Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dívčí problém - tmavý výtok

Od: monikavika odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, víte já nejsem jedna z tech holek jak jsem pisou o mesickach ale no ...potrebuju radu mám tmavý výtok a mám špinavé kalhotky je to takové hnědé už to trvá přes 3 dny a já nevím co to je prijdde mi to slizské ... je to menstruace? nebo jenom výtok? před menstruací? není to červené jako krev ..tak nevím oc je to? mamky se zeptat nemohu :( je na služební ceste mimo ČR :( prosím o radu skusené ženy nebo dívky ... je mi 12 a pul dekuju ;)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

Klidně se může jednat o první menses:) Nebo to značí, že brzy přijde. Neděs se, že "krev" není jasně červená, při mensesu je první nebo poslední dny normální i hnědá barva, jde o nahromaděnou krev. Dej si menší vložku a je po problému:)

doplněno 20.08.13 13:46:

Buď dostala nebo co nevidět dostaneš.

monikavika
hodnocení

takže to znaméná že sem dostala menstruaci?

20.08.13 14:01

Ano ;)

monikavika
hodnocení

Jak to mám říct mamce?

Zdravím. Moniko. Ale no tak! Na toto ses zde právě Ty již ptala, viz. vlákno:

poradte.cz/...

Pokud Ti žádná z rad nepomohla, tak řekni mamce prostě a jednoduše - mami, potřebuji si koupit vložky.

Nemá smysl zakládat pod různými nicky dotazy se stejným problémem. Pokud budeš mít další dotazy k tomuto tématu, pokračuj, prosím, v tomto. Ale myslím si, že není tak složité a těžké říci něco takového mamce. Je to také ženská a první menstr. se klidně může objevit jen jako tmavý výtok, či špinění.

Ježišmarjá,jak asi?Normálně,vždyť je také žena jako Ty,a také kdysi měla první menzes...*placni*"Mami,prozradím Ti malé tajemství,právě dnes se ze mne stala žena",a je to,ne?;)

doplněno 20.08.13 16:32:

"Kapičko",děkuji za upozornění,dívenka/či nějaké jiné individum/ si z nás tady dělá evidentně legrácky *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]