Kyselina citronová do marmelády

Od: Datum: 13.07.14 16:11 odpovědí: 2 změna: 13.07.14 16:22

Zdravím. Kdy se při vaření marmelády přidává do vaření kyselina citronová? Jestli se nepletu, mělo by to lépe zhoustnout. Diky


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 13.07.14 16:21
Ohodnoceno: 0x
 
Od: wamp®
Datum: 13.07.14 16:22
avatar

Na zhoustnutí malinko gelfixu nebo tu kyselinu.Zhoustne to lépe.Jinak záleží na tom,jaké ovoce máte.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.