Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potřeboval bych poradit, jaký software použít na převod DVD, staženého DVD Shrinkem, nebo Nero Recode (bez komprese) na HDD do PC, na převod do AVI (DivX nebo Xvid). Používám stále AutoGK v2.55, ale je poměrně starý a tak mě zajímá alternativa k tomuto prográmku, klidně placená. Aby byl takto jednoduchý, rychlý a převáděl klasické DVD soubory do "avíčka". Moc díky
Ja používam programy - Total Video Converter, je trochu pomalší ale spracuje 80% DVD, Freemake Video Converter, je tiež zujímavý, tiež trochu pomalší, spracuje zhruba 70% dvd filmov, Movavi Video Converter, najnovší je 10, ten sa mi zdá byť najlepší, ale neviem zohnať key číslo, lebo kupovať to nemienim - peniaze ... hm ... Ale stále mi zostáva zvyšných 20 - 30 % čo neviem spracovať, mám nejakú zbierku dvd filmov, okolo 150, a tak mám ten istý problém ako ty, ukladám si to po spracovaní na externý disk 1,5 TB, aby som ušetril miesto a peniaze na DVD nosiče, a teraz neviem čo ďalej a stojím pred rovnakou dilemou, ak ti to pomôže budem rád, ak máš niečo novšie - info, budem rád, keď mi napíšeš, hoci to nečakám, aj mne poradili keď som to potreboval ...
Tak jsem vyzkoušel: Auto GK, DVDtoAVI, Any video converter, Total video converter, Movavi video converter a AVS Video Converter. A ten poslední, AVS Video Converter je best! Verze 7 je v trial ke stažení na offiko stránkách avs4you.com. Crack na tu nejnovější verzi 7.0.2.452 Ti pošlu na email, když budeš mít zájem. Snad Ti to pomůže
Já mám opačný problém. Potřeboval bych nějaký program pro převod z AVI do formátu MPEG2. Řešil sem to tady poradte.cz/... . Bohužel nevyřešil.
Nebyl by k němu nějakej jednoduchej návod?
doplněno 18.10.10 10:28: Convertere, zkouším a zatím to doopravdy vypadá dobře!.!.!
Convertere, když si to stáhnu z ulož.to tak to bude převádět celý?.?.? Nebudu si muset nic dokupovat?.?.?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.