Nejste přihlášen/a.
ZdravíčkoJednoznačně Pilátes!A trošku si rýpnu:DDoufám,že vašimi zadanými údaji nečekáte,jak Vám každý bude psát,že máte naprosto dokonalou postavu...
Za mě - už po týdnu jsem měla pocit, že nějaký ten svalík vidím : ) hlavně po každém cvičení vidím, jak se zlepšuju, když jsem nějaký cvik vzdávala už po 3tím kmitu a teď zvládnu celou sérii, je to skvělý.. Včera jsem třeba zjistila, že se zvládnu z lehu posadit, aniž bych zvedla nohy, to jsem před třemi týdny rozhodně nezvládla :D..
doplněno 02.08.13 19:34:a cvičím asi dva měsíce : ) podle chuti, někdy zvládnu tři desetiminutovky na různé partie denně, někdy si dám jen tak pro pocit pětiminutovku, ale snažím se denně, docela mě to baví, a když jsou vidět výsledky, stojí to za to..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.