Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Partner mě podvedl

Od: kacka21 odpovědí: 42 změna:

Ahoj, stala se mi jedna nepříjemná věc, horně me zklamal, přítel se na jedné akci, kde jsme byla také opil ,nevěděl asi co dělá a chvilku se líbal s jednou holkou, já je u toho ještě viděla, vyfackovala jsem je oba, ale on se choval jak blbec prý jsem ho nějak naštvala, ani si neuvědomil co udělal. Druhý den asi vystřízlivěl a začal se mi omlouvat, brečel, že o mně kvůli tomu nechce přijít, nosil mi kytky, pozval mě k moři a to vydržel asi 3 týdny. Udělal to poprvé, byl to prý úlet a nechce zničit skoro 2 letý vztah.Já mu odpověděla, že si nyní budem dělat každý co chcem a časem se uvidí, chtěla jsem po něm jedinou věc, aby nepil. Byla jsem zmatená, vůbec jsem nevěděla co mám dělat. Byla jsem sama asi týden a vyspala jsem se na truc s jiným klukem. Exřítel mi pořád psal, jak ho to co udělal mrzí a že by to chtěl napravit, miluje mě a chybím mu. Na jedné akci jsme se potkali a on mi tvrdil, že mu dělám pořád jen naschvály a že už neví jak dál... Řekla jsem mu o tom, že jsem se už vyspala s jiným, ale do toho mu nic není. Protože já byla v té době něco přes týden sama a on mě podvedl. Nechápal to a byl z toho špatnej. Přestal mi psát a snažit se. Po 3 týdnech se semnou sešel znovu se omluvil, chtěl mě zpět, že mu chybím, pořád mě miluje a že to co jsem udělala bylo jen proto, abych mu to "oplatila". Já ale po něm chtěla jedinou věc, aby se srovnal a nepil, ale ani to nevydržel... :/ Vůbec nevím co mám dělat, když nedokázal dodržet jedinou věc co jsem po něm chtěla...

zámek
ladinpraha uzavřel tuto otázku
Proč nepokračuješ v původním dotazu?

42 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

8x

Chudák... nech ho být a dej mu pokoj. Děvku, ted pardon, holku, která se při prvním problému natruc vychrápe s jiným, najde na každým rohu. Zaslouží si někoho lepšího.

scv®

Chystal jsem se napsat něco takovýho.. mám podobnou zkušenost jako propíraný "hříšník", až na to, že ani nebylo potřeba nějakýho líbání v opilosti - stačila jenom hádka (zbytečně vystupňovaná z její strany). Od tohoto typu ženskejch ruce pryč. Emočně nedospělý, jak není po jejich tak dělají naschvály nebo se vztekají jako děti a nakonec "triumfálně" přijdou s něčím jako "to jsem mu to ale natřela!", přičemž se při své "pomstě" a utvrzování se o právu na ni dostávají kamsi mimo realitu, odkud se velmi nerady vrací. Co kdyby ty role byly obráceně, to už by se slečně moc nelíbilo, že? A co by dotyčná v podobné situaci asi dělala, kdyby byla zrovna těhotná? "Natřela" mu to dvojnásobně? Z toho by člověk blil..

stirecek*
06.10.15 19:54
eivlis*
Moje slova:)
kacka21
hodnocení

Tohle si myslím nezasloužím...

lidus*
hodnocení

6x

Kačenko, on se líbal s jinou a vy tomu říkáte podvod, nevěra? Co vy máte co někoho "vyfackovat", oba jsou to dospělí a svéprávní lidé. Vyfackovat zasloužíte vy sama a být já váš přítel, jedete štandopede z domu. Nevydržíte týden bez šukačky? Je vám jedno s kým a hlavně, že si to umíte zdůvodnit. Líto je mi toho vašeho přítele, vás ne.

hodnocení

3x

Řekla jsem mu o tom, že jsem se už vyspala s jiným, ale do toho mu nic není...Proč jste mu to tedy říkala, když mu do toho nic není? Co máte dělat? Žijte si svůj vlastní život a jeho nechte žít ten jeho. Láska je o něčem jiném...

doplněno 06.10.15 16:55:

