Nejste přihlášen/a.
Ahoj potřebovasla bych zhubnout zkoušela jsem to už dřív ale po chvíli zase naberu jím 5krát denně a chci aby jste my někdo řekl co mám jíst kolikrat tydně denně se mám hýbat prosím už nevím co s tím mockrát děkuju za rady :/
Tady máte otázky,které na toto téma zde již zazněly.
Jinak si zadejte do modrého pole dotaz :"Jak zhubnout,"ono Vám toho vyjede poměrně dost.
Copak o to... jak zhubnout to vím, na tohle téma bych mohla psát disertaci, teorii mám perfektně zmáknutou. Z fleku bych mohla dělat dietního poradce. Dokonce i výsledky byly... no jo no... jenže tváří v tvář smaženýmu řízku každá dieta zaleze s kňučením pod postel. A teď raďte. Nebo příklad : celý den vzorně papám, kuřecí masíčko, zeleninu, ráno si zacvičím ( copak, to je to jediné co poctivě dodržuju už asi deset let ), všechno super, večer si sedneme k televizi a manžel vysype do misky oříšky... a je hotovo. Ona mi tam ta pracička prostě hrabe sama a nic s tím neudělám !
Hubnutí pro mě je cvičení + stravovací režím (včetně doplnky stravy) + dodržení pitný režím. Pravidelný stravovací režim je důležitou součástí hubnutí. Právě pravidelný stravovací režim je základem, který vám umožní mít pod kontrolou to, co jíte. Pokud budete jíst alespoň 5 jídel denně rozložených do 2 – 3 hodinových intervalů, vaše tělo bude mít zajištěno plynulý přísun energie a nebude si tak nuceno vytvářet tukové zásoby. Doplňkem stravy je potravina, jejímž účelem je doplňovat běžnou stravu a která je koncentrovaným zdrojem vitaminů a minerálních látek nebo dalších látek s nutričním nebo fyziologickým účinkem, obsažených v potravině samostatně nebo v kombinaci, určená k přímé spotřebě v malých odměřených množstvích. Doplněk stravy neslouží tedy k léčbě a prevenci konkrétních onemocnění. Já pravě použivám tablety Garcinia Loss a jsem opravdu zatím moc spokojená. I nakonec pitný režím. Voda je životně důležitou tekutinou v našem těle takže musíme dávat i na to pozor.
Ahoj,
já vždy dodržuji pitný režim, je to jedna z nejúčinnějších metod, jak přelstít pocit hladu.Když budete dostatečně pít mezi jídly, zaplní vám to žaludek .
Úplnou kalorickou bombou je alkohol , takže zapomente na alkoholicé nápoje.
však pevnou a štíhlejší postavu si musíš také aktivně odpracovat , s tím ti pomůže nejaká zkušená trenérka a můžeš s ní taky konzultovat své stravování. Tímto způsobem změníš i svůj životní styl.
Sestřenice nemá ráda posylovny, koupila si přes internet tablety na hubnutí, které ji pomahají a doporučila i kamaradkám, je to myslím Garcinialoss
Já sice miluji pochyb
Zdravím, fascinuje mě, že chcete radu jak zhubnout, a nenapíšete, kolik je vám let, a alespoň nějaké podrobnosti o vašem stravování, o kolik chcete zhubnout atd. Je totiž rozdíl, jestli je vám např. 12, a potřebujete zhubnout o 2 kg, nebo je vám 30, a máte 20 kg nadváhy...
Bez nějakých podrobností nelze dát seriózní radu.
Jak už bylo uvedeno výše, když si zadáte do vyhledávače "jak zhubnout", najdete 819 000 odkazů...
Pokud chcete ale radu "na tělo", je lepší osobně zajít za nějakým výživovým poradcem nebo dietologem...
je mi 14 let a mám nadvahu asi 10 kg jim 5 denne
doplněno 17.06.15 12:29:a jenom jestě bohužel ráda se také docela pohybuji hrát hry tad ale nemám rada beh mám 2 problemy
1.mela jsem zanet ledvin a musim hodne pit ale nechapu kolik jestli 2-3 litry nebio min nebo vic a za
2.jsem tedka na vozicku mela jsem operaci nohou a mám sadry a nemohu t edka delat pohyb proto skoro kazde rano cvicim 25 sedu lehu a vecer tak nevite neco nejake cviky a jenom takova informace potrebuji zhubnout stehna a bricho a kdyby to slo tak i trochu prsa dekuju)
Optimálně bychom měli vypít denně mezi 2-3 litry tekutin. Pohybujeme-li se v horku, těžce pracujeme nebo sportujeme, musí být příjem tekutin přiměřeně větší. Potřebné množství tekutin ovlivňuje i jídelníček - pokud je základem zelenina, ovoce a mléčné výrobky, může být příjem tekutin formou nápojů o něco nižší. Alkohol a káva se do pitného režimu nepočítají!Vypijte přesně tolik, kolik zvládnete bez násilného sebenucení, prostě tolik, kolik zvládnete vypít v naprosté pohodě. Vůbec nevadí, že to zpočátku bude třeba jen ¾ litru - důležité je na tomto počátečním, minimálním, objemu vydržet několik dní, třeba týden. Po této době lze začít s mírným zvýšením denně vypitého objemu o několik dcl nebo až ½ litru, podle toho, na kolik se sami cítíte. Vhodné nápoje při redukci nadváhy: pitná voda z vodovodu, kojenecká voda, přírodní minerální vody, neslazené ovocné čaje. Nemůžete si dovolit - veškeré slazené nápoje a energetické nápoje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.