Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak podpořit růst vlasů?

Od: anoy odpovědí: 5 změna:

Ahojte, omlouvám se jestli už tu ta otázka byla, ale nevíte jak podpořit růst vlasů abych je měla zdravé a hlavně dlouhé je mi 14 a ty vlasy mi rostou hodně pomalu . Nemáte nějaké rady? Díky ;)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ano, tato otázka zde byla položena již mockrát. Dobrým pomocníkem byla vždy kopřiva. A také minerály je třeba zařadit do stravy - zinek, křemík, hořčík, selen. Zajímavý článek, mrkněte:

dlouhevlasy.cz/...

Zdravím, , kopřiva je na oplachování vlasů na lesk, , , , , , , , ,

eulalie*
hodnocení

1x

Vlasy potřebují hlavně výživu zevnitř. Piplání si vodiček na ně má minimální účinek. Něco je dáno i geneticky, tedy to, jestli ti narostou dlouhé pěkné vlasy, nebo ne.

butterfly*
hodnocení

0x

Co sama používám a co zaručeně funguje:

- tabletky Hairburst (pořádají se hromadné obchody na vinted, tak jukni)

- hořčičná maska (dohledej si na internetu)

- inverzní metoda v kombinaci s jamajským černým olejem (koukni na yt a zadej "inversion method")

- lopuchová voda (koupíš v drogerii teta)

Hodně štěstí. :)

wanesa*
hodnocení

0x

Vitamín B12 a nejlépe v ijekcích.Brala jsem ho denně kvůli nemoci zad přes měsíc, a vlasy mi rostly neuvěřitelnou rychlostí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]