Kačko a není pravda úplně někde jinde? Pořád zdůrazňujete jak Vás miluje, jak by se chtěl vrátit, jak se doprošuje...Já z Vás mám pocit, že je to právě naopak. Že on se vrátit nechce, ale Vy ano. Pořád zdůrazňujete, jak jste mu to osladila, jak jste s ním udělala rázný konec, ale pořád to řešíte a svým způsobem se ho zastáváte.. Tudíž Vaše psaní na mne působí dojmem, že ten konec udělal vlastně on s Vámi a Vás to neskutečně "žere". Proto se zaobíráte neustále tím, co máte dělat. Takže já si myslím, že kdyby Vás skutečně chtěl zpátky a ten zájem o Vás měl, už byste s ním byla . Ale může to být jen můj pocit...

kacka21
Je to vas pocit, ale nerikam ze mi je lhostejny...

vilik*
hodnocení

2x

Přečetl jsem poctivě oba dotazy i s příspěvky a myslím, že nejvíc ho potrestáte tím, že se k němu vrátíte. Jeho alkohol je možná problém, ten je pak potřeba řešit, nebo se rozejít. Ale vyspat se natruc s jiným a ještě mu to říct je dost drsný způsob trestu. Selhal, ale to se může stát každému. Důležité je, jestli se poučil. Ovšem vy jste mu šanci nedala, přitom se chováte taky dost nesolidně. I kdyby vás naštval sebevíc. Pokud nevydržíte bez kluka týden, nemáte mu co vyčítat. Až některého vašeho partnera svým chováním vydeptáte tak, že se s někým vyspí on, dáte grupáč s celým sídlištěm a k narozeninám mu z toho věnujete celovečerní film? Nejdřív potřebujete dospět, až pak si hledejte vztah.

kacka21
hodnocení

On není nějaký alkoholik, občas jde s klukama o víkendu sednout, ale tuhle akci prostě přebral. Nic víc v tom není.

doplněno 06.10.15 14:02:

Opil se potom co jsem mu to řekla...

vilik*

Moje odpověď je stejná, nafackovat byste měla sobě, tohle není láska, o které píšete v předchozím dotazu. Být jím, beru nohy na ramena a pryč! Doprošovat, aby vás vzal zpět byste měla vy. Ono je totiž normálnější v naší kultuře se 3x za 2 roky opít, ale ne se vyspat s někým cizím. A ještě se divíte, že se opil potom, co jste mu to tak škodolibě vmetla. To líbání v tomhle světle, kdy sama píšete, jak ho dokážete deptat, vypadá najednou jako banalita.

figurek*
hodnocení

2x

jj, jako obvykle. Tyhle dotazy obvykle mluví o tazateli a ne o jeho protějšku.

Takže abychom věc shrnuli. On se někde líbal s nějakou ženou, vy jste je uviděla a vyfackovala je oba. On se pak choval jako blbec, protože vám řekl že jste ho nějak naštavla. Vy jste se s ním ve spravedlivém hněvu rozešla, pak se z trucu vyspala s jiným a ještě mu o tom vykládáte, abyste mu to pořádně nandala.

A on vás pořád ještě chce? Ten kluk je buď úplný anděl anebo úplný vůl.

kacka21
Ano on me porad chce...
eulalie*

Kačko, pokud vás přítel stále chce i přes ty facky, nevěru vaši a líbání cizích ženských od něho, a vy ho taky chcete, tak se vykašlete na to, co bylo... Zavřete za tím dveře a dělejte, jakože se nic nestalo. Pokud se k tomu budete stále vracet, tak holt se nikdy dohromady nedáte. Záleží hodně na tom, jestli chcete to vy dva dát znovu dohromady. Víte, v životě se kolikrát pak stane, že musíte, ,i když se vám moc nechce, nad určitými situacemi zavřít oči a dělat, že nebyly. Ne vždy lze za sebou pálit mosty a tak podobně.

hm*
hodnocení

2x

Milá zlatá, jestli je opilec, tak teda žádná sláva, ale ty jsi kvítko daleko horší. On se líbal, ty jsi se natruc vyspala. No potěš koště, pryč od tebe!

hodnocení

1x

Počkat... on se v opilosti líbal s holkou a ty ses natruc vyspala s random týpkem? Tak to je pěkný.

paw*
hodnocení

1x
Mas super zpusob trestani. Bud prestanes pit nebo budu su*at s jinyma. Jinak kdyz se cicmal s jinou, tak mu doma asi neco chybi. I na tu neveru musi byt 2, resp 3.

