Nejste přihlášen/a.
prosím nevíte kolik je potřeba brambor na salát pro 40lidí děkuji
při 200gr. na porci je to 8 kg salátu. takže 4 kg brambor čistých ,pokud je to na bramborový salát. je to rada od někoho, kdo míchal pár let saláty ve výrobně lahůdek (já)
jo a kdo v té době neochutnal můj velrybářský salát, neměl šanci prožít lahůdkářský orgasmus
200 gr. na porci? Tolik sní moje 4 letá vnučka a ještě si přidá ! :--)) U dobrého domácího salátu bych počítala tak 400-500 gr. na chlapa a 300-400,-na ženu.Takže 10-12 kg.brambor,raději 12.
není dítě jako dítě, není žena jako žena, není muž jako muž. někdo jí a někdo žere. pokud se bavíme o poměru, tak člověk si lehce spočítá, když žere, kolik je potřeba brambor na jeho salát. 200gr. je běžná gramáž přílohy. na ten zbytek Vaší odpovědi Vám nebudu raději nic psát, jelikož by jste se mohl/a urazit.
Kdybych to musela řešit, odrazila bych se od toho, co znám - jakou asi hromádku použijete na mísu vánočního salátu pro dejme tomu 6 lidí, a adekvátně bych dávku vynásobila. Každý dělá salát po svém, já např. 1/2 brambor a 1/2 ostatního - zeleniny atd. Někdo dává brambor víc. Takže těžko radit. (Stejně vždycky spousta salátu zbude.)
poradte.cz/... Z archivu
doplněno 13.04.14 15:43:Než jsem ro našla, byl Clayman rychlejší
Na jednu slušnou porci 2 brambory. Tak nějak to je. x 40 porcí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.