Nejste přihlášen/a.
Zdravím,funnguje mi pomaleji internet a v závozce při hledání něčeho se zobrazuje-neodpovídá,prosím co s tím?děkuji
Vyčerpávající návod i s nabídkou pomoci od kolegy Beny najdeš na poradte.cz/... - doporučuji!
Napiš jaký máš OS, vyčisti PC s CCleanerem, defragmentuj, koukni se, co se ti všechno spouští s windows nebo běží na pozadí. Jak bylo už napsáno, udělej kompletní kontrolu antivirem, kontrolu na spyware (SuperAntiSpyware nebo Spyware Terminator) a na malware (MalwareBytes Antimalware) U všech programů nejdříve aktualizuj databáze
Sondaw, Spyware Terminátor bych začátečníkovi nebo uživateli u kterého si nejsem jist zkušenostmi bych nikdy nedoporučil.
Vzpomeň si na Lujse, jak to dopadlo.
Já bych doporučil stejně jako pytel Spybot Search&Destroy nebo Windows Defender. WD je součástí Windows Vista a vyšších verzí op. systému Microsoft Windows
Máš asi pravdu, i když Luis je kapitola sama pro sebe , ale Spybot i Defender jsou k ničemu, Spybot jsem používala dost dlouho, ale myslím, že už má svá nejlepší léta za sebou a aktualizační databáze se ostatním programům už zdaleka nevyrovnají. Proto mi nenajde už ani tracking cookies, která dřív bez problému našel, vím o nich, že v PC jsou a Spybot se stále tváří, že je vše OK. A o Defenderovi už nemluvím vůbec a než aby mi takové programy "chránily PC", to se teda raději naučím s těmi, které opravdu chrání.
Každý program, než se s ním naučím, nechám v továrním nastavení a udělám si zálohu, než se do čehokoliv pustím - když nic jiného, tak aspoň bod obnovení. S Terminátorem jsem začínala jako začátečník a vždy bylo vše v pohodě, na druhou stranu s ním neudělají ani začátečníci tolik škody, jako mohou udělat třeba s TuneUp
Nesrovnávej začátečníka s Luisem, protože ten bude začátečník vždycky
Ale dobře, už mnohem lepší jak Spybot je SuperAntiSpyware, vyčistil mi po Spybotu všechno, co ten nenašel
Windows Defender je antispyware bez detekce špatných cookies. To je nevýhoda tohoto programu.
Já Spybota používám poměrně dlouho (asi 2 roky), dřív jsem používal Ad-Aware, ale co verzi SE přestali podporovat, tak jsem přešel na Spybota, protože nové verze Ad-Aware jsou náročné a už stojí za vyliž prdel. Podle mě nejlepší antispyware je Spyware Doctor, ale ten je placený, teď jsem si ho koupil a čekám na pondělí, až mi ho pošta doručí. Je i s antivirovou ochranou, ale ta u něj není nejlepší, tu okamžitě vypnu. SUPERAntispyware není špatný, ale myslím, že je jen v angličtině (když jsem ho testoval, tak jsem ho měl v aj) a to pro začátečníky není dobré.
Spybot je podle mého názoru nejlepší freeware antispyware.
Já tovární nastavení vždy měním, ikdyž program neznám, ale před zásahem do čehokoliv vytvářím bod obnovení, protože tovární nastavení je univerzální, ale já chci mít všechno ťip-ťop.
Spyware Terminátor je hrozně náročný na výkon počítače, ale jinak je dobrý.
Lujs, tak co se týče počítačů, tak to asi bude začátečník vždy, jestliže s tím něco nezačne podnikat.
Vše je věc názoru, já jsem testoval na virtuálním počítači 57 antivirů, asi 10 antispywarů a asi 30 firewallů. Zkušenosti s jednotlivými jsem si je napsal, tak kdo chce, můžu naskenovat a poslat v pdfku (jestli to přečtete, protože hrozně škrábu). Programy jsem hnal na virtuálním počítači Windows XP SP3, 512 MB RAM programem PC Security TEST 2007, nyní zkouším některé programy na verzi 2009. Ale moje testy jsou orientační, raději si přečtěte ty profesionální, například av-comparatives, matousec, 2spyware, atd.
Bena, já ti to neberu, ale i v testování spyware programů se Spybot umístil v odstraňování spyware a posledním místě a ve vyhledávání na tom už taky není nejlíp
Jinak k SuperAntiSpyware je čeština
50:50. SUPER antispyware je teda v čj, což mě překvapilo.
Spybot je poměrně dobrý, viz nezávislé testy → 2-spyware.com/...
Zdravím Vás, chcete vědět co stím? Tak za prvé to chce opravu celého operačního programu. (tj. odinstalovat a pak nainstalovat operační systém). Můžete se tomuto vyhnout a to tím že si nainstalujete prográmek, který Vám všechny tyto věci odstraní.
www.zrychlenipocitace.cz
Můj počítač přestával fungovat, Zrychlení počítače mi pomohlo oživit počítač k většímu výkonu. Tento program mě pomohl a děkují mu.
CCleaner jsem odinstaloval a už ho nepoužívám. Hodně úspěchu v dalším provozu na počitaci. sz
Milý wole,pane dýlere, jdi s tím do pr..., pokud nejsi úplný trotl, tak víš, že zadarmo to nic nevyřeší!
Zahnízdí se to v compu, dvakrát to chtělo restart, než jsem to odstřelil.
Vypadněte, děkujeme!
Do pr... klidně půjdu, protože s vulgárním člověkem se bavit nebudu, a toho wole si můžete nazívat někoho jinného třeba svojí maminku nebo ženu to už je jedno! Když radím nějaký program neznamená že jsem dýler.
OKI, omlouvám se za svůj nekontrolovaný výlev slov a pouze se zeptám: zkusil jste SW, který doporučujete?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.