Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vykřičník v liště?

Od: brunecova*

Navštěvuji už 3 měsíce hubební www stránky (zdarma a legálně). Poslední 3 dny se mi při puštění hudebního klipu nebo zábavného videa v liště před slovem hotovo (čekání na připojení) vždy zobrazí žlutý trojúhelník s vykřičníkem. Můžete mi někdo poradit? Děkuji.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raduz*
hodnocení

2x

Tak ani v jednom z mych pouzivanych prohlizecu (IE, Maxton, Firefox) tam zluty tojuhelnik s vykricnikem nemam... Problem bude u Vas lokalni - jaky pouzivate prohlizec? Mate jej aktualizovany? Co mate za hlasku po kliknuti ci priblizeni kurzoru na ten trojuhelnik?

brunecova*
hodnocení

Prohlížeč mám IE. Aktualizace mám nastavené. Na trojúhelník jsem neklikala. Pokaždé mi to napíše - Dokončeno. Na stránce však došlo k chybám., nebo - Hotovo., Nebo - Na stránce se vyskytla chyba. Na úvodní stránce je to bez vykřičníku.

sondaw*

Na Firefoxu jsi to nezkoušela?

brunecova*
hodnocení

Nezkoušela. Přiložení myši, nebo kliknutím na trojúhelník se nic neděje.

alf*

tak Ti chybí doplněk. Nevyskočí zároveň nahoře lišta s dotazem zda ho chceš instalovat?

alf*
05.08.10 22:09

.

Vykřičník v liště?
brunecova*
hodnocení

Překontrolovala jsem to. Nahoře nemám nic, jenom dole ten vykřičník.

brunecova*
hodnocení

Alfe. Před 3 měsíci jsem řešila problém, že mi to nešlo. Obrátila jsem se přímo na Stream. Doporučil mi Player a kde si ho mám stáhnout. Pak vše jelo v pořádku. Nyní mi lišta nic nehlásí. Spustit mi jde vše, jenom nevím, co s tím vykřičníkem, co to znamená.

raduz*
hodnocení

1x

Kliknete si na ten vykricnik nebo najedte mysi, opravdu tam bude neco napsano. Tipl bych si, ze treba mate starsi verzi javy nebo problem s adobe flash playerem ci neco podobneho..

sondaw*

Zkus otevřít IE>Nástroje>Kompatibilní zobrazení (nebo nastavit kompatibilní zobrazení) a přidej ten web do seznamu, co to udělá

brunecova*
hodnocení

Čekám na odpověď ze Streamu, pak se ozvu, nebo zkusím ty nástroje. Díky všem.

pepane*
hodnocení

0x

;)Nemůžete napsat jaké stránky, aby se to dalo vyzkoušet?

alf*
hodnocení

0x

a nic tam není napsáno? Ani po najetí myší? Prohlížeč?

brunecova*
hodnocení

Jedná se Stream.cz, 02 - Stream muzik ten výstražný trojúhelník nemá.

brunecova*
hodnocení

Vykřičník se mi začíná objevovat i na dalších hudebních www stránkách. Zadám www, hudební klip asi minutu už hraje a pak teprve se mi načte stránka. Mám zpomalené načítání stránek a nelíbí se mi chování PC. Můžu mít v počítači vir, nebo něco podobného? Nic nestahuji, hry nehraji. Poradí mi někdo? děkuji.

pepane*

A čistíte PC nějakým antivirovým programem?

brunecova*
hodnocení

Mám Avast, testuji 1x týdně. Mám mít ještě něco jiného?

pepane*

Já používám slunecnice.cz/...

a download.chip.eu/... obojí zdarma a v češtině.A samozřejmně piriform.com/...

Jinak v místním vyhledávači najdete spoustu rad, ohledně programů na viry s návody.

Např.

poradte.cz/...

poradte.cz/...

hop®
hodnocení

0x

Jsem zastáncem AVG, mám koupenou licenci. Mimoto jsem si rád nechal poradit kolegou - odborníkem na počítače (Bena) a doinstaloval pár dalších softwérků. Návod je zde na poraďte pod názvem "Jak vyzrát na viry", doporučuji!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]