Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna Epson - barvy,roztok?

Od: neznalecvtiskarnach odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

dříve jsem zde už psal o svém problému s tiskárnou poradte.cz/...

Pořídil jsem tedy ROZTOK na čištění trysek a nové barvy,chci se jen zeptat,mohu nejdříve vyzkoušet ty barvy potom roztok?

Tiskárnu jsem opravdu dlouho nepoužíval.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud jsou trysky zaschlé, musíš je nejdříve vyčistit a až potom zkoušet barvu.

neznalecvtiskarnach
hodnocení

Tak jsem to už vyzkoušel,začalo tisknou,ale problém je s papírem,špatně si ho podá a pak se tam ten papír sekne a nejde vyndat.

neznalecvtiskarnach
hodnocení

Tak jsem dál vypnutí a ten papír to vyplivlo ven.

pepane*

epson.diplofix.cz/...

doplněno 12.08.10 18:49:

zkusil se pročíst ten odkaz?

neznalecvtiskarnach
hodnocení

Ten papír už jede vpoho,ale dělá to pruhy,takže asi bude potřeba pročistit tu tiskovou hlavu,máte nějaký návod? Ta tisková hlava u mé tiskárny není vyndávací,model je Epson C70,prosím pokud víte jak na to tak o radu,mám na to speciální roztok,ale nevím jak to čistit,díky za pomoc.

neznalecvtiskarnach
hodnocení

ano,na ten jsem se díval

neznalecvtiskarnach
hodnocení

Ještě mě napadlo nakapat ten roztok na místo,kde se nasává ta barva z cartridges,myslíte,že by to šlo zkusit? Ta tisková hlava je u mně integrovaná,takže by asi nešla vyndat nijak jednoduše.

neznalecvtiskarnach
hodnocení

Provedl jsem opakovaně softwarové čištění tiskové hlavy a všechno ted šlape perfectně,to s papírem jsem vyřešil,tam jak to bralo papír byl nějakej bordel (tužka,nevím ani jak se tam dostala :D),ted už to jede skvěle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]