Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak snadno zhubnout za pouhých 30 dní?

Od: dagmar35* odpovědí: 22 změna:

Jak snadno zhubnout za pouhých 30 dní?

Můžete mi poradit ... *zed*

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Snadno zhubnete za 30 dní pomocí zdravé stravy, dobře propracovaného jídelníčku a dostatku pohybu. Pokud máte hodně co shazovat, pokud budete opravdu pilná, tak i 10 kg se za měsíc shodit dá.

Ale bouchání hlavou do zdi určitě nepomůže

hodnocení

3x
Běhat,běhat,běhat.
Denně vypít nejméně tři litry čisté vody a jíst zeleninu,ovoce,bílkoviny.Sacharidy minimálně.

mohajkova*
hodnocení

2x

spravný pitný režím a pohyb *palec*

tenhy
hodnocení

1x

Taky bych potřebovala 10 kg asponˇdo 3 měsíců,takže mám zprávy :

a) střídat dny carbohydrátové a proteinové

b) AM - carbohydráty..PM proteiny,omezit chleba,0 uzeniny

c) teplou vodu 2/3 do 12 hod.0,4 na 10 váhy ...1/3 odpoledne nezaměnovat za teplé nápoje = drasťák na max.3 dny ! vitamíny,minerály

webbiecz*

A má smysl si takhle komplikovat život? 10 kilo za tři měsíce jde při troše snahy i normálnějším způsobem - dobře poskládaným jídelníčkem a pohybem... No a pokud si někdo neumí poskládat jídelníček sám, je lepěí zajít za výživovým poradcem (hlavně ne ale žádný rádoby poradce z víkendového kurzu), který ho to naučí.

mohajkova*
hodnocení

1x

kamarádka brála tablety na hubnutí a zhubla, za 2 měsíce 10 kg, někomu to opravdu pomáha :)

doplněno 13.05.15 15:38:

tablety na hubnutí Gracinia Loss*palec*

martinas*

A kde se dají sehnat? :)

hodnocení

1x

Bratr za 4.5 měsíce shodil 40 kilo.

Proteinová dieta pod lékařskám dozorem.

Chce to ale dost peněz, pevnou vůli, odhodlání a jistou změnu stravovacích návyků.

dagmar35*
hodnocení

Chtěla bych aspon 10kg. Přemyšlím ještě na to abych si dala nějaké prašky nebo doplnky stravy, ale nevím jestli stojí za to

stirecek*

A zase prášky! Člověk než aby začal sám u sebe, raděj polyká prášky. Několik měsíců či dokonce roků mu jde váha nahoru, ale nejraději by zhubnul přes noc a bez námahy. Hubnutí se tady řeší pořád x let, stačí použít nahoře v pravo HLEDAT.

Třeba tady

poradte.cz/...

jen škoda, že dotyčná už nedala vědět, jak se jí daří.

palcakova*
Na prasky zapomente. Je to hotovy nesmysl. Vim o cem mluvim. Jsem prebornice v dietach. Ac nerada se chlubim. Je to 2 mesice. Najela jsem na delenou stravu a kila a cm jdou dolu. U me sice pomalu,ale ostatnim to jde docela rychle. Na fb si najdete delena strava podle Lenky Korinkove. Jsou tam recepty,komentare,jidelnicek. Pokud mate dotaz,radi vam holky pomuzou. Ja uz zadne diety,ale pouze deleni. Za 2 mesice dole 6 kg. Ostatni za mesic i 9 kg. Kazdy organismus je jiny. Tak hubnuti zdar :)
kutululu

Až s dělenou stravou přestanete, tak uvidíte jak se Vám kila pohrnou zase nahoru. Moje známé ji držely několik let a když pak přestaly nabraly snad ještě o několik kil navíc než když začínaly. Pak přešly na sacharidové vlny, mám pocit, že za půl roku zhubly 25kg a to bez jojo efektu. Samozřejmě dneska mají nějaká ta kila navíc, ale to jen tím, že se stravují nezdravě a nemají pohyb.

