Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mám větší levé prso když jsem pravačka?

Od: rezinka odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, mám takový problém. Je mi 16 jsem pravačka, ale mám pravé prso menší a levé o hodně větší. Vždycky jsem tašku do školy, nebo cokoliv těžšího nosila v pravé ruce, ale rostlo mi jen to levé prso. Před pár týdny jsem zkoušela nějak cvičit a snažila jsem se zatěžovat slabší ruku, levou. A zdálo se mi, že pravé prso vyrostlo, ale jen o kousek. Mám dál pokračovat ve cvičení na levou ruku aby se mi to pravé zvětšilo? Vážně mě to štve, plastika vážně nepřichází v úvahu v mém věku a nechci čekat třeba do 18 abych si jí mohla nechat udělat. Nemůžu skoro ani nosit plavky, stydím se před klukama.. :(

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Ahoj, chtělo by to fotku, aby bylo vidět ono "o hodně větší". Protože něco se dá zvládnout cvičením, ale pokud uvádíš "o hodně" větší, tak to bude nějaká porucha a cvičení ti zřejmě nepomůže. V tom případě se plastice nevyhneš. Kdyby běžel v televizi nějaký seriál právě o plastikách prsou, která byla hodně nesouměrná, byly tam holky i zralé ženy, co měly jedno prso vel. 2 a druhé vel. 5, chudáci... plastika to spravila. Samotný prsní sval totiž posilovat jde (proto se mohlo pravé prso nepartně zvětit), ale velikost a tvar mléčných žláz neovlivníš.

rezinka
hodnocení

No, to levé je takové povislejší a to druhé právě, že moc ne. Mě se zdá o dost větší, ale třeba sestra mi říkala, že se jí zas o tolik nezdá.

Kdybych já v tom viděla jen malý rozdíl, tak mi to nevadí. Ale takhle jsi přijdu jako mutant a připadat si jako mutant až do 18.. no.. Zkusím ještě posilovat na tu levou ruku, třeba se to zlepší.. No, jinak budu muset asi trpět dál.. :D Ale jinak, děkuji za odpoveď. :)

Přesně tak, za nás horňáky a gynekology amatéry se taky přimlouvám. Bez fotky še špatně radí.. :)

doplněno 03.01.14 13:58:

A páteř máte rovnou? Nemáte třeba trochu skoliozu?

rezinka
hodnocení

Fotku pošlu kdyžtak později,zrovna teď nejsem doma. :) Páteř mám dobrou, říkala mi to i moje doktorka, prý že lepší páteř snad ještě neviděla :) tak nevím.

hahanaj*
hodnocení

0x

to není taškou - prostě příroda to tak zařídila - nikdo není úplně souměrný . Taky záleží tobě jak stojíš , chodíš- nehrb se .

miroslavnovotny*

prohmatat celetelo najít bulku ci bolave místo, sval šlacha kloub . maserem ,přítel, matka...hledat vsude na celem těle...na ušních boltcích ,nohách.vsude. cesta je ucpaná ,nerv meridian atd . zajít k lekaři tradiční čínské medicíny . dat si pust .jednodenní.,sledovat vse tělo dava malá znamení bolestí otokem bulkou.. a pod. . najít živastrava. nejíst konzervy a maso a pít vodu z horské studanky .. neoblekat silon atd... tím je treba začít..cvičit hathajoga bikramjoga . a tajči a čchi kung..myšlenka je nosič ..myslet na to co chci .smát se . neplakat nerozčilovat se . vše co je vařené smažené pečené a jinak tepelně upravené a to i voda. to je mrtvé.. co není vařené ,. jablíčka ovoce a zelenina je i voda nevařená je živé.,.

honzmalatny*
hodnocení

0x

Protože příroda není všemocná.Nelamte si z toho hlavu.Já mám zase pravou ruku větší,takže by nám to i klapalo...S tím cvičením,pokud se Vám zdá že to pomohlo,pokračujte,uvidíte sama.

hodnocení

0x

Zdravím. Slečno, mrkněte do této diskuze. Paní Lidka v ní např. o tomto problému pěkně napsala:

poradte.cz/...

hodnocení

0x

Chce to kvalitní plavky a nebude poznat nic. Asi ta nesouměrnost nebude nijak kritická, obecně platí, že člověk sám na sobě vidí každý bezvýznamný detail, kterého si okolí vůbec nevšímá. U holky je hlavně důležité, aby byla příjemná a "v pohodě", hlavně neřešit pořád nějaké mindráky, potom nebudeš mít problém. Nemá cenu se užírat vzhledem a přemýšlením o tom, jak Tvoje nedostatky okolí řeší - bývá to většinou blbost. Problém s kluky můžeš mít pouze v případě, pokud budeš vypadat celkově jako sestra panáčka Michelina, nějaké vzhledové detaily řeší jen ženské, ne skuteční chlapi :)

explosm.net/...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Nasoukej své přednosti do správně velké kozydržky a bude to dobrý. Jsi ještě mladá a třeba se to ješte trochu dorovná. Jinak, drobný rozdíl ve velikosti prsou je skoro normální. Ani obě poloviny lidských tváří (těch na hlavě) na jedné osobě nejsou vůbec stejné. Kdyby byly, bylo by to divné. Viděl jsem několik kombinací od obého.

hodnocení

0x

Zbytečně se pozorujete, ale to je v tomto věku normální. Pochybuji, že pravé prso po uvedeném cvičení změnilo nějak velikost. V 16 letech se ještě tělo vyvíjí včetně prsou, a to klidně i do 20 let věku. Jinak nikdo nemá bez plastiky souměrná prsa. Ani obličej není souměrný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]