hodnocení

1x
Většinou se do podobných témat nezapojuji, ale tady mi to fakt nedá. Nejen, žes jste tuhle otázku tady už jednou řešila, ale tu samou jste založila na jiném foru (nevím, zda by nebylo proti pravidlům sem hodit link), kde diskuze aktuálně čítá 135 příspěvků a 90% se shoduje s tím, že dotyčný sice udělal chybu a vaše reakce je mnohem horší. Evidetně ale pořád hledáte jen někoho, kdo dá za pravdu vám.

repkin*
hodnocení

1x
Sorry, on da holce pusu a je spatnej, ty se natuc vychrapes s jinym a mame ti fandit? Rekl bych, ze nejsi o nic lepsi nez on, ba dokonce horsi a to hned 2x (za sex a za truc). Dospeli lide takhle sve problemy neresi. Spis by jste se meli rozejit kdyz on neumi pit a neudrzi jazyk ve sve puse a ty zas svoji ... ve svych kalhotkach.

aha
hodnocení

0x
No ty vole, tak tohle je sila... kluk ma stesti, ale jeste si to neuvedomil

kacka21
hodnocení

0x
Nechapu, jak muzete byt tak zly :/ ja byla nezadana on zadany a stejne udelate tu horsi ze me :(

zakus*
hodnocení

0x

Prostě mucca, stoupni si před zrcadlo a nafackuj si.

cfhkdfzkft
hodnocení

0x

Mhm. Takže on se opil a líbal s jinou. A vy jste ho na oplátku fyzicky napadla a potom se s někým vyspala. No, něco mi říká, že to líbání nebylo jen tak jako blesk z čistého nebe v krásném a láskyplném vztahu. Protože se mi zdá, že vy takový vztah mít neumíte.

ria*
hodnocení

0x

Tak já se zastávám tazatelky... On - když byli spolu, tak se někde políbíbával s jinou.. Ona až když se rozešla - strávila - jako nezadaná noc s jiným.. Nedělala bych si iluze, že to mraky z nás ze vzteku a smutku neudělalo něco podobného.. Koneckonců je to námět skoro každýho USA filmu, nebo seriálu.. Jak poradit - zeptejte se sama sebe, jestli ho ještě chcete, jestli ano, není co řešit..

doplněno 07.10.15 16:47:

Tady se všichni tváříte, jako by jste vživotě neudělali chybu..:D... udělala blbost, je vidět, že to holčinu mrzí a neví jak s tou situací naložit..

doplněno 07.10.15 17:15:

:) aha.. myslela jsem, že litujete toho, co jste udělala, a Vy se zatím utápíte v sebelítosti... tak komu není rady, tomu není pomoci..

aha
Me to normalni neprijde, kdyz on se pred ni plazil, omlouval se ji a ona se k nemu "pry" chtela vratit pod podminkou. Jeste tyden po rozchodu, asi ji to moc nezasahlo.
kacka21
Ja ale prece zadnou chybu neudelala!
martinaa*

Natruc se vychrápat s někým jiným není chyba? *zed*

doplněno 07.10.15 18:10:

Jak se říká - kdos bez viny, hoď kamenem. Vyspat se s jiným jen proto, že jsem se pohádala s partnerem, bych neudělala ani v telecích letech, ani teď. Takový chování by totiž pak bylo možný očekávat u každýho většího problému.

culdabulda1*

- martina -

možná je to blbost - ale ve svých "telecích" letech bych to asi udělala taky - jenom bych to nikde nevytrubovala ! - a už vůbec bych to neříkala partnerovi v domnění, že mu ukážu ! - a pokud bych mu to řekla, rozhodně bych nepočítala s tím, že bych se k němu mohla vrátit -

doplněno 07.10.15 20:13:

kacka -

pokud jste se s ním rozešla - není co řešit, ani si nemyslím, že byste provedla nějaký "zločin" - ale pokud Vás on přesto ještě "chce" a pokud i Vy ještě váháte - tak Vám nezbývá, nežli to - s novými zkušenosti - ještě zkusit znovu, anebo se na to vykašlat a už to nerozebírat !

