Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Solarium, bile fleky

Od: denisa* odpovědí: 10 změna:
Zdravím,
v pondělí jsem zkusila po prve v zivote solarium a vse bylo ok, dnes jsem sla znovu a vsimla jsem si ze se mi na zadech objevily fleky, jeden vetsi a ostatni do 1cm. Nevite co by to mohlo byt? Byla jsem tam poprve 6min a dnes 8min. Solarium je horizontalni.
Na fotkach muzete u pihy videt vetsi flek a nahore u lopatky mensi flicky, mobil foti hur tak jsem se fotku snazila dat do nejakeho efektu kde by to vyniklo.

Solarium, bile fleky
Solarium, bile fleky #2

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

1x

solárium je zdraví škodlivé a tazatelka se nemůže divit, že má ze solária fleky na pokožce.

hodnocení

0x

Řešilo se např. zde:

poradte.cz/...

hodnocení

0x
Jak v dnešní době někdo kloudný může dobrovolně vystavovat tělo UV záření v megaporci?
denisa*
hodnocení

V solariu je zareni az 3x nizsi nez na prirozenem slunci...
Říkali v solárku? :)
denisa*
hodnocení

Nene, v solarku mi nerekli ani slovo. Nez jse se rozhodla tam jit, tak jsem si precetla zhruba 20odkazu na tema solarium, dale pak diskuze, i co pisou o tom vyrobci..

ladinpraha*
hodnocení

0x

Všude se holt rakovina tak rychle nechytne. *nevi*

hodnocení

0x

Jo,jo,solárko,to je věc! Od známé tak taky dcera chodila docela často až se jí na předloktí ,,vyklubal,,zhoubný nádorek. Vyřízli jí kus svaloviny,takže viditelně a měla štestí,nějaké ozářky ,podchytilo se to včas. Tak ,,hurá,,do solárka! Každý svého štěstí a hlavně ZDRAVÍ strůjcem!

denisa*
hodnocení

Myslim si, ze je rozdil mezi tim, kdyz tam jde clovek 4x za zivot a mezi tim kdyz tam chodi 50x rocne..

hodnocení

0x

V lékárně si kupte Nizoral a postupujte podle návodu. Týden, max 14 dnů a problém je vyřešený.

ulekare.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]