Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Winrar-vyextrahovani souboru typu: Soubor001

Od: black0ut* odpovědí: 9 změna:
Odpoved na svou otazku jsem jiz nasel zde: poradte.cz/... ,jenze jsem to asi spatne pochopil. Nevim jak to mam udelat abych mel .iso soubor misto 47 souboru typu soubor 001/002 atd.
Presny popis: Stáhl jsem si hru z netu. Jsou to 3 casti raru (1+1+0,2GB) a když je otevřu, je tam 47 souborů + sfv, kde první soubor je "rzr-daoa.001"a ve vlastnostech typ SFV a ostatní rzr-daoa.002 (typ soubor 001, soubor 002 atd. až do 47). Oznacil jsem vsechny 3 archivy a dal extrahovat zde, ale pak mam 47 souboru k nicemu a ne iso. Pls poradte :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raduz*
hodnocení

0x

Musíte rozbalit i tech 47 souborů

black0ut*
hodnocení

Jak mam rozbalit soubory tohoto typu?

marenka*

Všechny ty soubory si zamodříš, označíš a pak klikneš pravým myšítkem a z nabídky vyber rozbalit do 001. Budeš mít jednu složku.

sondaw*

Nic nemusí zamodřovat, kliknu na první RAR pravým myšítkem, dám rozbalit (nebo extrahovat) a všechno se mi rozbalí do jedné složky nebo jednoho souboru

marenka*

Fakt? No tak super, ušetřím si jeden krok. *ua* Jo, člověk se má pořád co učit. *hi* Děkuji za doplnění.

Například v Total Commanderu stačí otevřít první z těch mnoha archivů a soubor ISO jednoduše vykopírovat ven. Případně si nainstalovat WinRAR a ISO soubor rozbalit z uvedených souborů.

black0ut*
hodnocení

Slozku mam uz davno, ale jak pisu, vyextrahuje to 47 souboru typu soubor001 atd a ne .iso. Z tech tri archivu jsem udelal jeden aby to bylo prehlednejsi, takze to vypada takhle: screenshot.posterus.cz/... a slozka vypada stejne jen to neni v raru samozrejme. Poradte mi nejak srozumitelne jednotlive kroky abych z toho docilil k .iso. Zkousel jsem co jste psali, ale asi jsem natvrdly. :) Jednoduse receno mam jeden rar archiv a zaroven i slozku se souboroma extrahovanyma z archivu, ale ted jeste jak to iso. Predem diky za odpoved.

Otevři ve WinRAR první z těch hmoha rozbalených souborů souborů ve složce a dej Extrahovat do... Pak si zvol cestu a spusť to :)

black0ut*
hodnocení

Diky spider. Konecne jsem to pochopil. :D Dal jsem pravym na soubor 001 a otevrel ve winraru a co nevidim... iso soubor :) takze jsem ho pretahl do slozky a konecne mam co jsem chtel. Diky vsem za pomoc!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]