doplněno 07.10.15 20:28:

oprava - s novými zkušenostmi

kacka21
Ja se s nim nepohadala, ja se s nim rozesla...

junek
hodnocení

0x

Myslím, že jste hlavně Vy nedozrála ve vztahu..Ano každý má své problémy, ale řešit to ´´na truc´´ s jiným chlapem...A můžete si stále sama sobě říkat, že jste byla týden sama..Myslím..že jste si hlavně ublížila nejvíce sama sobě.. to si uvědomíte, až Vám bude víc než 25 let..

ano, přítel udělal chybu...ale vy jste ji ještě více umocnila...

pisalka
hodnocení

0x

Vidím, že razíš pravidlo, kdo po Tobě kamenem - ty po něm dvěma.

Je sice pravda, že jste byli ve vztahu, když on se líbal s jinou, ale ty jsi udělala mnohem horší věc a to, že jsi klesla pod úroveň a z pomsty se vyspala s prvním klukem, který Ti přišel pod ruku a je úplně jedno, že jsi byla v tu chvíli sama. I kdybys byla totálně zoufalá, zmatená, rozčílená a SAMA a MILOVALA bys svého partnera, tak tohle bys nikdy neudělala! Sice to není omluva, ale Tvůj partner se líbal v opilosti, takže když nebude pít, což si myslím, že po této zkušenosti už nebude, tak se nic podobného nestane, ale ty jsi měla sex na jednu noc s naprosto čistým rozumem a vůbec bych se nedivila, kdybys každý případný budoucí přešlap (tím nemyslím podvod) nebo chybu Tvého nyní "bývalého" partnera vyřešila dalším nezávazným sexíkem, protože se Ti to očividně nepříčí.

Jen mu dál dělej naschvály, protože to je asi ten nejlepší způsob, aby od Tebe utekl co nejdál.

doplněno 07.10.15 11:27:

Ale proč se opil? Protože se od Tebe dozvěděl, že jsi spala s jiným. U mladých je to většinou běžná reakce na stres, myslí si, že když se opijí, že se jim uleví. Pokud s Tebou bude chtít být i nadále, tak se ve svém pití určitě alespoň omezí.

Vlastně ani nevím, pro jakou radu sis sem přišla? V první řadě záleží jen na Tobě, zda mu odpustíš tu opileckou líbačku a už se k ní nikdy nebudeš vracet ani mu jí vyčítat. A v druhé řadě také záleží na něm, jestli o Tebe po tom všem vůbec ještě stojí a tím pádem i přestane pít. Ale jestli se po tom všem, co se stalo ještě teď cítíš podvedená, dotčená a uražená, a to co jsi provedla za pomstu ti přijde málo že nevíš, jestli se k němu vrátit, tak se radši k sobě vůbec nevracejte, protože můj názor je takový, že ty už momentálně nejsi v právu si hrát na tu "chudinku".

kacka21
hodnocení

"Když nebude pít, což si myslím, že po této zkušenosti už nebude, tak se nic podobného nestane"

ano chtěla jsem po něm aby nepil, ale když jsem mu to řekla, tak šel s klukama a znovu se opil *bum*
já mám svědomí čistý...

scv®

"já mám svědomí čistý" *haha* tak ten byl dneska nejlepší, máš bod! ;) On ujel v opilosti a litoval toho, zatímco tys mu to oplatila podstatně víc, záměrně, nejspíš střízlivá (nebo na to alkohol stejně neměl vliv) a ještě ses mu pochlubila, asi abys měla pocit zadostiučinění.. Jestli tomuhle říkáš "čistý svědomí", tak si zřejmě do vlastní huby nevidíš. A tady čekáš od lidí co? Pochvalu za to, jaká jsi dobrá partnerka, jak umíš řešit problémy, ovládat se a máš v hlavě srovnáno co chceš? Heh.

.

Přesně tohle jsem myslel tím "mimo realitu". Jestli je ti opravdu 21 a neděláš si tu z lidí akorát pr..., tak máš zjevně velký problém s pochopením partnerských vztahů, mezilidské komunikace i sama sebe. Ale neboj, nejsi jediná. Jak psala martinaa - tohle je dnes na každém rohu.. A pro ostatní, co to případně čtou: byť se to zvenku může zdát nepochopitelné, tak lidé své pravdě a "čistému" svědomí v takovýchto případech opravdu věří tak moc, že nic dalšího nevidí, ani sami sebe. Mám za to, že tohle je přesně ten typ člověka, co za "vhodných podmínek" může dospět do stadia, kdy jednoho dne udusí dítě odrozené na WC, pobodá "milovaného" partnera při nesmyslné hádce nebo např. zapálí společný byt, když nedostane cigaretu.. a může to začít celkem nevinně, že?

