Nejste přihlášen/a.
Piš prosím bez smajlíků, ideálně i bez "ahojky".
Váhu a výšku bys uvést měla, protože – jak známo –
anorektičky vždycky ve svých očích vypadají tlustě.
Takže doplň váhu i výšku, napiš, co obvykle jíš a jaký máš program – kolik času věnuješ pohybu.
Pak se dá něco poradit.
[S dietou a hlavně tím MUDr. Kwasniewským pozor, obzvláště v období vývinu!]
Jíst jen tučné, buček, slaninu, klobásy, sádlo, co nejvíc vejce, vnitřnosti, ořechy..
Zcela vynechat hlavní zdroje sacharidů - chléb, pečivo, brambory, těstoviny, rýže, chipsy, zákusky, sladkosti...
Při dodržení stravy je výsledek jistý. Nic chybět nebude, žádné obavy.
Pro více informací je možno hledat odkazy na: Optimální dieta dle MUDr. Kwasniewského. Nic nedbat na ty, kteří to zpochybňují, či se tomu vysmívají. Mluvím z vlastní zkušenosti. Pro jistotu dodávám, že míchat tuky se sacharidy je veliká chyba a nic dobrého by nepřinesla. Živočišné tuky musí mít převahu. Nehrozí žádné zdravotní problémy.
Repkin, nemýlím se, v Polsku jsou sanatoria, kde se takto vyléčila i spousta nemocí. Chce to jen se o věc trochu zajímat. Pokud si někdo myslí, že bude jíst rohlíky a zeleninu a zhubne, velmi se mýlí. Poškodí si leda zdraví.
Sežeň si knihu od Mgr Hanky Synkové : "Byla jsem tlustá, jsem jaká jsem." Knihovnička Meduňky. Je to dobrá knížečka, které budeš rozumět a která Tě nastartuje. Hlavně neseď a hýbej se. Není třeba utrácet za posilovnu. Vyraz ven, nejdřív jen chůze, později běh. Denně aspoň třičtvrtě hodiny, aby tělo začalo spalovat. A hodně pij, čistou vodu. První vynech ty extrémně nevhodné věci jako zákusky, chipsy, bílé pečivo, bábovky, tatranky,majonézové saláty, sladké nápoje, tukové polevy, uzeniny. Zmenši velikost příloh, hlad zapíjej. Jestli mlsat, tak zeleninu /salát, mrkev, okurek/ a ovoce..Sežeň si někoho, kdo je na tom stejně a chce také zhubnout.. ve dvou se to lépe táhne. Jednou Tě to bude bavit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.