Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velmi malá prsa

Od: unicorn* odpovědí: 19 změna:

Dobrý den,

mám problém. A tím je, že mám velmi malá prsa. V prosinci mi bude šestnáct a moje prsa jsou hrozně malá - asi jako má slečna tady na obrázku files.viaweb.cz/... (tím jí nemíním urazit). Jsem taky dost malá na svůj věk. Měřím asi 156 cm. Docela mě to trápí. Nepřipadám si žensky a taky si myslím, že se žádnému klukovi líbit nebudu. Ale o to tolik nejde, jde mi spíš o to, že jsem fakt jediná koho znám s tahle malými prsy v téměř šestnácti. :/ Moje mamka je má taky malá, ale obě babičky měly velké.

co mám dělat? Mohou ještě vyrůst? :(

(vím, že tenhle problém se tady už několikrát řešil v samostatných otázkách, ale mě to prostě nedalo)

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pfpetr*
hodnocení

6x
i pod plochou strechou muze byt hluboky sklep , vykasly se na veci ktere neovlivnis a ber je s nahledem dulezite je totiz co mas v hlave a ne na hrudi
unicorn*
hodnocení

Moc děkuju za Vaší odpověď. Pokusím se podívat po nějaké pěkné podprsence a uvidím. ;)

zvidavajanca*
hodnocení

3x

A uklidní tě, když ti řeknu, že jsem dospělá a měřím 150 cm?

K lékaři chodíš na preventicní prohlídky, kde tě měří a váží - kdyby něco bylo hodně pod "ideální hodnoty" nějak by to řešil.

Malá prsa neřeš, ty co mají velké chtějí mít malé, protože jim překáží, ty co chtějí mít velké mají malé. Tak to prostě je. Nebudu tě navádět, že v dospělosti ti pomůže plastika - na tu kašli, to fakt kluci nemají rádi, oni mají rádi holky takový jaký jsou.

I správná volba podprsenky udělá hodně. Vykašli se na ty šílené vycpávky, není to přirozené ani pěkné.

V 16 letech ještě můžeš jak vyrůst, tak i dospět, když říkáš, že ještě nemáš postavu ženy. Určitá změna pak může nastat, kdžy budeš brát antikoncepci, ale pokud nemáš jiný důvod ji brát, tak do sebe zbytečně necpi "takový fuj".

michaltopic*
hodnocení

3x
Neboj neboj, na kazdou lentilku se najde mlsny jazycek :)
Navic se ti muze stat, ze se matka priroda jen opozdila a nakonec budes rada, ze se to zastavilo ... uz hodne holek (kamaradek) kolem me tohle zazily ;)

majsterjoe*
hodnocení

2x

To je furt dokola.

Je me to libi a spouste klukum taky.

Hlavne ve vztahu neni vzhled to nejdulezitejsi, a kdyby s tebou nechtel nekdo byt kvuli malym prsou, tak si nezaslouzi aby ses snim jeste vubec bavila. A ano, prsa ti jeste muzou vyrust.

doplněno 23.09.13 21:37:

*Mně se to líbí . . .

ohneta*
hodnocení

2x

Tak za prvé. Malá prsa jsou sexy. A za druhé: je ti teprve 16, prsa ti můžou růst až do 18, ne-li 20ti let.

joudic*
hodnocení

2x

:):) to je porad dokola, mala prsa jsou nejvic sexy, co muze byt :) chod mi takhle po byte bez trika nebo s tenkym trickem, a budes me cely den odhanet klackem, at jdu zase chvili programovat, ze pokracovani az zase vecer, ze 5x uz to stacilo :D

rita0
hodnocení

0x

Dneska jsem tu řešila úplně to stejné :D ( poradte.cz/... ) No pokud je máš stejné, nebo podobné jako slečna na fotce, tak si na tom ještě dobře (aspoň oproti mě určitě). Já jsem opravdu plochá, co bych dala za ty co jsou na té fotce. Netrap se tím, je nás víc ;)

prf
hodnocení

0x

Ja teda nevim, ale me ta prsa na obrazku nepripadaji nijak mala. Zvlaste jestli jsi jeste k te male vysce stihlejsi nebo normalni postavy, tak jsou primerena.

