Nejste přihlášen/a.
Rychlit jde snad jen zelenina, ale vlasy určitě ne. Je to dáno geneticky a nepomůže ani svěcená voda. Spíš je nutné se o ně vhodně starat. Prodloužení není vhodné pro oslabené vlasy, může se stát, že zůstanete s pár chlupama na hlavě. Spokojte se s tím, co máte a pečujte o ně. Často česat a pak kartáčovat, mýt vlažnou vodou, splachovat studenou s přídavkem octa (bruneta), nebo heřmánku (blondýna). Fenovat jen v případě nutnosti studeným vzduchem. Není podstatná délka, ale vzhled vlasů a pochopitelně volba účesu.
V lékárnách existují různé podpůrné prostředky na podporu růstu vlasů. Z těch dražších např. Fytofontana Hair, nebo
Renovix. Já mám osvědčený Biosil - je levný a účinný, v kombinaci s březovou vodou bez tuku. Jinak to chce vyváženou stravu s vitamíny a minerály, hlavně vitamin B7
Pro ženu nemam radu, ale u chlapů funguje na ozdravení a zesilení vlsů jedna velice jednoduchá stará metoda, spolehlivě generacemi ověřená, jednou za několik roků jít úplně do hola, má to pozorovatelný efekt, sám jsem byl několikrát dohola a je to poznat, že ty vlasy jsou silnější, zdravější.
Bohužel, u ženy je asi tento způsob nepoužitelný, ne každá by riskovala paruku na několik týdnů, nez zase znovu vlasy dorostou do odhalitelné délky, pokud k tomu nemá dostatek odvahy se případně ukázat na skína.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.