Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mastné vlasy

Od: ludmila1955* odpovědí: 13 změna:

může mi někdo poradit co použít na mastné vlasy? kupuji Cien proti lupům a nebo Schauma a nic moc, lupy nejsou ale mastné vlasy jsou hned 3den v lékárně doporučí přípravek ale je to krátkodobý,malá flaštička a hodně peněz poradí někdo?díky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cygnus*
hodnocení

3x

Já mám dobrou zkušenost s tímto - šampon LORÉAL PROFESSIONNEL Série Expert Pure Resource. Přípravků je ale velké množství a každý obsahuje jinou účinnou látku. Proto je dobré některé vyzkoušet a pak používat ten, který účinkuje nejlépe.Šampon by neměl být příliš navoněný a neměl by obsahovat silikony. Profesionálové doporučují přípravky průhledné, ne krémové. Měly by také málo pěnit. Nejlepší jsou s obsahem přírodních látek, jako je šalvěj, heřmánek, mořské řasy, přeslička, rozmarýn, podběl nebo kopřiva. Hlavně při mytí nepoužívat HORKOU vodu.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, podívejte se viz odkaz a jestli máte "koule", tak to zkuste. Prý interval maštění vlasů prodlužuje po jejich umytí proplach studenou vodou.

Ale, i na toto musí být "koule". Zdravím!

poradte.cz/...

doplněno 11.11.15 21:15:

Pokud by šlo o doporučení šamponu proti lupům, tak jedině Nizoral - je k dostání v lékárně. Jeho cena je vyšší, ale vyplatí se to, protože funguje.

doplněno 11.11.15 21:24:

ludmila1955 - no, já bych tu mouku také nezkoušel, resp. možná jednou. Ale, jak vidíte, tak možné je i nemožné - jen se zbavit problému.

ludmila1955*
hodnocení

no koukla jsem na to ale to nehrozí sypat mouku na hlavu to dám radši na jiné účely ale díky

ludmila1955*
hodnocení

šampon jsem dnes zakoupila tak uvidíme

pb®
hodnocení

2x
A co byste chtěla? Mastné vlasy 3. den je naprostý luxux. Vy nemáte mastné vlasy, ale normální. To já mám mastné vlasy, zmastí se 24hod po umytí. Ráno umyju, celý den super, druhý den ráno to ještě jde, ale večer už je to peklo. Mastné vlasy máme celá rodina, tedy rodiče i sestra. Až mám pocit, jestli maštění nejde ruku v ruce s typem vlasú. Rovné, jemné, ne mic husté. Nikdy jsem neviděla člověka s opravdu kudrnatými vlasy, co by je měl mastné.
Mimochodem mouka se na vlasy nesype, ale nanáší v podobě kašičky předem připravené z žitné hladké mouky a teplé vody.
xy

já jsem ten kudrnatý s hodně mastnými vlasy :) mám vlasy ne husté a kroutící se, ne pěkné vlny, ale každý pramínek se kroutí a žije svým životem. Na hlavě stálý "květák " . Neučesatelné, a ještě k tomu tedy mastné hned druhý den. Ráno umyju, celkem to jde, účesu tedy nedosáhnu nějakého stálého. Druhý den většinou vydržím se zaťatými zuby anebo taky myju.

pb®
Chlap si nemá co stěžovat na vlasy. Krátké nejsou náročné na úpravu a uschnou hned a když stejně není spokojen, pořád je může vzít strojkem a mýt si hlavu sprcháčem a česat se froťákem. Být chlap, jdu dohola hned. Bohužel v krátkých vlasech vypadám hodně blbě, nosila jsem je dost dlouho. Odkázaná jsem alespoň na délku po bradu. Jste-li muž a máte vlasy neučesatelné, máte blbý střih a vlasy zbytečně dlouhé.
doplněno 14.11.15 18:40: Myslela jsem, že jste muž. Tak tedy vítám do klubu a soucítím.
xy

špatně jsem se se vyjádřila, myslela jsem jako , že jsem ten kudrnatý člověk s mastnými vlasy :) moje chyba. Jsem žena.

ano, i já jsem to zamlada řešila opravdu krátkým střihem, ale i tehdy jsem nakrátko nevypadala dobře, a s přibývajícími roky ten hodně krátký účes už vůbec nevypadá dobře. Vlasy i teď nemám ani po tu bradu. Mívala jsem, ale mastné ucourané kroutivé pramínky taky vypadaly blbě :)

slzicka*
hodnocení

0x

Mastné vlasy třetí den? To má skoro každý, to je v genech. Já myju vlasy obden. Jsou ty suché šampony, ale nemám s tím dobrou zkušenost, udělalo mi to lupy:(

Nejvíce mi na maštění pomáhá ten obyčejný kopřivový šampon a také oplach z kopřiv, jenže po tom jsou vlasy neučesatelné, takže většinou je myju Vichy šamponem, po něm vlasy drží tvar. Po koopřivách musím používat hodně tužidla a to vlasy zatěžuje:(

Jsem zvědavá, zda někdo bude mít nějakou úžasnou vychytávku na tento problém, protože mě to maštění štve taky. Jakou flaštičku ti to doporučili v lékarně?

doplněno 11.11.15 21:18:

Já mám na lupy vyzkoušený Mediket plus, ale na ten Nizoral jsem už slyšela hodně chvály.

ludmila1955*
hodnocení

bohužel si už nepamatuji je to již delší doba ale byl mi doporučen Reneval Neo ale ten jsem ještě nezkusila

krasula
hodnocení

0x

Při mastících se vlasech může jít o nedostatek vitaminu B2.

nikdo*
hodnocení

0x

Zkuste obyčejný zelený březový šampon. Je sice dnes dost drahý, ale mohl by fungovat.

klera*
hodnocení

0x

Jak už tady psali další...3. den mastné vlasy? Vyměňte si je se mnou prosím! :D Já si myju vlasy každé ráno...do večera jsou už mastné. Kromě maštění je mám ještě hrozně jemné...takže po ránu vypadají skvěle, do tří hodin vypadají už trochu ulízle, do šesti hodin mi nezbývá než si udělat culík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]