Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, když se jeden den postím a zárověň vyměšuji, tak "udělám" ty dvě kila. Ale, na těle to není vidět. Takže, myslím, že bude stačit vypustit sladké, jíst vícekrát denně, ale malé dávky, pohybovat se aktivně, vyměšovat a přiměřená míra stresu. Zdravím!
Nežrat a trochu makat!
Bohužel špatná strava (nemusí být tučná, at žijí éčka atd...)
Dnešní holky si myslí jak 10 min na rotopedu pomůže..fakt ne.
Sabinas, a jak myslíš, že zhubneš? Že budeš jíst, co hrdlo ráčí a kila půjdou sama dolů? Ale pro to je třeba něco udělat, víš. Minimálně zařídit, abys měla výdej kalorií větší než příjem, kalorií. V tom je celá věda hubnutí. A nikdo ti tu nic jiného poradit nemůže. Jo - ještě existuje jedna možnost. Řekněme, že tvoje celá ruka může vážit ty 3 kilogramy. Tak si ji urvi nebo nech uřezat a kilogramy máš dole bez jakékoliv námahy ![]()
Lidé si tu dělají srandu, asi proto, že hubnutí až taková sranda není
kdyby byla, tak bychom všichni byli hubení. Chybí mi tu údaj, zda chcete zhubnout na trvalo a nebo se jedná jen o rychlovku třeba na dovolenou k moři. Já například jsem 3kg shazovala s dietou 13 týdnů, protože čím je člověk hubenější, tím to jde pomaleji. A když jsem po trhání zubu byla týden jen na jogurtech, také jsem 2kg zhubla, jenže to za týden bylo zase nahoře
Určitě doporučuji pohyb, hlavně aerobní cvičení, u kterého se spalují tuky. Nemusí to být intenzivní, každý den, protože pak to také ztrácí na účinnosti, ale minimálně 3x týdně tak hodinku ![]()
kutululu - no přávě, že to sranda je, ale lidi nejprve musí chtít. Sám jsem shodil 12kg za dva měsíce jen změnou stravovacích návyků - žádná tvrdá dieta nebo něco podobného, jen prostá změna stravovacích návyků a jedl jsem daleko víc, než předtím. Ovšem člověk se k té změně nejprve musí rozhodnout a začít v hlavě, u sebe a změna musí být trvalá, protože návratem k dřívějšímu jídelníčku se vrátí i kila . Jinak shodit tři kila je opravdu jednodenní záležitost, stačí si vyčistit střeva
Na druhé straně ztrátu tří kil člověk ani nepozná ![]()
Já jsem také nedržela žádnou tvrdou dietu, jen si počítala sacharidy a bílkoviny na každý den a cvičila. Sice jsem zhubla jen 3kg, ale na konfekční velikosti to bylo vidět skoro o dvě čísla. Zbavila jsem se tuku a nabrala více svalové hmoty
Musela jsem to zkusit, protože u mě by jen změna stravovacích návyků nepomohla, jím správně 5x denně (nic extra nezdravého), v přiměřeném množství a žádné sladkosti a nic podobného nejím, takže nevím, co bych měla měnit a stejně tloustnu, takže to opravdu u některých není sranda zhubnout ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.