Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cyklus menstruace

Od: misulka* odpovědí: 4 změna:
dobrý den.
mam dotaz,spíše pro zeny.asi 4 rok jsem brala HA,ktera mi určovala menzes,vzdy na den přesně,coz bylo super,
brala jsem ten tip HA kde jsou k konci 4neaktiv.prášky takze vzdy kdyz jsem brala uplne ten posledni jsem to den nato nebo v ten dostala,
pred mesicem 11.11.jsem prášky vysadila(duvod plánováni rodiny).neubehlo 28 dni ale jen 24-25cca a ja to dostala,a mela jsem to poměrně dlouho asu 5dnu,coz bylo hruza,ja to vzdy mela tak 3dny max,
a otazka zni,jak si muzu pomoci vypočítat menstruaci,kdyz to mam tak rozhazeny,
jasně chápu telo si musi udělat svuj cyklus bez pomoci prášku,
ale ja si stahla aplikaci,která napomáhá vypočítat menstruaci,
jen nevim co tam vyplniť kdyz informace za poslední 2 měsíce se liší,
dekuji,snad mi nejak poradíte,trošku se v tom ztrácím,

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

faithoncemore*
hodnocení

1x

Dejte tomu opravdu čas, Vaše tělo se teprve učí mít ovulaci, mít menstruaci, někdy to naopak trvá, nežli pravá menstruce po práškách vůbec přijde, někdy přijde moc brzo. Krvácení, které jste měla během užívání HA, nebyla pravá menstruace, bylo to krvácení ze spádu hladiny hormonu v krvi. Vaše tělo se opravdu snaží, tak mu tak 4 měsíce dejte šanci, aniž byste se na něj zlobila :) a pak zajděte kdyžtak k lékaři.

hodnocení

0x

Pokud mas android a tam womanlog , tak my vzdy zadame den konce periody a vypocita se to , ale jak rikas misto 28dni to mas jen cca 25 dni , takze proto se ovulace podle aplikace (+-ty 3dny) tak to delame nyni my. Tez se snazime o druhe mimco tak uvidime ...

misulka*
hodnocení

ok,zkusim,

lucie*
hodnocení

0x

Pět dní menzes je v poho,Pamatuju si na to jak mi matka poprvé řekla a teď to tak bude každý měsíc ale za tři dny máš pokoj...a ono nic,trvalo to pět dní a byla jsem s toho na větvi.S práškama vše šlapalo jak hodinky(3dny),po vynechání to trvalo,než se to srovnalo ale ty 4dny to jsou.

Pokud jde o ovulaci,není v takové situaci lepší měřit si bazální teplotu?přce jenom tělo je přesnější jak aplikace.Pod polštář teploměr a hned po probuzení měřit,měla by být stejná a jak se začne zvyšovat,tak začíná ovulace.

Kamarádce se poprvé i po druhé povedlo otěhotnět dřív než jak ukazovala ovulační kalkulačka(to bylo cca 8-9den po menzes) a povedlo se pomocí měření teploty cca 5-6den po menzes.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]