Nejste přihlášen/a.
Stáhla jsem si hru z netu a když ji otevřu naskočilo mi tam asi 44 souborů, kde první soubor je"add-tw6a a ve vlastnostech typ SFV a ostatní add-tw6a.001 (typ soubor OO1, soubor 002 atd. až do 44). Kdyby všechny bylo zabalený v rar tak to označím a dám pravým tlačítkem otevřít zde a udělám se mi image soubor a potom budu instalovat přes daemon tool, ale ty soubory nejsou zabalený, tak co mám dělat. Když kliknu pravým tlačítkem tak mám na výběr pouze zabalit.
Jedná se přímo o hru"TIGER WOODS PGA TOUR 2006 - jsou to 3 CD.
Díky
Díky za radu ale stejně to nefunguje... Když kliknu na první soubor"add-tw6a"ten vypadá, že je zabalený ale né klasická ikona knížek nad sebou ale list a na něm ty knížky. Když kliknu pravým tlačítkem a vyberu otevřít napíše se mi :"D:/Tiger Woods pga tour 06.clone.addiction/CD1/add-tw6a.sfv
the archive is either in unknown format or damagen...
archiv buď je v neznámém formátu nebo je poškozen
ty ostatní soubory už zabalený nejsou...
add-tw6a.001
add-tw6a.002
add-tw6a.003 a až do add-tw6a.044 kdyby tyhle soubory byly klasicky v rar zabalený tak vím, co dělat... ale takhle...
Jana
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.