Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soubor SFV

Od: vavrova.j* odpovědí: 6 změna:

Stáhla jsem si hru z netu a když ji otevřu naskočilo mi tam asi 44 souborů, kde první soubor je"add-tw6a a ve vlastnostech typ SFV a ostatní add-tw6a.001 (typ soubor OO1, soubor 002 atd. až do 44). Kdyby všechny bylo zabalený v rar tak to označím a dám pravým tlačítkem otevřít zde a udělám se mi image soubor a potom budu instalovat přes daemon tool, ale ty soubory nejsou zabalený, tak co mám dělat. Když kliknu pravým tlačítkem tak mám na výběr pouze zabalit.*nevi*

Jedná se přímo o hru"TIGER WOODS PGA TOUR 2006 - jsou to 3 CD.

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
1. Otevři si WinRAR a označ jeden z těch archivů. Pak v menu vyber Extrahovat do... a hra se ti rozbalí do zvolené složky. Nebo..
2. První soubor add-tw6a je EXE soubor (add-tw6a.exe, pokud má skrytou příponu, koncovka exe se nezobrazí), který po spuštění hru rozbalí také. Pravděpodobně se jedná se o samorozbalovací archiv.
vavrova.j*
hodnocení

Díky za radu ale stejně to nefunguje... Když kliknu na první soubor"add-tw6a"ten vypadá, že je zabalený ale né klasická ikona knížek nad sebou ale list a na něm ty knížky. Když kliknu pravým tlačítkem a vyberu otevřít napíše se mi :"D:/Tiger Woods pga tour 06.clone.addiction/CD1/add-tw6a.sfv

the archive is either in unknown format or damagen...*nevi*

archiv buď je v neznámém formátu nebo je poškozen*nevi*

ty ostatní soubory už zabalený nejsou...

add-tw6a.001

add-tw6a.002

add-tw6a.003 a až do add-tw6a.044 kdyby tyhle soubory byly klasicky v rar zabalený tak vím, co dělat... ale takhle...

Jana

vavrova.j*
hodnocení

Jéééééééééééééééé:) už jsem na to přišla, jak jsi to myslel ...extrahovat do...

Všechno jsem označila a pravým tlačítkem jsem vybrala : Add to archive...(nemám českou verzi winrar:) Už se mi tvoří CD1 zabalené v rar...díky*pusa*

doik
hodnocení

0x
Měl jsem stejnej problém,díky za radu.

laden*
hodnocení

0x
toto jeste umí Total Commander označí se soubor *.rar ve složce a v nabídce SouboryDekomprese

laden*
hodnocení

0x
JEste Soubor *.SFV .v něm jsou uloženy kontrolní součty vícenásobných archivů a slouží pro kontrolu jestli se všechny současti archivu stáhli komplet nebo ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]