Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cviky na zpevneni

Od: pepi0987666 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli neznáte dobre a ucinne cviky na zmenseni a zpevneni bricha,stehen a zadecku.Merim 160 cm a vazim cca 60 kg.Takze to potrebuji jako sul.Predem dekuji za odpoved

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravíčko:)Jednoznačně Pilátes!A trošku si rýpnu:DDoufám,že vašimi zadanými údaji nečekáte,jak Vám každý bude psát,že máte naprosto dokonalou postavu...

doplněno 02.08.13 19:59:

cs.wikipedia.org/...

doplněno 02.08.13 20:03:

poradte.cz/...

pepi0987666
hodnocení

Ne,ale co jsem se koukala tak to kolik chteli lide psat.Tam sem to rovnou uvedla.Jo a dekuji za tip

ria*
hodnocení

0x

Já cvičím podle videí

opravdu můžu jen doporučit.. můžete si každý den poskládat jiný plán.. Slečna je i jako předcvičovatelka skvělá! : )

pepi0987666
hodnocení

Dekuji.Jen jak dlouho uz takhle cvicite a za jakou dobu jste videla ucinky?
ria*

Za mě - už po týdnu jsem měla pocit, že nějaký ten svalík vidím : ) hlavně po každém cvičení vidím, jak se zlepšuju, když jsem nějaký cvik vzdávala už po 3tím kmitu a teď zvládnu celou sérii, je to skvělý.. Včera jsem třeba zjistila, že se zvládnu z lehu posadit, aniž bych zvedla nohy, to jsem před třemi týdny rozhodně nezvládla :D..

doplněno 02.08.13 19:34:

a cvičím asi dva měsíce : ) podle chuti, někdy zvládnu tři desetiminutovky na různé partie denně, někdy si dám jen tak pro pocit pětiminutovku, ale snažím se denně, docela mě to baví, a když jsou vidět výsledky, stojí to za to..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]