Nejste přihlášen/a.
Jak snadno zhubnout za pouhých 30 dní?
Můžete mi poradit ...
Taky bych potřebovala 10 kg asponˇdo 3 měsíců,takže mám zprávy :
a) střídat dny carbohydrátové a proteinové
b) AM - carbohydráty..PM proteiny,omezit chleba,0 uzeniny
c) teplou vodu 2/3 do 12 hod.0,4 na 10 váhy ...1/3 odpoledne nezaměnovat za teplé nápoje = drasťák na max.3 dny ! vitamíny,minerály
A má smysl si takhle komplikovat život? 10 kilo za tři měsíce jde při troše snahy i normálnějším způsobem - dobře poskládaným jídelníčkem a pohybem... No a pokud si někdo neumí poskládat jídelníček sám, je lepěí zajít za výživovým poradcem (hlavně ne ale žádný rádoby poradce z víkendového kurzu), který ho to naučí.
Chtěla bych aspon 10kg. Přemyšlím ještě na to abych si dala nějaké prašky nebo doplnky stravy, ale nevím jestli stojí za to
A zase prášky! Člověk než aby začal sám u sebe, raděj polyká prášky. Několik měsíců či dokonce roků mu jde váha nahoru, ale nejraději by zhubnul přes noc a bez námahy. Hubnutí se tady řeší pořád x let, stačí použít nahoře v pravo HLEDAT.
Třeba tady
jen škoda, že dotyčná už nedala vědět, jak se jí daří.
Až s dělenou stravou přestanete, tak uvidíte jak se Vám kila pohrnou zase nahoru. Moje známé ji držely několik let a když pak přestaly nabraly snad ještě o několik kil navíc než když začínaly. Pak přešly na sacharidové vlny, mám pocit, že za půl roku zhubly 25kg a to bez jojo efektu. Samozřejmě dneska mají nějaká ta kila navíc, ale to jen tím, že se stravují nezdravě a nemají pohyb.
Něco jsem si o té slavné Mančingové dietě přečetla, je to absolutně špatně vyvážená strava, zhubnete a pak pokud se nestanete králíkem na vždycky, příjde jo jo efekt. Jestli je to pravda nevím ale píší to. Nicméně povím vám, že mrkvový perkelt je vynikající, hranolky z celeru rovněž, dokonce i manžel si mlaskal.
doplněno 07.04.15 22:15:"Dam" vy zcela zapomínáte na ty, kteří by se sice rádi hýbali ale jejich tělo tuto funkci sabotuje.
Zřelmě Vás asi naštvu, ale energii do písmenek spíš věnujte do fyzičky a neodmlouvat a makat, jinak svévo cíle nedosáhnete, strava má určitě svůj podíl na váze, ale laxnost a nechuť se hýbat určitě nepomůže k Vašemu přání.
Stirečku, máte pravdu! Já si zlomila koleno a musela jsem ležet několik měsíců a nechtěně jsem zhubla 8 kg a vypadala jsem jako chcíplotina protože normálně vážím spíše méně než bych měla na svou výšku. A to jsem se teda fakt nepohybovala a jíst jsem musela. Také jsem to nemohla pochopit ani já, ani mí známí. Naštěstí jsem už v pořádku a tak už zase jezdím na kole a normálně chodím. A světe div se, sice to jde pomalu, ale začínám přibírat na svou normální váhu. Takže také dost nechápu jak to tělo teda ve skutečnosti funguje. A vodu po litrech nepiji a jím podle mne stále stejně. Ale byla jsem z toho hodně nešťastná, že jsem tady ležela jako lazar. Tak jestli člověk nezhubne, když je prostě bez nálady? Fakt by mne to docela zajímalo.
No... ono kolikrát stačí prosedět 2-3 dny na záchodě při střevní chřipce, To ta váha taky letí pěkně dolů ) Nicméně ležením na gauči se za některých okolností dá hubnout taky, ale pěkné tělo z toho není nikdy...
@stirecek presne tak, i pri sezeni cely den u PC (pracuju z domu) a semtam posekani zahrady, uklid domu, trochu rekonstrukce atd, a ke vsemu veskere moje tekutiny jsou v podstate jen pivo (pro nekoho pri diete v nemyslitelnem mnozstvi treba 6-8 denne, kdyz je hokej tak vic), desitky i plzne ...caj apod jen opravdu zridka... Spim nepravidelne nekdy pres den, nekdy pres noc, nekdy vubec atd. Cili da se rict z pohledu diety vsechno spatne.
Vysledek 12kg / 2 mesice Uz ted vypadam super a citim se lepe, ted jeste 10-15kg a bude to super i bez trika
Nejim pecivo, testoviny, brambory, maso... krkovicku z grilu ano, kdyz tu byla slezina.
To kdyby někdo uměl, tak dostane Nobelovu cenu a na světě by nebyli tlouštíci. Knížku od paní Mačingové jsem zběžně prolistovala a jelikož nejsem fanda do vařené červené řepy a přestože nejsem žádný zbabělec, tak předložit manželovi kedlubnové pyré se neodvážím , tak mě příliš neoslovila. Jíst zdravě není o tom, že zatnu zuby a měsíc to vydržím s vyhlídkou, že za měsíc si sednu a sežeru půlku prasete včetně kopýtek, ale žít tak prostě pořád a to se podle Mačingové podle mě nedá. Možná podle pana Havlíčka, který má jídelníček poměrně přijatelný a funguje, jak jsem mohla sama posoudit...No jo, ale každá dieta na světě zaleze s kňučením pod koberec tváří v tvář smaženýmu řízku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.