Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je to nemoc?

Od: tinnkax* odpovědí: 9 změna:

Minulou sobotu mi začala rýma(myslela jsem, že je alergická), ale po tom mi začala být nedobře a doteď mě bolí svaly, klouby.Občas se mi motá hlava, jsem nepříjemná, podrážděná a nedokážu se soustředit, a občas mi připadá, že nevnímám, co dělám...Nevíte, čím by to mohlo být? Nebo já je to nemoc? K lékaři se mi jít nechce, protože si myslím, že by mě poslal leda tak na psychiatrii...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

2x

To bude nejspíš chřipka, nebo angína, nebo borelioza, nebo mononukleoza, nebo zánět hltanu, nebo příušnice, nebo úpal, nebo úžeh, nebo zánět středního ucha nebo zála plic, nebo... a tak bych mohl pokračovat až do večera. Co si jako mysliš, že ti tu na dálku provedem vyšetření, diagnostikujem nemoc a pošleme recept na prášky? Mazej k doktorovi pokud se cítíš nemocná.

Příušnice spíš ne. y se poznají, protože se nemůžete zasmát, to bolí. Ale celkově jen souhlasím s ohnetou.

stirecek*
hodnocení

2x
Ja ti řeknu co ti je, ale to asi nebudes chtít slyšet - jsi podvyzivena . Podvýživa ale neznamená štíhlá nebo suchá, ale podvýživa znamená nedostatek vitamínů a minerálů ze stravy. Jíš málo, počítáš si kalorie,ale výživové hodnoty ti nic neříkají. Tvé tělo ztrácí minerály- bolest svalů, křeče, neschopnost soustředit se, bolest kloubů-vysychani chrupavka, nepruznost cév atd atd. Nedostatek vitamínů zase znamená oslabení imunity, nemáš dostatek antioxidantu a požírají tě volné radikály. Dokud nedáš tělu co potřebuje, bude to jen a jen horší. A nenech se zmást, na kapackach na JIP můžeš skončit behem pár dnů, ono to pak jde velmi rychle.

hodnocení

1x

Může to být těmi vedry, může to být i Tvojí touhou zhubnout za každou cenu, viz. Tvé vlákno zde:

poradte.cz/...

Ale co to doopravdy je, Ti řekne jen lékař. Nechce se Ti k němu, tak si raději zahráváš se svým zdravím a to je opravdu asi na toho psychiatra, pokud takto uvažuješ. Přemýšlej...

hodnocení

0x
To bohuzel nikdo z nas jaksi na dalku nepozname!Pokud se mate jenom trochu rada,supejte k lekari!Muze to byt jak angina,tak chripka,tak borelioza...,Na psychatrii Vas s timto neposle,to je bez diskuzi:)

hodnocení

0x

Horečka? Zarudlé v krku? Bíle potažený jazyk? ;) jestli nepůjdete teď o víkendu k lékaři, chce to 3x denně paralen nebo něco podobného, hodně, ale opravdu hodně pít vlažné, knížka, postel. Zahřát se, spát. Dejte šanci imunitě, tím, žebudete v klidu a teple a imunita si zlikviduje i viry i bakterie i bez doktora. ;)

hodnocení

0x
Tak,devenko,Tva nemoc se jmenuje Anorexie!Diky "Kapcenadeji" jsem to dohledala,a priznaky mas jako vytistene z ucebnice:(Takze ta psychiatrie te stejne nemine,pokud tedy nechces v 15ti letech zemrit!

ohneta*
hodnocení

0x

Výborně, tak už víme co ti je. Tyhle holky ti taky připadají tlusté?

Jaká je to nemoc?

hodnocení

0x

Doporučuji zítra, tj. v neděli 23.6. ve 20:00 sledovat na ČT1 pořad "Lehká jako dech". ceskatelevize.cz/...). Ale vážně!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]