Prsa ti samozrejme jeste vyrust muzou a treba si jednou budes naopak prat, aby uz rust prestala. :)

Na Internetu jsou k videni eroticke fotky holek s jeste mensima prsama a na nedostatek zajmu si rozhodne stezovat nemuzou.

vlasatec*
hodnocení

0x
Jak už někdo psal v podobné otázce: Pridávám se k napadnikum.
Jestli sí děláš čárky za obdivovatele malých, udělej si ji i u mě ;)
Navíc máš naději že dominantní tělesné znaky se dědí ob generaci takže můžeš mít naděleno po babičkách. Doufám že sem nebudeš za rok - dva psát -> jsem malá a všichni chlapi mi čumí na prsa protože se tak velká k mé malé postavě snad ani nehodí :)

tadytriholky*
hodnocení

0x

Přesně tak, jak tu někdo řekl, že ty co mají velké chtějí mít malé a naopak, to stejné i s vlasy, ty co mají rovné chcou mít vlnité, a naopak. Zkus spíše popřemýšlet, že máš v jistých věcech i výhodu a dívej se na to s nadhledem, všichni kluci neřeší jen prsa. Máš určitě jiné přednosti, a navíc s velkými prsy by se ti zřeba těžko sportovalo, ale takhle sportovat můžeš, a přeci jenom prsa jsou velikou zátěží pro záda i v době těhotenství, kdy se ještě zvětší. Takže uvažuj i takhle.

sovka*
hodnocení

0x

Ano, prsa ti ještě můžou vyrůst. Hodně holek říká, že se jim zvětšily prsa po užívání antikoncepce, ale s tou bych hned tak nezačínala, protože je to dost velké svinstvo. Já antikoncepci neberu přes půl roku a doteď se z toho moje tělo dostává. Nebo když jsem měla o deset kilo víc,tak jsem měla prsa větší, jakmile jsem zhubla, tak jsem kupovala podprsenky o číslo menší. Určitě se nestresuj tím, že by ses nelíbila klukům kvůli malým prsům. Můj bývalý přítel mi říkal, že si na moje prsa musí zvyknout, že je mám velké a to mám momentálně velikost 75B. Jeho bývalka měla totiž prsa menší a srovnával mě s ní.

Pak samozřejmě jdou nosit pushupky a nebo je tu plastika,ale to bych řešila případně až časem.

arnie
hodnocení

0x

V prvním manželství jsem měl ženu co měla asi 5 let nulky /18-23/ a pak jedničky /23-38/. Pak jsem se rozvedl a moje stávající měla pětky, nyní už šestky. Je to nebe a dudy. To nebe je mnohem lepší.

emilka12*

Ještě jsi mladá a mužou ti narust.Moje dcera má velké a věř že to není nic dobrého.Už ji z nich bolí záda .Aspon nemusíš nosit podprsenku. A kdo tě jednou bude milovat tak i s malíma prsama.

culdabulda1*
hodnocení

0x

Ahoj "unicorn"

za prvé - v 16-ti letech jsi stále ve vývinu, rosteš Ty - a prsa Ti ještě určitě trochu (možná i více) povyrostou, Navíc štíhlá žena s malými, úhlednými prsy si může dovolit jakékoliv elegantní oblečení - a vše jí sluší. - Hlavně dbej, abys neztloustla.

za druhé - moc velká prsa nejsou podle mého vkusu zase až tak moc hezká (i když muži mají zřejmě jiný názor) - ale furt platí, že když nejsi tlustá - pořád to jde.

a za třetí - velká prsa ještě tak ujdou (pokud neztloustneš) do 50-ti, max. do 60.ti let - ale víš jaká je pak hrůza pohledět, když pak zestárneš, trochu přibereš a prsa Ti klesnou až někam na pupek.? A zde opět vyhrávají ženy s malýma prsama, kterým ani stáří a zemská přitažlivost neublíží.

- rada to, jak vidíš, žádná není, spíše zamyšlení - můžeš si vybrat - ale v 16-ti letech bych to zatím neřešila - počkej tak do 18 - 20-ti let - a uvidíš, co se do té doby změní - a v čem budeš uvažovat jinak. Moc zdravím a přeju hezké Vánoce a dobrý nový rok.Marcela

- omlouvám se za tykání.

vis*
hodnocení

0x

Některým ženám malá prsa vyloženě sluší. Například Hana Maciuchová, Natasha Richardson. Prvně jmenovaná je ukázala v inscenaci Mata Hari (1989) a pohled pro bohy...neumím si představit, že by vytáhla šestky. Druhá je předvedla ve filmu Podivná pohostinnost a také super.

hugo*
hodnocení

0x

Můj pohled. Má přítelkyně (44let) je hubená jako lunt. Má prsa jako dvě jahody. Má ale hezký zadeček a vůbec je taková celá pěkně tvarovaná...já jí s oblibou říkám,že má postavu jako v 16ti. Že ještě trošku a připadal bych si jako pedofil. :D V sexu je jako...jako ďábel...No děvče,máš zbytečné komplexy. My chlapi jsme "dolňáci" a nebo "horňáci".Někteří jsou na tenký,jiní na tlustý a to,že třeba nebudeš mít chlapa nebude rozhodně velikostí prsou,ale to,že nám chlapům to někdy dlouho trvá než se odhodláme oslovit svůj objekt. Koukni co je ženských vdsaných a mají malá prsa. ;)

hugo*

Píšu jako tatar. Ne "vdsaných" ale vdaných.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]