.

Jednoduchá odpověď na tvé dilema: dej si facku a zamysli se sama nad sebou. Pokud i pak budeš mít stejný názor jako v otázce a následujících příspěvcích zde, vykašli se na něj a nech ho žít šťastný život se smysluplným vztahem. Ta tvá "láska" vypadá totiž spíše jako podlé oplácení a podvádění s nulovou sebereflexí. Teď už to nejsi TY, kdo by měl řešit, zda tomu druhému odpustí, když ses TY zachovala hůř a ještě to považuješ za normální a sebe stále za tu podvedenou chudinku *blee*

Tak o co jde? On Vás strašně chce a Vy ho nechcete. Spíte s jiným. Co vlastně chcete řešit. Kdybych tady napsala co si opravdu o tom Vašem příběhu myslím, tak by to špatně dopadlo. A za to mi to teda vůbec nestojí. Ale doporučuji si přečíst upozornění od sysla Ladinpraha.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- takové věci se v "nezralém" mládí dělají - horší je, když takto reaguje vdaná žena (nebo muž) s rodinou.

Jakou radu chcete? - pokud Vám vztah, resp. přítel stojí za to, že takovou otázku vůbec pokládáte, tak si vzájemně odpusťte a jděte do toho znovu. Buď zmoudříte, anebo se stejně rozejdete, ale nebudete si vyčítat, že jste to alespoň nezkusila.

Ale měla byste se zamyslet nad tím, co Vám zde rádcové říkají - "máslo na hlavě" máte, ne, že ne, možná, že přítel má "másla" více, ale to zde za Vás nikdo nerozhodne. Zdravím.

kacka21
hodnocení

Děkuji za radu :)

kacka21
hodnocení

Zajímalo me jen, jestli se třeba někomu stalo to co mě... To, že jsem se s někým vyspala bych už nnyí neřešila. Odpustit líbačku v opilosti? Já sama jsem pořád hodně zmatená, vidím ten obrázek před sebou :(

Kačko, určitě se spoustě lidem staly i horší věci. Neráchejte se v tom pořád dokola. Stalo se a už to nejde vzít zpátky. Vy jste svatá? Neděláte chyby? Pokud Vám to tolik vadí, neodpouštějte mu a nechte ho žít. Najde si jinou... Prospěje vám to oběma možná i víc, nemyslíte?

kacka21
hodnocení

Zvážím pro a proti a potom udělám rozhodnutí, každopádně děkuji za názory :) i za ty negativní...

ladinpraha*
Jestli ovsem bude jeste co rozhodovat.
doplněno 08.10.15 13:31:

Protože on třeba do té doby dostane rozum.

kacka21
hodnocení

Proc?

doplněno 08.10.15 14:06:

Aha

hihi*
hodnocení

To je počteníčko :-D udělej klukovi laskavost a nevracej se k němu, on si chybu uvědomuje ty ne... myšlení některých lidí nepochopim *zed*

Já osobně bych byla na přítele pekelně nasraná, ale pokud bych od něj viděla upřímnou snahu, tak bych mu odpustila a už se v tom nevrtala. Psala jsi, že se ti omlouval, dával ti dárečky, pozval tě na dovolenou a dokonce i brečel. Z toho vyplývá, že toho asi vůbec nelitoval *smich* Ty jsi šla a vyspala jsi se s prvním klukem, on se i po tom chtěl k tobě vrátit. Vůbec se nedivím, že se šel ožrat. Já bych šla na jeho místě taky... Závidím ti ho, asi tě musí opravdu milovat. Je mi ho na jednu stranu líto *nevi*

Ty už vůbec nejsi v právu po tom co jsi udělala a je jedno, že jsi byla týden nezadaná ! *cert*

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 09. 10. 2015 11:46:12
Zdá se, že tazatelka má již jasno. Nemá tedy smysl se v tom dále ráchat..

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]