Nejste přihlášen/a.
Pěkný večer,
navazuji na svou minulou otázku ohledně vánočky - poradte.cz/...
Vánočku jsem upekla znovu, použila jsem obyč. droždí (ne v prášku) a hlavně jsem ho tam dala méně. Je pravda, že nebylo zrovna čerstvé (jak jsem následně zjistila z papírku - mělo téměř rok). Vánočka kynula velmi dlouho, nakonec však přece vykynula; neroztekla se. Podle mě byl hlavní problém v tom, že jsem těsto dřív dělala mnohem řidší.
doplněno 20.01.14 20:31:Jinak moc děkuji všem, kdo mi tak dobře poradili, a k druhému obrázku bych měla ještě jeden dotaz.
Jak jsem psala, droždí nebylo nijak slavné. Vánočka sice vykynula, ale snad za půl dne a těsto uvnitř bylo jakési slehnuté (i když vánočka byla velmi dobrá).
Nebo je to u těžkého těsta normální? Jak má vlastně vypadat vánočka zevnitř - do jaké míry má být kyprá? Moc děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.