Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení Firefox

Od: zajda888® odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,

nainstaloval jsem si Mozillu FF 19 a když chci jít např.na svůj mail na Seznamu,píše mi to:

Toto připojení není důvěryhodné
Požádali jste Firefox o zabezpečené připojení k serveru login.seznam.cz, ale nelze ověřit, že tomu tak skutečně je.
Pokud je požadováno zabezpečené připojení, měl by server předložit důvěryhodnou identifikaci a tím prokázat, že se připojujete na správné místo. Nicméně, identita tohoto serveru nemohla být ověřena.
Pokud se k tomuto serveru obvykle připojujete bez problému, může tato chyba znamenat, že se za tento server někdo snaží vydávat, a neměli byste pokračovat.
Nemůžu přijít na to,kde to mám přenastavit,už jsem zkoušel snad vše. Poradíte mi? Díky moc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majorka*
hodnocení

0x
Je to asi blbost,a zřejmě jsi to tak udělal,ale já si tu devatenáctku stáhla přímo z mozilla.cz a nemám s ní žádný problém,tak jestli to tak náhodou nemáš,odinstaluj a stáhni odsud,mail přes seznam mi jde normálně.

hanher*
hodnocení

0x

Mě to dělávala zapnutá kontrola SSL v antiviru.

doplněno 04.03.13 22:17:

Už se to tu dokonce řešilo:

poradte.cz/...

iz*
hodnocení

0x

Klikni na "Vím, o co jde" a pak povol trvalou výjimku.

Zajímavé je, že tyto problémy s certifikáty mívají státní orgány, banky, telefonní operátoři, apod. Docela by mne zajímalo, proč si nepořídí důvěryhodné certifikáty, kterým by se nemusely povolovat výjimky.

doplněno 05.03.13 01:52:

Problém podle mne bude u Seznamu. Přihlašujete se na login.seznam.cz a/nebo na login.szn.cz, ale potřebujete se dostat na novy.email.cz/...

Mně někdy dělá problém i přihlášení na Spolužáky (v Opeře a ve Firefoxu) ...

doplněno 05.03.13 01:54:

Oprava: ... ale potřebujete se dostat na email.seznam.cz/...

hodnocení

Já to stáhl ze Slunečnice,zítra zkusím z mozilla.cz

Já výjimku povolil,ale přesto mě to pořád vrací na tu stránku s hláškou.

Prozatím všem moc díky,zítra se uvidí.

doplněno 04.03.13 23:29:

Tak jsem nevydržel a zkusil novou instalaci ze stránek,co radí "majorka",nicméně výsledek je tentýž.

A můžu udělovat výjimky jak chci,počítač se vrátí k výše zmiňované hlášce.

SSL u antiviru jsem nenašel,myslím že jsem si rozkliknul všechna nastavení.

Ráno moudřejší...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]