Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit černá vejce

Od: respekt odpovědí: 5 změna:

Nevíte náhodou někdo, kde v Praze, se dají koupit černá vejce (kachní nebo slepičí)? Nemyslím v čínském bistru, ale v nějakých čínských potravinách, SAPA atd...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Dřív se podávala v restauracích a pak se po nich slehla zem, krom nějakého čínského bistra. A co tak udělat doma? Kdysi jsem to zkoušela a byl k tomu potřeba jíl a nějaké slupky ( rýže nebo otruby) to už nevím. Třeba někde najdete postup. Ah jo, nepomohla jsem vám.

ladinpraha*
hodnocení

0x

V Sapě jsem je neviděl, ale je fakt, že do těch jejich krámků s potravinami zabloudím jenom výjimečně.

Ale Suzy tu černá vejce řešila už v lednu.

poradte.cz/...

doplněno 02.10.14 17:37:

Tak opravuji: Dneska jsem se po nich poptal a našel. 6 kusů v polystyrenové krabičce za 150,- Kč.

Kde koupit černá vejce
soph

Mohu se zeptat ve které prodejně v Sapě jste našel černá vejce? Už je tam sháním delší dobu a nic

ladinpraha*
12.06.15 22:48

Číslo 10.

Kde koupit černá vejce #2
soph

Děkuji moc! Hned zítra tam vyrazím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Černá vejce

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]