je popsané tady poradte.cz/...
- ta fotka není úplně správně, dobře jsi klikal na Start - Spustit - napsal msconfig - ale musíš ještě kliknout na myslím druhou záložku zprava, na které je napsáno Po spuštění... potom z toho, co se ti otevře, udělej pomocí Prt Scr kopii a ulož. Pokud máš těch programů vypsáno v tom Po spuštění více, že se nevejdou na jednu fotku, posuň si je výše a okopíruj další, resp. všechny.
a hned si můžeš vyzkoušet v Malování ořezat ten obrázek tak, aby jsi nedával fotku celé obrazovky, ale jen výřez toho okna Po spuštění...
- po lopatě i obrázek
Díky.
Jen by se ti někde mohlo hodit- pokud máčkneš ALT+PrtScr tak se ti do schránky zkopíruje aktivní okno- nebudeš ořezávat
Nevím jak zménit formát toho obrázku
doplněno 16.11.10 09:18:Nejde to odelat
doplněno 16.11.10 19:37:A
doplněno 16.11.10 19:37:A
doplněno 16.11.10 19:42:A
neboj se, naučíš se...
doplněno 17.11.10 21:02:klikni stále na tu šipku dolů, a když se ti rozbalí nabídka, kliknutím vyber, co chceš, ať už adresář nebo formát nebo cokoliv jiného...
doplněno 17.11.10 21:05:takže teď se drž pokynu mavericka a dej sem ty snímky, podle kterých se dá zjistit, co všechno běží po spuštění PC...
bez informací ti neporadí nikdo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.