Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potrebuji nutne sehnat apku

Od: sabina odpovědí: 12 změna:
Dobry den,
Cele je to tak, s přítelem jsme už skoro 10 let me bude 20 a jemu už je . Takže chodíme spolu v mým pripade uz od 10ti let. Vždycky to bylo takový ze když jsme se pohádali tak ještě ten den jsme se dali dohromady. Teď je to tak ze jsme bez sebe vydrzeli 3 dny, ale z ty 3 dny se stalo hodně věcí. Zamilovala se do nrj jedna holka , holka kterou znám . Přítel s kamarádem byly u jejich rodičů chlastat a ona tam taky bydli a v tu chvíli to vše zacalo, protože byli jakože oba svobodni , ptoste se jen líbali nic víc ale dal ji najevo to , ze by to sni zkusil , což se nestalo protože mne ptisel prosit o odpuštění. Teď si dává vinu na sebe ze kvůli němu se tak trápí atd. Ona mu porad píše a volá ! I když ji řekl ze je zpátky semnou porad to dělá . Přítel to i predemnou dokonce skrývá aby jsme se nemuseli hádat . Nevím co si mam o tom myslet! Proste ji nedokáže flusnout do huby ať nas nechá na pokoji , prybji to řekl ale nebyla jsem u toho, takže nevím jakým stylem ji to řekl. Pisu sem z toho důvodu abych našla apku která když přijde příteli sms abych ji viděla i na svým telefonu . Nejen přijaté ale i odeslane , chtěla bych vidět o čem si píšou abych ze sebe nedělala blázna a mohla zkusit neco novyho. Pokud naka apka na to je, prosím reknete mi která. Nezlobte se ze je to tak dlouhý ale jen abyste věděli jaká je situace. Dekuji za pochopeni.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

Potřebuješ nutně sehnat psychiatra. Výrazy "flusnout do huby"a že bys chtěla vidět, co si píšou... sorry, ale to není moc normální. A přítel je evidentně taky srab, co si nedokáže zablokovat jedno číslo, když jí údajně řekl, ať mu nevolá. A před tebou to schovává. Co mi to jen připomíná... poradte.cz/...

hodnocení

0x
O čem si píšou,po tom je Ti,s prominutim, prd.
Stejně žádná taková apka neexistuje.
Nebo si napis NSA,ať Ti každý týden hážou svodku do mailu :-D :-D :-D
sabina
hodnocení

Po tým me teda prd není když sním porad jsem jen chci vědět jak to všechno je nic vic

Sabino pozor! Existuje choroba, které se říká "chorobná žárlivost". Léčit se to prakticky nedá a v 99% to vede k rozchodu (ale třeba i k zabití, či sebevraždě). Jste na nejlepší cestě. Koukněte třeba sem.

hodnocení

0x

Existují sice aplikace, ve kterých je možné napsat skript jako třeba "když přijde sms, odešli její kopii na číslo xxx". Jenže zadruhé to majitel telefonu samozřejmě hned pozná, a zaprvé, o čem si píšou, po tom je Ti, s prominutim, prd.

sabina
hodnocení

Asi jsem to špatně vysvětlila nebo nevím, každá holka snad bude chtít zjistit pravdu tak jsem jenom myslela ze na to ta nějaká apka je nic víc kdybych sním nebyla bylo by me po tým prd v tom mate pravdu . Ale ja sním porad jsem a nechci si fomyslet veci které třeba nejsou

Ty s ním sice pořád jsi, ale myslím, že on už asi není s tebou... a pokud se domákne, že mu šmíruješ v mobilu, tak s tebou nebude už určitě.

Co zkusit jiné způsoby komunikace, třeba rozhovor?

Podivej se na tu situaci z druhé strany.

Někdo začne chodit s tebou protože se mu líbíš a on se ti bude líbit taky. To budeš každou SMS a každý hovor přeposílat svému stávajícímu (nebo minulénu) partnerovi?

Pokud jste manželé, tak máš právo vědět co si ten druhý píše a telefonuje, ale zase ti to ten druhý musí dobrovolně říct, nechat přečíst atd. Pokud ten druhý bude zapírat a mlžit, tak nemáš jak se ty informace dovědět.

Takže jediná rozumná možnost je, si s přítelem promluvit.

hodnocení

0x

I kdyby se Vám povedlo takovou aplikaci sehnat (určitě existuje, ale legální přístup k něčemu takovému mají jen státní bezpečnostní organizace), jejím použitím byste si říkala o kriminál. Slyšela jste někdy o zákonu o ochraně osobních údajů?

sabina
hodnocení

Verte , kvůli tomu by mě to určitě nestalo za to

Sabino a Vám by se to líbilo, kdyby Vás přítel chtěl takto šmírovat a číst si o čem si s kým píšete? Bylo by Vám příjemné, kdyby Vám takto zasahoval do osobních věcí? On je dospělý a svéprávný, takže Vám nezbývá, než mu důvěřovat. Anebo si prostě najít někoho jiného. Ovšem šmírování a šmejdění v osobním životě nemá nikdo rád. Kontrolovat někoho co si s kým píše, co si s kým povídá atd..To opravdu svědčí o tom, jak nízké sebevědomí máte a o tom, že si partnera vůbec nevážíte. Skuste mu navrhnout, aby Vám dával číst své smsky, přijaté i ty co odesílá on a budete vidět co Vám k tomu řekne. Nezkoumejte jak to udělat za jeho zády!

reicee5*
hodnocení

0x

Nešťourej se v tom.. Mohla by si na to krutě doplatit :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]