Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji zhubnout O

Od: sissijbmnt odpovědí: 9 změna:
Ahojky lidi :) . Mám tak trochu silné depky protože jsem tlustá . Je mi 14 let . Ale neptejte se mně kolik vazim a merim protože to nevím a o číslo nejde ale o to jak vypadam ;) . Tak jestli máte zkušenosti co nejlépe jíst k snídani, svačině, obědu, svačině a večeři? Nejlepší cviky a kardio na hubnutí a posilko? Atd... jestli chcete můžete mi povědět celkové tipy a triky :) .

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Piš prosím bez smajlíků, ideálně i bez "ahojky".

Váhu a výšku bys uvést měla, protože – jak známo –

anorektičky vždycky ve svých očích vypadají tlustě.

Takže doplň váhu i výšku, napiš, co obvykle jíš a jaký máš program – kolik času věnuješ pohybu.

Pak se dá něco poradit.

[S dietou a hlavně tím MUDr. Kwasniewským pozor, obzvláště v období vývinu!]

zdeny*
hodnocení

0x

Jíst jen tučné, buček, slaninu, klobásy, sádlo, co nejvíc vejce, vnitřnosti, ořechy..

Zcela vynechat hlavní zdroje sacharidů - chléb, pečivo, brambory, těstoviny, rýže, chipsy, zákusky, sladkosti...

Při dodržení stravy je výsledek jistý. Nic chybět nebude, žádné obavy.

Pro více informací je možno hledat odkazy na: Optimální dieta dle MUDr. Kwasniewského. Nic nedbat na ty, kteří to zpochybňují, či se tomu vysmívají. Mluvím z vlastní zkušenosti. Pro jistotu dodávám, že míchat tuky se sacharidy je veliká chyba a nic dobrého by nepřinesla. Živočišné tuky musí mít převahu. Nehrozí žádné zdravotní problémy.

repkin*
hodnocení

0x
poradte.cz/...
az zacnes chodit do prace +- mezi 20-25ti lety se ti vaha ustali a pak to teprve zaci a byt problem. Pokud nejsi vylozene koule tak staci min pocitace a vic sportu, zadne koly,hambace,mekace a podobne fastfoody.
doplněno 03.09.15 01:12: Zdeny: mozna,ze se mylim, ale podle meho nazoru to, co pisete je hloupost a v pripade 14tileteho ditete dost nebezpecna.
zdeny*

Repkin, nemýlím se, v Polsku jsou sanatoria, kde se takto vyléčila i spousta nemocí. Chce to jen se o věc trochu zajímat. Pokud si někdo myslí, že bude jíst rohlíky a zeleninu a zhubne, velmi se mýlí. Poškodí si leda zdraví.

repkin*
Rohliky jsou tucne, neni to o rohlikach ale o prijmu a vydeji energie.

dagmar35*
hodnocení

0x

Je ti 14 let ... nemusíš držet nějaké drastické diety.

Pokud chceš vypadat lepší možná trošku sportovat a dávat pozor na to, co jíst.

krasula
hodnocení

0x

Sežeň si knihu od Mgr Hanky Synkové : "Byla jsem tlustá, jsem jaká jsem." Knihovnička Meduňky. Je to dobrá knížečka, které budeš rozumět a která Tě nastartuje. Hlavně neseď a hýbej se. Není třeba utrácet za posilovnu. Vyraz ven, nejdřív jen chůze, později běh. Denně aspoň třičtvrtě hodiny, aby tělo začalo spalovat. A hodně pij, čistou vodu. První vynech ty extrémně nevhodné věci jako zákusky, chipsy, bílé pečivo, bábovky, tatranky,majonézové saláty, sladké nápoje, tukové polevy, uzeniny. Zmenši velikost příloh, hlad zapíjej. Jestli mlsat, tak zeleninu /salát, mrkev, okurek/ a ovoce..Sežeň si někoho, kdo je na tom stejně a chce také zhubnout.. ve dvou se to lépe táhne. Jednou Tě to bude bavit.

krasula
hodnocení

0x

A ještě něco. Přečti si na internetu něco o odkyselení organismu.Je to zas o vynechání určitých potravin a konzumaci jiných. Při zakyselení se totiž zhubnout nedaří.

hodnocení

0x
Depky, soc. fobie, málo vůle a zodpovědnosti.Typické.
Chceš poradit, udělala jsi první krok svojí žádostí o rady. Výborně.
Proč ale nepokračuješ, nespolupracuješ, neodpovídáš na dotazy?!
My za tebe neschudneme, to musíš sama. Budeš taková jak si sama ZASLOUŽÍŠ.
Takže spolupracuj, dej informace a ukaž, že chceš. Bez tebe to nezvládneme, bez sebe to nezvládneš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]