Nejste přihlášen/a.
v PC mám kartu Radeon x1600 v AGP. Pokouším se nainstalovat Winy Vista i Windows 7 či XP. Po instalaci mi někdy systém chvíli funguje někdy ani to ne a pak se zničeho nic objeví hláška "out of range" a musím restartovat PC. Zkoušel jsem změnit rozlišení i frenkvenci monitoru (mám LCD), ovladače jsem prásknul i odinstaloval přes nouzový režim a ještě jiné kousky, ale bohužel. Stále "out of range". Dokonce to dělá i v nouzovém režimu.Nevím co ještě vyzkoušet, kdo může poradit.
Zkoušel jsi ovladače z CD, nebo aktuální stažené z netu? Máš monitor zapojený přes DVI nebo D-SUB - zkus to prohodit. Je karta integrovaná na desce, nebo externí?
CD ke kartě nemám, tak jsem stáhl ovladače z netu, karta je externí v AGP a monitor jsem zkoušel propojit jak přes DVI i D-SUB. Stále však vyskakuje "out of range"
V tom případě ti to dělá grafika, zesp. asi ovladače. Máž možnost ji vyzkoušet na jiném PC a ještě i v jiném operačním systému?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.