Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám jedno prso větší

Od: terezacapkova odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám takový blbý problém. Prostě řečeno,mám jedno prso větší a to o dost...Můžu si na to něco koupit?Moc prosím,poradte mi! V létě,když si vezmu plavky,tak je to strašné a moc se za to stydim! Děkuji za odpověd *pusa*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

simi*
hodnocení

3x

Také jde o to, kolik je ti let. Pokud jsi mladá, jsi ještě ve vývinu a většinou se to samo srovná.

terezacapkova
hodnocení

Moc děkuju!*pusa*

lidka*
hodnocení

3x

Zde jsem k Tvému problému našla hezké povídání:

V dalším období se ti začne zvětšovat celé poprsí. Bradavka spolu s areolou (dvorec kolem bradavky) tmavne a tvoří samostatný malý výstupek. Celá přeměna od plochých k plně vyvinutým ňadrům trvá 2-3 roky. Některé dívky se mění rychleji a stává se i to, že se jedno prso vyvíjí dříve než to druhé. Nějakou dobu může trvat, než se srovnají. Nestejně velká prsa mívají dokonce i dospělé ženy.

Poprsí je během dospívání věnována veliká pozornost, protože samotné jeho objevení je něco nového a také proto, že nezačne dívkám růst ve stejnou dobu. Nezapomeň, že poprsí každé dívky je jiné. Nejdůležitější je, co si o svých ňadrech myslíš ty sama. Ať už mají jakýkoliv tvar či velikost, přijmi je jako další jedinečnou a krásnou součást své osobnosti!

A jak Ti již radili přede mnou, ty plavky se dají v pohodě vyřešit, aniž by to někdo poznal. *placni*
terezacapkova
hodnocení

Děkuju, děkuju, děkuju *pusa*

lm®

Už mockrát jsem slyšela i četla ,že to co má člověk párové (ruce,nohy,prsa ..) téměř nikdy není stejně velké.Rozhodně se nemáte za co stydět,je to normální.Znám i jednu ženu (velmi atraktivní dámu) která si kupuje vždy dva páry bot ,protože rozdíl je 1,5 čísla.Jiná mi vyprávěla,že má jednu nohu větší,a když si koupí boty tak jak ona se smíchem dodává:"Jedna mi tlačí,druhá se vyzouvá..."

Ani prstýnek např. z levé ruky nám na stejném prstu druhé ruky nemusí sedět.Nevěšte hlavu,jste zcela normální.Jde jen o malý ,snadno řešitelný problém.Pokud jste ještě spíše dívka než žena ,počkeje nějaký čas a později můžete zvolit službu plastického chirurga.Hlavu vzhůru.Mimochodem: člověk má mnohem silněší hodnoty než souměrnost postavy.;)

wlassta*
hodnocení

2x

nic si ztoho nedelej, ma to spousta zenskejch,maloktera ma stejny,mozna tak ve er.filmech.v lekarne koupis i tablety,maste,a do plavek bych to resil vycpavkou...

martina30*
hodnocení

0x

Ve zdravotních potřebách se prodává prádlo plavky pro ženy,kterým bylo odebráno prso nebo zůstala půlka,ale cena je dosti vysoká.

terezacapkova
hodnocení

Moc děkuju *pusa*

lucia90
hodnocení

0x

Ahoj.

Nemusíš sa za nič hanbiť... Väčšina dievčať/žien má jedno prso väčšie ako druhé.

Je to normálne. Ak máš ale s tým taký veľký problém skús zájsť za svojim gynekológom, on ti určite poradí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]