Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám si nechat udělat tetování?

Od: petr® odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer.

Chci se zeptat, co myslíte o tetování. Jsem muž a je mi 34. Nejsem na to starý. Nechci nic velkého, pouze ve velikosti sršně a na rameno. Je lepší levé nebo pravé rameno a barevné, nebo jen modré.

Díky za vaše názory.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x
Já si myslím, že je to blbost, ale ty jsi asi jiného mínění, že? Bude Tě to bolet, zaplatíš za to prachy a budeš to mít napořád *stop*

qwertz*
hodnocení

0x
Pokud ti to zvedne sebevědomí a budeš z toho mít dobrý pocit, proč ne, jdi do toho... :) Jenom bych počkal pár měsíců, aby to nebylo jen takové spontánní rozhodnutí...

hodnocení

0x

No, u některých lidí to mile překvapí, později však tetování na zcvrklém těle vypadá dost nevábně a majitelé je obvykle zakrývají... Možná zkus nejdříve tzv. dočasné tetování (obvykle je tak na tři týdny.

hodnocení

0x
kdyz si nejsi jisty, tak prubni nejdrive hennu, ktera se casem sama ztrati.
hodnocení

S tou hennou, to je dobrý nápad. Nevíte, kolik to stojí?

Díky

vetsinou je to"atrakce"u more a tam je cena kolem 5-20 EUR, tady bych to tipoval stejne. Zalezi jak si dany umelec ceni svuj cas. Pocitej cca 300-500,- zalezi jak narocny motiv chces ;)

ice*
hodnocení

0x
Moje řeč... hena je na krátkou dobu a vyzkoušíš si, jak se budeš cítit... Pak se rozhodneš pro dočasné (vydrží pár let, ale jeho vymizení nebývá zpravidla úplné a zůstanou po něm částečné stopy) nebo trvalé tetování... ;) Pokud jde o levé nebo pravé rameno, tak to už je na tobě, které více ukazuješ světu a jestli to chceš v barvách nebo ne... to už závisí na tvém vkusu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]