Nejste přihlášen/a.
Ahoj, poradíte mi nějakou dobrou svačinu do školy? Nechci jíst pořád jenom rohlík Děkuji
A co použít toustovač? Tousty nachystat, nechat vychládnout a máš to. Co v lednici najdeš natoustuješ a je to.
Jogurt, ochutit si podle vlastní chuti tvaroh nasladko, chleba s máslem a plátky vajíček natvrdo, domácí vajíčkový salát /vejce natvrdo,cibulka, hořčice, sůl, pepř, worcestr, majolka, či bílý jogurt/. Připravit si sýrové smaženky na veku, jsou vynikající, nebo tzv. vaječný řízek s oblohou -na krajíc chleba. Může to být cokoliv. Jeden spolužáj kdysi dávno občas přinesl ke svačině uleželé syrečky. A vzpomínám, jak jsme ho vyháněli s touto svačinou ze třídy, ať jde svačit na záchod.
Ještě mě napadl chléb smáslem a plátkovým sýrem. Vynikající je i pomazánka ze strouhané Nivy, nebo z uzenáčů. Ale ta má taky svou charakteristickou "vůni". Nebo když mamka peče, vzít si pak buchty, perník, roládu, řezy, prostě, co se doma upeklo. Dobrou chuť. Jaga.
Já si myslím, že úplně nejdůležitější je to, naučit se dělat si svačiny večer a do ledničky dát zabalené. Váš problém bude v tom, že ráno ve fofru finišujete a nemáte ani čas, ani myšlenky na nějakou svačinu. Tak ro řešíte rohlíkem. Když si zvyknete na výrobu svačinek večer, vymyslíte i balení, třeba krabičku, do které se vejde i ovoce, které však přibalíte až ráno, aby vám pečivo nenavlhlo. A co a jak? To neřešte v kvapu ráno, ale s fantazií večer.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.