Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem před rozhodnutím zda mám nechat dceru přeočkovat vakcínou proti rakovině děložního čípku.
Máte nějaké negativní zkušenosti a s typem tohoto očkování?
Děkui za reakce na mou otázku
já jsem se očkovat nenechala a měla jsem před pár lety možnost co by mladší žena o
příspěvek od pojišťovny byl dost velký, ale bála jsem se
A po přečtení článků na netu jsem to zavrhla.
Například v USA jedni rodiče nechali naočkovat obě své děti, dceru i syna (u kluků se to dělá kvůli bradavicím tuším) a dopadlo to tak, že obě děti těžké neurologické potíže. Jedno dítě je postižené natrvalo
Krom toho rakovinu děložního čípku můžete dostat i když je člověk naočkován. Očkování není proti všem formám virů, který rakovinu způsobují. Též je otázka, jak dlouho očkování účinkuje...kolik let? Toto nedokáže nikdo zodpovědět, co jsem tedy četla
před časem jsem četla právě o tomto v knize Doba jedová ( Anna Strunecká ) a vyznělo mi to tak, že ochrana je proti zlomku virů, naproti domu dost rizik. I ty výpočty procent úspěšnosti tam byly vysvětlené. Bohužel je to už nějaký rok, co jsem četla, ale kniha byla dobře napsaná, asi zaběhnu zase do knihovny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.