Nejste přihlášen/a.
Navštěvuji už 3 měsíce hubební www stránky (zdarma a legálně). Poslední 3 dny se mi při puštění hudebního klipu nebo zábavného videa v liště před slovem hotovo (čekání na připojení) vždy zobrazí žlutý trojúhelník s vykřičníkem. Můžete mi někdo poradit? Děkuji.
Tak ani v jednom z mych pouzivanych prohlizecu (IE, Maxton, Firefox) tam zluty tojuhelnik s vykricnikem nemam... Problem bude u Vas lokalni - jaky pouzivate prohlizec? Mate jej aktualizovany? Co mate za hlasku po kliknuti ci priblizeni kurzoru na ten trojuhelnik?
Prohlížeč mám IE. Aktualizace mám nastavené. Na trojúhelník jsem neklikala. Pokaždé mi to napíše - Dokončeno. Na stránce však došlo k chybám., nebo - Hotovo., Nebo - Na stránce se vyskytla chyba. Na úvodní stránce je to bez vykřičníku.
Kliknete si na ten vykricnik nebo najedte mysi, opravdu tam bude neco napsano. Tipl bych si, ze treba mate starsi verzi javy nebo problem s adobe flash playerem ci neco podobneho..
Vykřičník se mi začíná objevovat i na dalších hudebních www stránkách. Zadám www, hudební klip asi minutu už hraje a pak teprve se mi načte stránka. Mám zpomalené načítání stránek a nelíbí se mi chování PC. Můžu mít v počítači vir, nebo něco podobného? Nic nestahuji, hry nehraji. Poradí mi někdo? děkuji.
Já používám slunecnice.cz/...
a download.chip.eu/... obojí zdarma a v češtině.A samozřejmně piriform.com/...
Jinak v místním vyhledávači najdete spoustu rad, ohledně programů na viry s návody.
Např.
Jsem zastáncem AVG, mám koupenou licenci. Mimoto jsem si rád nechal poradit kolegou - odborníkem na počítače (Bena) a doinstaloval pár dalších softwérků. Návod je zde na poraďte pod názvem "Jak vyzrát na viry", doporučuji!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.