Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Botox a kyselina hyaluronová

Od: ramona odpovědí: 8 změna:

Před 10-14 dny jsem zde zahlédla diskusi na dotaz o estetické chirurgii jako ano ne a podobně botox nebo kyselinu hyaluronovou .Uniklo mi napsat si a založit si zajímavé odpovědi zejména na nějaký krém s nad s účinky kysel.haaluronové obsažené v něm.Prosím diskuzi marně hledám,ale co to je za krém a kde s e dá koupit.Moc prosím ramona

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

pokud by to bylo tady tak: #botox+hyaluronova

ramona
hodnocení

Díky za snahu,ale bylo celkem obsáhlé na příspěvky ...většina žen byla pro nějaký určitý krém a zavrhovala botox aj.chirurgické zákroky ...nechápu,jak se to mohlo vypařit ...prosím kdo to ví...?(Eucerin je běžný krém i když z lékárny.)

ivik*
hodnocení

0x

Já jsem si koupla krém Eucerin v lékárně a měla jsem na kys.HA alergickou reakci, štípaly mě oči atd.Tak jsem si s ním mazala tak akorát nohy...

ramona
hodnocení

Kyselina hyaluronová je úžasným prostředkem v kosmetice i estet.chirurgii,ale ne do očí ...krém se aplikuje jen na tvář a krk

na oči slouží jiné věci třeba odličovač s ojelíčkem,který protřepete a otřete oči a pak celý obliček a odstraní denní nečistoty ...

alfatauri
hodnocení

0x

Před rokem jsem si nechala vyplnit injekční formou kys. hyaluronovou vrásku na čele nad nosem. Okamžitý efekt. Nebolí to, je to rychlé a dlouho to vydrží. Předtím jsem jedenkrát zkusila na čelo i botox, nic proti němu, ale dále to zatím používat nebudu. Krém s kyselinou hyaluronovou, určitě jich najdete spoustu, ale nevěřím reklamám na krémy, protože si myslím, že stejně kys. hyaluronová nepronikne do spodnější vrstvy kůže, kde ji potřebujete. Takže až to bude potřeba vsázím na tu injekční formu.

Zdravím,potřebovala bych také něco si nechat píchnout - nosoretní vrásku ,glabelu ,a trochu nazvednout sysle. Tak nevím,co by bylo dobré..Já krémům nevěřím také.Kolik stojí ten zásah s tou kyselinou ,jsem z Opavy,vím,že mají všude jiné ceny

hodnocení

0x

je to Lagrend Hyaluron,,,,,,,,,,,jedná se co na vrásky,,a je to NEJEN PRO ŽENY ,,,,tam to najdete

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]