Nejste přihlášen/a.
Ahojte ... prosím vás mám dotaz ( jsem kluk ): před několika týdny jsem se na diskotéce seznámil s jednou holkou, líbali jsme se a pak konec ... no a ona mi napsala na facebooku tak jsme si asi 12 dní psali ... potom mě vzala do jedné fajn hospůdky ve městě kde jsme si povídali a líbali se, no prostě všechno bylo idealní ... jenomže bydlím trochu z ruky takže jsme se předem domluvili že u ní přespím a tak z hospůdky jsem šel k ní ... pustili jsme film, ona si mě lehla do klína a já jí hladil vlasy .. dodívali jsme se na film a ona pustila další a je jí mezitím dal masáž ... a potom se nám to oběma zvrtlo z rukou a došlo na sex ... a to ji naštvalo ... ne že by se jí to nelíbilo ale sex nejspíš ještě nechtěla ale neřekla mi to, nijak nenaznačila a naopak ještě šla dál dokud k sexu nedošlo ... po sprše mě ale řekla že se chovám jako kdybych chtěl jen sex a trochu se i urazila ... potom jsme ale se zapletli do sebe a usnuli ... druhý den ráno mě vyprovodila na vlak do školy objala mě řekla že se jí to líbilo dala mi větší pusu zamávala a šla ... a ted večer na fb jsme si psali a ona mě už bere jako děvkaře, nechce mě vidět a na fb si mě samozřejmě zablokovala ... nebudu z vás loudit rozumy jak ji získat z5 protože to se nestane i když bych chtěl ... ale jen mě zajímá proč? možná nějaká žena pochopí proč a nebo nějaký kluk má podobné zkušenosti
Děkuji moc za odpovědi
Zjistila, ze se zabyvas ukladanim dat tykajicich se narodni bezpecnosti, lekla se a uz Te nechce videt.
Jestli Te nenechala proto, ze si na ni vybalil nejakou podobnou habaduru.
A nebo Te uplne jednoduse smrdeli nohy.
Mozne je vsechno.
Pokud mas v nicku Alexandr, vsichni vi, ze jsi kluk a kolik bylo te divce? doufam, ze 15. Divky nejsou do 18 let zcela na tyto situace dle sexuologu pripravene a cim driv zacnou tim hure. Vse ma svuj cas. Pokud ti neslo jen o sex, zkus ji vse vysvetlit v emailu. Pokud žte blokla na FB, zrejme se v jeji hlavne ted neco odehrava...vycitky, udelala neco co nechtela atd...Sama nevi co chce. Pokud je mladsi nez 18 let, takova holka to opravdu jeste nema srovnane. Zeptam se: Ona ti rekla, ze jsi devkar nebo je to jen tvoje dedukce? Nech tomu prubeh a nevnucuj se a pockej co bude dal. Zeny jsou velmi slozite a nekdy samy nevi co delaji a proc to delaji :D tak po 30 tetech by se dalo rici, ze je zena tak trosku usazena a ma jasno ...
Je jí pár měsíců už 18 let ... a vlastně už si mě odblokovala a napsala mi a už se začaly oběvovat i smajlíky jako dřív a napsala mi at jí zase píšu ... řeknu vám že z toho by se člověk jednou zbláznil ... máš pravdu stačilo jí nechat at si to v hlavě srovná a rozhodne se bože at už je mě 50 a mám tyhle problémy za sebou :D
Alexandře, až Vám bude těch 50, tak na tohle budete vzpomínat s úsměvem.
Otázka je, zda-li je to pravda, nebo se ve Vás snaží vyvolat jen žárlivost...Popřejte jí krásnou zábavu a je to!
doplněno 30.11.13 17:59:Já bych jí nepsala nic a vyčkala, jak se zachová, až se zase vrátí. Jestli sama napíše pár řádků. Pokud má někoho jiného, s kým tráví čas, pak by to ani nemělo smysl...
přesně o to jde :D a ted mi píše že jde do divadla s jiným :D ted už to začíná být směšný já vůbec nevím o co jí jde ... no prostě se zeptám a uvidíme a dál to nebudu řešit díky za rady
holt některé ženské jsou náladové. I ta tvoje. Než by si sama před sebou přiznala, že je trochu lehčí, tak je namíchnutá na celý svět a především na tebe. Ona je přesvědčená, že ti podlehla ve své nevinnosti, protože ten špatný a zhýralý alkoholik co ji schválně tahá po hospodách jsi ty. Nakonec ses dozvěděl, že jsi ještě k tomu děvkař.
Nejsi první a určitě ani poslední a já tě vítám do klubu.
Jojo, nohy roztáhla ona, ale děvkař jsi ty. Ráno tě objímá, jak se jí to líbilo, další den si tě zablokuje s tím, že tě nechce vidět, a pak ti vypisuje, jak jde na rande s jiným
Máš zapotřebí se takhle ponižovat? Přiznám se, že ačkoli jme holka, vůbec nechápu, o co jí jde.
Napsala bych příjemnou sms, jak někdo radí výše, kde bych popřála příjemnou zábavu a pustila podobnou psychicky nevyrovnanou slečnu z hlavy.
doplněno 01.12.13 17:28: Nebudu tě střílet, je to tvoje volba. Nicméně dobrá, zkusila bych ještě jedno rande a podle chování by bylo buď poslední, nebo holt ne. Nicméně bych narovinu řešila, co má znamenat to, že se se mnou vyspí, ráno mě chválí, pak mě nazve děvkařem a zablokuje. Že na takové podivné chování nejsem zvyklý ani zvědavý.
Co na to říct? Je to nána pitomá, co neví co chce ale nepřestane, dokud to nedostane. Nelámala bych si s tím hlavu. Také jsem měla sex na prvním rande a nelituju toho, chtěla jsem to a věděla do čeho jdu. Za necelý měsíc oslavíme devítileté výročí, máme skoro tříleté dítě a je nám dobře.
Nemohla si popovídat s nějakou holčinou, která měla sejnou zkušenost, jako ona?
Jinak - moc to nehroť - čím víc se teď budeš tvářit nedostupně, tím víc tě bude chtít ..
není to nána pitomá, ale je pravda, že neví co chce. Žádná holka neví, co chce
proto všichni chlapi mají řeči o tom, že ženský nikdy nepochopěj...
Neměla bych to asi jako žena psát,ale nemohu si pomoci,nejlépe to celé prostě vystihuje můj oblíbený citát :
"Žena neví co chce,ale nedá pokoj dokud to nedostane "
:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.