Nejste přihlášen/a.
Minulou sobotu mi začala rýma(myslela jsem, že je alergická), ale po tom mi začala být nedobře a doteď mě bolí svaly, klouby.Občas se mi motá hlava, jsem nepříjemná, podrážděná a nedokážu se soustředit, a občas mi připadá, že nevnímám, co dělám...Nevíte, čím by to mohlo být? Nebo já je to nemoc? K lékaři se mi jít nechce, protože si myslím, že by mě poslal leda tak na psychiatrii...
To bude nejspíš chřipka, nebo angína, nebo borelioza, nebo mononukleoza, nebo zánět hltanu, nebo příušnice, nebo úpal, nebo úžeh, nebo zánět středního ucha nebo zála plic, nebo... a tak bych mohl pokračovat až do večera. Co si jako mysliš, že ti tu na dálku provedem vyšetření, diagnostikujem nemoc a pošleme recept na prášky? Mazej k doktorovi pokud se cítíš nemocná.
Horečka? Zarudlé v krku? Bíle potažený jazyk? jestli nepůjdete teď o víkendu k lékaři, chce to 3x denně paralen nebo něco podobného, hodně, ale opravdu hodně pít vlažné, knížka, postel. Zahřát se, spát. Dejte šanci imunitě, tím, žebudete v klidu a teple a imunita si zlikviduje i viry i bakterie i bez doktora.
Doporučuji zítra, tj. v neděli 23.6. ve 20:00 sledovat na ČT1 pořad "Lehká jako dech". ceskatelevize.cz/...). Ale vážně!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.