Nejste přihlášen/a.
Všechny ty soubory si zamodříš, označíš a pak klikneš pravým myšítkem a z nabídky vyber rozbalit do 001. Budeš mít jednu složku.
Nic nemusí zamodřovat, kliknu na první RAR pravým myšítkem, dám rozbalit (nebo extrahovat) a všechno se mi rozbalí do jedné složky nebo jednoho souboru
Fakt? No tak super, ušetřím si jeden krok. Jo, člověk se má pořád co učit.
Děkuji za doplnění.
Slozku mam uz davno, ale jak pisu, vyextrahuje to 47 souboru typu soubor001 atd a ne .iso. Z tech tri archivu jsem udelal jeden aby to bylo prehlednejsi, takze to vypada takhle: screenshot.posterus.cz/... a slozka vypada stejne jen to neni v raru samozrejme. Poradte mi nejak srozumitelne jednotlive kroky abych z toho docilil k .iso. Zkousel jsem co jste psali, ale asi jsem natvrdly. Jednoduse receno mam jeden rar archiv a zaroven i slozku se souboroma extrahovanyma z archivu, ale ted jeste jak to iso. Predem diky za odpoved.
Otevři ve WinRAR první z těch hmoha rozbalených souborů souborů ve složce a dej Extrahovat do... Pak si zvol cestu a spusť to
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.