Jeden kluk ze tridy me miluje ale je to muj docela dobry kamarad no vic.Já k nemu nic necitim ale on ke me jo napsal mi- Napsal na facebooku:jsi fajn a moc hezka holka Napsal na hre:I love you <3 Jak mu mam napsat nebo mu rict ze ho nemiluju ale nejak abych ho nezranila nebo neco podobneho... Uz jsem par klukum zlomila srdce ale to nebyli mý kamaradi ale jen kluci takze jsem si z toho moc nedelala ale tet ho nechci zranit. Je mi 12let,jsem hubena blondynka Prosim napiste mi priklady jak bych mu to mela napsat nebo rict(ze ho nemiluji ale on me)
dobře se rozhlédni kolem, najdi holku, která by ho brala a mužeš ho na ni upozornit, pak se bude muset on nějak z toho dostat, tím to nebudeš ty, kdo začne trapnou konverzaci na téma o sobě, tím mu snadno mezi řečí sdělíš, že neni tvuj typ, že mu přeješ štěstí s tou ci onou, když ti vynalí, že tebe, snadno ho s udivem odpinkneš a vyjasníš situaci, že o ničem jiném než kamaradství nemuže snít
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.