Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak urychlit rust vlasu

Od: grethaa odpovědí: 7 změna:
zajimalo by me jestli nekdo pouziva neco pro urychleni rustu vlasu.pokud ano tak se podelte :) jeste me napadlo si je nechat prodlouzit ale jak vidim ty ceny..je to moc penez.taky jsem slysela o nejakych paskach co se lepi primo na vlasy.tak a radte :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, např. viz odkaz. Zdravím!

poradte.cz/...

magdalen*
hodnocení

1x

Rychlit jde snad jen zelenina, ale vlasy určitě ne. Je to dáno geneticky a nepomůže ani svěcená voda. Spíš je nutné se o ně vhodně starat. Prodloužení není vhodné pro oslabené vlasy, může se stát, že zůstanete s pár chlupama na hlavě. Spokojte se s tím, co máte a pečujte o ně. Často česat a pak kartáčovat, mýt vlažnou vodou, splachovat studenou s přídavkem octa (bruneta), nebo heřmánku (blondýna). Fenovat jen v případě nutnosti studeným vzduchem. Není podstatná délka, ale vzhled vlasů a pochopitelně volba účesu.

zizulle*
hodnocení

0x

Já použíbám Morozník. Stojí asi 120 kc někde v bazaru. Třeba S bazar. Možná i levnější. Nebo si je jednou týdně pročeš dětským olejem :) Jo a neba taková ta kopřivová voda, kterou koupíš snad všude

hodnocení

0x

V lékárnách existují různé podpůrné prostředky na podporu růstu vlasů. Z těch dražších např. Fytofontana Hair, nebo

Renovix. Já mám osvědčený Biosil - je levný a účinný, v kombinaci s březovou vodou bez tuku. Jinak to chce vyváženou stravu s vitamíny a minerály, hlavně vitamin B7

kandayh
Ahoj a potom biosilu,nezačalo ti moc rychle růst obočí,nebo chlupy?Omlouvam se za tu otázku ale zajímalo by mě to?

Přestaly mně padat vlasy a zlepšila se mi pleť a nehty. Žádné jiné ochlupení nepozoruji.

lovecdivozenek
hodnocení

0x

Pro ženu nemam radu, ale u chlapů funguje na ozdravení a zesilení vlsů jedna velice jednoduchá stará metoda, spolehlivě generacemi ověřená, jednou za několik roků jít úplně do hola, má to pozorovatelný efekt, sám jsem byl několikrát dohola a je to poznat, že ty vlasy jsou silnější, zdravější.

Bohužel, u ženy je asi tento způsob nepoužitelný, ne každá by riskovala paruku na několik týdnů, nez zase znovu vlasy dorostou do odhalitelné délky, pokud k tomu nemá dostatek odvahy se případně ukázat na skína.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]