Nejste přihlášen/a.
Aho...už delší dobu přemýšlím,že bych si nechala udělat tetování.Nechci žádné velké,prostě jen na zkrášlení...ale vůbec nevím,kam bych si ho měla dát.Jestli na rameno nebo břicho nebo kotník...fakt nevim.Může mi někdo ze zkušenosti poradit,kde to třeba bolí nejmín a vypadá to neljíp
...chtěla bych nějäký obrázek ve stylu kytky,motýla...víly nebo tak něco.Nevvíte kde maj pěkné šablony.Moc díky za radu
Ahoj,já mám ornament na levé lopatce.Záleží hlavně na tobě,jestli chceš aby bylo vidět i pro ostatní,nebo ti stačí aby jsi o tom věděla jen ty a tvůj přítel(nebo až budeš v plavkách).Kotník a břicho bolí určitě víc než rameno,ale není to horší jak u zubaře.Dá se to v pohodě vydržet.A motiv si nejspíš vybereš u tatéra,tam mají většinou spoustu katalogů,nebo si můžeš něco nakreslit sama,jestli na to máš.Hlavně si dej něco,aby to vypadalo dobře i až ti bude čtyřicet.Mně se třeba líbí na tom kotníku táhlá lilie,nebo na záda tu vílu,ale to už je docela troufalý.Taky aby ti to nevadilo v práci.Kdybys byla v kanceláři,aby blbě nekoukaly,někde je to zakázaný.E.
Ahoj. Tetování bolí nejméně tam, kde máš nejvíce masa, a naopak nejvíce bolí v místech, kde se kůže dotýká kostí. Mám tetování dvě. Jedno na prsu, druhé na bedrech. A věř mi, že na těch bedrech to bolelo jako čert. Co se týče motivů, bud si navrhni nějaké své vlastní, nebo si motivy zkoukni u tatéra.
ahoj. zrovna jsem si nechala udělat nové tetování. Na celý život nemám odvahu. Nechávám si dělat na 5let. Někdo to odsuzuje, že to nezmizí celé nebo tak ale když se mi to bude líbit i za5 let není nic jednoduššího než si to nechat obtáhnout..jinak už dva roky mám 3 mytýlky v tříslech..a mé nové tetování..3malé hvezdičky za uchem a 3 písmena na krku v ornamentu. Písmena pro mě mají osobní význam. Jsou to počáteční písmena jmen mých rodičů a přítele...jinak třísla a krk bolely dost..ale to za uchem nebolelo skoro vůbec...tak přeji hezké vybírání
p.s. do šablon bych nešla. když už tak to chce něco originálního..co jen tak nikdo nemá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.