Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybová hláška out of range

Od: miky03 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Mám integrovanou grafiku a používám klasický CRT monitor. Po připojení LCD mi vyskočí hláška: out of range.

Nevíte někdo co s tím? Děkuji za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

1x

Znamená to, že si nastavil na monitoru větší rozlišení nebo obnovovací frekvenci, než je povolená. Jestli máš nainstalované drivery od monitoru, nemělo by se to stát. Pokud máš nějaké defaultní windowsovské, tak třeba při spuštění hry nebo jiné fullscreen aplikace změní sama rozlišení na vyšší a už máš problém.

stačí vymazat config soubor ze složky CSS, přesněji

Config.cfg ... je ve složce CSS/cstrike/config Po vymazání souboru by se mělo veškeré nastavení vrátit

miky03
hodnocení

asi jsem tupej ale nemůžu tu složku najít..

hanher*

Já si nevšiml, to k tomu nepatří.

Zkuste na monitoru nastavit jinou frekvenci zobrazení, bude na výběr asi 50 a 60MhZ.

doplněno 30.07.10 12:02:

Koukám, že už to tady bylo.

poradte.cz/...

miky03
hodnocení

Děkuji.pomohlo nastavení obnovovací frekvence na 60 hz. Jsem dlužníkem...

hop®

Já tam tu složku také nemám, není to tím, že nehraju céesko? ;)

miky03
hodnocení

mě ale vůbec nejde o hraní her,já ten komp prostě s tím LCD nerozjedu,jenom černej monitor s tou hláškou...

Odeber grafickou kartu a monitor ze správce zařízení, restartuj PC a připoj LCD monitor

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]