Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebovala bych zhubnout asi 30 kilo, nejlépe tak polovinu své váhy, tedy asi 50 kilo.
Problémem je, že je mi čtrnáct...
Nebudu lhát, přežírám se, protože mi příde, že mám pořád hlad, ale to je špatný. Vím, že bych se měla hodně hýbat a jíst zdravé věci, jenže nevím, jak se motivovat, abych to vydržela. Nevíte o nějaké pěkné motivaci? To že budu štíhlá a pěkná mi jako skvělá motivace nepřijde, protože jsem nikdy nic nevydžela. Pěkný den.
Dobrý den, takže, je Vám 14 let a máte 100 kg? Když se podíváte do zrcadla, tak se sama sobě líbíte, štíhlá být nechcete a pohledy jiných (např. chlapců) Vás nezajímají? Potom není důvod hubnout - jezte ještě více a až Vás nohy neunesou, tak se budete kutálet. Zdravím!
yami - proč chcete zhubnout? Jaký k tomu máte důvod? Je něco, na čem Vám záleží?
yami - tak vidíte, že motivaci už máte. Nyní už jen hubnout a nehledat výmluvu či zázrak.
Myslím, že sama víte, jak na to, ale jste líná se do toho pustit (když jídlo je tak opojné).
Nevymýšlej si na nás hlouposti! Jinde píšeš, že vážíš 72 kg...Svoji váhu jsi zde již řešila a rad už jsi zde též dostala několik. Motivaci musíš hledat u sebe. V hlavě. Upravit stravovací návyky a hýbat se. Měla by ses cítit ve svém těle dobře a být se sebou spokojená. Což evidentně nejsi, když chceš zhubnout..Ale určitě ne 30 kg, to je nesmysl!
Domnívám se, že nějaká slečna řeší podobné problémy, ale já opravdu píšu na poradnu poprvé.
BTW- já už měla čtrnáct, dotyčná píše, že jí je třináct.
Tak to je teda průšvih. Tak mladá a tak tlustá. Je jen jediná rada, "nežrat". Píšeš, že se přežíráš a víš že to je špatný. Tak když to víš, proč to děláš? Co tady chceš za radu na otázku, na kterou znáš odpověď. A když pro Tebe není motivací že bys byla pěkná a štíhlá, tak si bohužel myslím, že pro Tebe už není žádná jiná motivace. Jenom zdravotní problémy které se stoprocentně dostaví později, ale na to Ty teď kašleš. Tak z Tebe bude tlustá holka která bude závidět druhým že si můžou kupovat hezké sexy oblečení a budou se líbit klukům. Z Tebe si budou dělat jenom srandu že se valíš jako sud. No teda takové vyhlídky do života, to Tě teda fakt lituji.
Nejenže budeš štíhlá a pěkná, ale bez nadváhy budeš i zdravá, nebudeš mt ve třiceti rozdrcené klouby a nemocné srdce.
A ta největší motivace je nebudeš smrdět! Všichni obézní lidé smrdí a toi když se myjou vícekrát za den.
jestli máš hlad, tak si dej okurku, nebo kedlubnu a dej si jich klidně deset, z toho nepřibereš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.