Nejste přihlášen/a.
může mi někdo poradit co použít na mastné vlasy? kupuji Cien proti lupům a nebo Schauma a nic moc, lupy nejsou ale mastné vlasy jsou hned 3den v lékárně doporučí přípravek ale je to krátkodobý,malá flaštička a hodně peněz poradí někdo?díky
Já mám dobrou zkušenost s tímto - šampon LORÉAL PROFESSIONNEL Série Expert Pure Resource. Přípravků je ale velké množství a každý obsahuje jinou účinnou látku. Proto je dobré některé vyzkoušet a pak používat ten, který účinkuje nejlépe.Šampon by neměl být příliš navoněný a neměl by obsahovat silikony. Profesionálové doporučují přípravky průhledné, ne krémové. Měly by také málo pěnit. Nejlepší jsou s obsahem přírodních látek, jako je šalvěj, heřmánek, mořské řasy, přeslička, rozmarýn, podběl nebo kopřiva. Hlavně při mytí nepoužívat HORKOU vodu.
Dobrý den, podívejte se viz odkaz a jestli máte "koule", tak to zkuste. Prý interval maštění vlasů prodlužuje po jejich umytí proplach studenou vodou.
Ale, i na toto musí být "koule". Zdravím!
doplněno 11.11.15 21:15:Pokud by šlo o doporučení šamponu proti lupům, tak jedině Nizoral - je k dostání v lékárně. Jeho cena je vyšší, ale vyplatí se to, protože funguje.
doplněno 11.11.15 21:24:ludmila1955 - no, já bych tu mouku také nezkoušel, resp. možná jednou. Ale, jak vidíte, tak možné je i nemožné - jen se zbavit problému.
já jsem ten kudrnatý s hodně mastnými vlasy mám vlasy ne husté a kroutící se, ne pěkné vlny, ale každý pramínek se kroutí a žije svým životem. Na hlavě stálý "květák " . Neučesatelné, a ještě k tomu tedy mastné hned druhý den. Ráno umyju, celkem to jde, účesu tedy nedosáhnu nějakého stálého. Druhý den většinou vydržím se zaťatými zuby anebo taky myju.
špatně jsem se se vyjádřila, myslela jsem jako , že jsem ten kudrnatý člověk s mastnými vlasy moje chyba. Jsem žena.
ano, i já jsem to zamlada řešila opravdu krátkým střihem, ale i tehdy jsem nakrátko nevypadala dobře, a s přibývajícími roky ten hodně krátký účes už vůbec nevypadá dobře. Vlasy i teď nemám ani po tu bradu. Mívala jsem, ale mastné ucourané kroutivé pramínky taky vypadaly blbě
Mastné vlasy třetí den? To má skoro každý, to je v genech. Já myju vlasy obden. Jsou ty suché šampony, ale nemám s tím dobrou zkušenost, udělalo mi to lupy
Nejvíce mi na maštění pomáhá ten obyčejný kopřivový šampon a také oplach z kopřiv, jenže po tom jsou vlasy neučesatelné, takže většinou je myju Vichy šamponem, po něm vlasy drží tvar. Po koopřivách musím používat hodně tužidla a to vlasy zatěžuje
Jsem zvědavá, zda někdo bude mít nějakou úžasnou vychytávku na tento problém, protože mě to maštění štve taky. Jakou flaštičku ti to doporučili v lékarně?
Já mám na lupy vyzkoušený Mediket plus, ale na ten Nizoral jsem už slyšela hodně chvály.
Jak už tady psali další...3. den mastné vlasy? Vyměňte si je se mnou prosím! :D Já si myju vlasy každé ráno...do večera jsou už mastné. Kromě maštění je mám ještě hrozně jemné...takže po ránu vypadají skvěle, do tří hodin vypadají už trochu ulízle, do šesti hodin mi nezbývá než si udělat culík.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.