Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohlo se podarit?

Od: misulka* odpovědí: 5 změna:
HA jsem vysadila 11.11.2014protože chceme mimi,
,menzes jsem dostala 4.12.(ne po 28 dnech jak jsem byla zvyklá,),trvala asi 5 dni,pak den nic tak byl pohl.styk.a 7den zas krvácení ale jen jeden den,
plodné dny jsem mela od 15.12 do20.12.cca to. jsme byly se vsim všudy v postely snad denne,
od 18.12 di 26.12. jsem mela abt,.a pohl,styk,
kdy bude nejvhodnější si udelat test,?
od 26.12.me boli bricho a podbřišku,prsa,vic jim, bricho je nafoukle
asi jak kdyz bych mela menzes,
jak podle nepravidelné menstruace,vypocitat tu další? je možný ze me.to vyslo na 27.12..ci 28.12.
děkuju za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

faithoncemore*
hodnocení

1x

Misulko, opravdu neexistuje algoritmus, podle kterého byste si matematicky mohla spočíst termín další menstruace, když ta poslední, která přišla dříve, byla první normální menstruace po 4 letech braní HA, jak uvádíte zde:

poradte.cz/...

navíc, pokud jste brala HA stylem, jakým píšete zde, dva dny před tím, než jste se rozhodla pro miminko:

poradte.cz/...

Nechci být protivná ani Vás příliš kárat, prostě buďte trošku trpělivější budoucí maminka...

hodnocení

1x

Tělo je rozhozeno chemií, která mu byla dlouhodobě podávána. Proto nastanou mnohé nesrovnalosti v krvácení.Může být nepravidelné, špinění v mezidobí apod. Organismus se prostě předělává na jinou vlnu a to nějakou chvíli trvá.

Za sebe - o mimčo bych se nepokoušela hned, ale až asi za půl roku po vysazení. Tělo by mělo dostat čas, aby se z té HA vyčistilo. Je to podobné, jako u kouření. Tam prý trvá 7 let, než se organismus zregeneruje tak, že ten člověk je, jako by nikdy nekouřil.

U početí nemyslím čekat 7 let *smich*, ale půl roku času bych tomu rozhodně dala. A pak to zkoušet.

Jinak - každá jsme jiná. Některá otěhotní hned, u jiné to trvá déle. Zatím nemá cenu se plašit. Pokud k otěhotnění nedojde do roka od vysazení, teprve potom je vhodná konzultace s lékařem.

Dneska do sebe dostáváme také plno škodlivin - z ovzduší, z potravin, z léků...Proto už dávno neplatí to, co někdy před 50 lety - žena vyžehlila pánské trenýrky a už byla v očekávání. *smich* Bohužel, častější problémy s početím jsou nejen u žen, ale i muži mají na tom značný podíl.

Tak ať se podaří. *houpy* Jaga.

eulalie*
hodnocení

1x

Odpovím vám asi takto, jestli se to podařilo, tak to ví jen Bůh a Svatý Václav... Jako mně to spíš připadá na nepravidelnost v důsledku dlouhodobého praní HA. Ale nic není nemožné. Pokud se vám nezadařilo nyní, tak určitě někdy se to podaří.

hodnocení

0x

jak dlouho jste brala HA? pokud několik let, tak než se vám ty hormony trošku srovnají, může to trvat i několik měsíců, takže těžko usuzovat, jak váš organismus reaguje a co lze od něj očekávat, včetně pravděpodobnosti otěhotnění či příchodu menzesu

misulka*
hodnocení

cca 4 roky.,jsem brala HA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]