hodnocení

0x

U nás v práci jede dieta dle Mačingové a výsledky jsou vidět i bez toho pohybu:)

lidus*

Něco jsem si o té slavné Mančingové dietě přečetla, je to absolutně špatně vyvážená strava, zhubnete a pak pokud se nestanete králíkem na vždycky, příjde jo jo efekt. Jestli je to pravda nevím ale píší to. Nicméně povím vám, že mrkvový perkelt je vynikající, hranolky z celeru rovněž, dokonce i manžel si mlaskal.

doplněno 07.04.15 22:15:

"Dam" vy zcela zapomínáte na ty, kteří by se sice rádi hýbali ale jejich tělo tuto funkci sabotuje.

lucka321*
hodnocení

0x

Na facebooku, ale i určitě na internetu běží 30ti denní výzvy :)

dam®

Zřelmě Vás asi naštvu, ale energii do písmenek spíš věnujte do fyzičky a neodmlouvat a makat, jinak svévo cíle nedosáhnete, strava má určitě svůj podíl na váze, ale laxnost a nechuť se hýbat určitě nepomůže k Vašemu přání.

stirecek*
Pletete se. Zhubnout se dá i když budete ležet na gauči. Osobně vyzkoušeno, 12 kg/2mesice.

Stirečku, máte pravdu! Já si zlomila koleno a musela jsem ležet několik měsíců a nechtěně jsem zhubla 8 kg a vypadala jsem jako chcíplotina protože normálně vážím spíše méně než bych měla na svou výšku. A to jsem se teda fakt nepohybovala a jíst jsem musela. Také jsem to nemohla pochopit ani já, ani mí známí. Naštěstí jsem už v pořádku a tak už zase jezdím na kole a normálně chodím. A světe div se, sice to jde pomalu, ale začínám přibírat na svou normální váhu. Takže také dost nechápu jak to tělo teda ve skutečnosti funguje. A vodu po litrech nepiji a jím podle mne stále stejně. Ale byla jsem z toho hodně nešťastná, že jsem tady ležela jako lazar. Tak jestli člověk nezhubne, když je prostě bez nálady? Fakt by mne to docela zajímalo.

webbiecz*

No... ono kolikrát stačí prosedět 2-3 dny na záchodě při střevní chřipce, To ta váha taky letí pěkně dolů :)) Nicméně ležením na gauči se za některých okolností dá hubnout taky, ale pěkné tělo z toho není nikdy...

joudic*

@stirecek presne tak, i pri sezeni cely den u PC (pracuju z domu) a semtam posekani zahrady, uklid domu, trochu rekonstrukce atd, a ke vsemu veskere moje tekutiny jsou v podstate jen pivo (pro nekoho pri diete v nemyslitelnem mnozstvi treba 6-8 denne, kdyz je hokej tak vic), desitky i plzne :) ...caj apod jen opravdu zridka... Spim nepravidelne nekdy pres den, nekdy pres noc, nekdy vubec atd. Cili da se rict z pohledu diety vsechno spatne.
Vysledek 12kg / 2 mesice :) Uz ted vypadam super a citim se lepe, ted jeste 10-15kg a bude to super i bez trika :)
Nejim pecivo, testoviny, brambory, maso... krkovicku z grilu ano, kdyz tu byla slezina.

hodnocení

0x

To kdyby někdo uměl, tak dostane Nobelovu cenu a na světě by nebyli tlouštíci. Knížku od paní Mačingové jsem zběžně prolistovala a jelikož nejsem fanda do vařené červené řepy a přestože nejsem žádný zbabělec, tak předložit manželovi kedlubnové pyré se neodvážím , tak mě příliš neoslovila. Jíst zdravě není o tom, že zatnu zuby a měsíc to vydržím s vyhlídkou, že za měsíc si sednu a sežeru půlku prasete včetně kopýtek, ale žít tak prostě pořád a to se podle Mačingové podle mě nedá. Možná podle pana Havlíčka, který má jídelníček poměrně přijatelný a funguje, jak jsem mohla sama posoudit...No jo, ale každá dieta na světě zaleze s kňučením pod koberec tváří v tvář smaženýmu řízku...

mohajkova*
hodnocení

0x

sehnat se může na internetu *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]