Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám doma čerstvě vylisovanou šťávu z horoznu a budu dělat burčák.. Chtěl bych se poptat tady někoho zkušenějšího jestli je potřeba a nutné přidávat do té štávy ty kvasinky? a nebo nějakej malé návod bych taky ocenil
Když se rozhodnete, že burčák raději koupíte, vinnou šťávu uchovejte stejně tak, jako jablečnou. poradte.cz/... Z doma kvašeného burčáku by mohl být šílený hlavobol a stěnolez. Dobrý burčák, to je umění!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.