Nejste přihlášen/a.
Mám notebook viz: czechcomputer.cz/... s jedním 250 GB diskem.
Také se prodával stejný typ,ale se dvěma disky viz: czechcomputer.cz/... .
Půjde druhý disk domontovat,jaký typ,bude nutné ho nějak do notebooku přihlásit?
Ono se ve skutecnosti nejedna od dva hardisky, ale o jeden, ktery je rozdelen na dva. Notebooky jsou to naprosto stejne, lisi se jen velikosti onoho harddisku. Vsimni si v popisu, ze ten druhy ma 500GB disk ... tim padem ho rozdelili na dva 250GB disky.. nicmene se jedna porad o jeden HDD. Pokud chces zvetsit hdd, musis si koupit vetsi. Fyzicky dva hdd do notebooku nedostanes.
Nejsem si jist zdali zrovna ten vami vybrany NB umi dva hdd sice to tam pisou, ale muze se jednat o tiskovou chybu kdy meli na mysli dve partice a ne dva hdd.
Co se tyce existence nb s vice hdd tak ty normalne sezenete, ale asi to bude trochu jina cenova kategorie, protoze je treba torchu jinak usporadat ulozeni komponent (odvod tepla), a za to se dost plati, dva hdd se pouzivaji u nekterych 17 modelu.
Jinak jestli mate dostatek financi a chcete mit 4 hdd tak si poridte tenhle zazrak eurocom.com/...
Kupte si externí HDD a na něj vyházejte ty zbytečnosti z notebooku. Pak Vám ten 250GB bude bohatě stačit. Alternativou je koupit nový, třeba 500GB HDD a na něj přesunout celý stávající. K tomu potřebujete někoho, kdo tomu trochu rozumí.
Tak jsem našel staré téma a v něm je o tomto typu notebooku popsáno,že opravdu ty typy s 2x250 GB mají dva fyzické disky,viz: poradte.cz/... .
Je to opravdu tak?
Nu a proč by neměl? V detailech to i píšou Noťas je na to dost velký
Pochybuji spíš, že by někdo psal na netu jeden disk rozdělený na 2 oddíly
tak kdyz to vsude pisou, tak to asi i tak bude. Ja se jen mrknul na popis na tech strankach a kdyz psali 2x250GB a v technicke dokumentaci maji hdd: 500GB tak jsem myslel, ze je to proste jeden disk rozdeleny na dve partition...
Tak takhle vypadá při částečné demontáži zadního krytu. Předpokládám,že ten stříbrný obdélník vedle demontovaného akumulátoru je disk. Kam tedy s tím druhým?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.