Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik kalorií můžu sníst?

Od: tinnkax* odpovědí: 6 změna:

Potřebovala bych vědět, kolik denně můžu sníst kalorií(kj)- je mi 15, vážím 59 kg, měřím 171 cm...Moc bych to potřebovala vědět, jelikož chci vážně zhubnout.Přemýšlela jsem i o tom, že bych si koupila různé prášky na hubnutí, ale nevím, zda-li fungují, proto si myslím, že je lepší počítat kalorie...Samozřejmě že už si je počítám a snažím se vždy vejít do 5000 kj, ale myslím si, že je to zbytečně moc a nikde na netu nemůžu pořádně najít(samozřejmě že jsem hledala, ale pokaždé najdu počet kalorií pro dospělou ženu a tou já opravdu nejsem, takže se rozumí, že musím jíst daleko méně).

Prosím, nevíte to tedy někdo? Velice byste mi tím pomohli Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

neo4440
hodnocení

0x

Aha myslíš si že s 170 cm 59 kg a chceš hubnout?Jen budeš vypadat jak kdyby jsi utekla z Dachau *smich*

tinnkax*
hodnocení

Možná vážím málo, ale mně stačí jak vypadám, a jak se cítím...Prostě jsem tlustá.

Nejsi tlustá, je to jenom tvůj subjektivní dojem. I anorektičky co váží <30 kg si o sobě myslí, že jsou tlusté.

Vyprdni se na kalorie a jez co ti chutná. Kromě toho, jak vypadáš v 15 vůbec nic nevypovídá o tom, jak budeš vypadat v 16 nebo 17. A v neposlední řadě, kluci nemají rádi vychrtliny - tomu věř :)

claire*
hodnocení

0x

Ne, ne, ne! Neomezujte příjem kalorií, jste ve vývinu! Vaše váha se vzhledem k výšce nachází v normálu. Cvičte, pokud chcete tělo zpevnit, pohyb je důležitý i pro správný vývoj kostí, ale nedržte diety! Řiďte se klasickými zásadami racionální výživy a hlavně zapomeňte na prášky na hubnutí - za prvé většina z nich nefunguje a jen tahá z lidí peníze a za druhé - ty, co fungují, jsou určeny lidem se skutečnou nadváhou až obezitou, do které Vám chybí nejmíň 15 kilo (tzn. že i pokud přiberete 15 kg, budete stále v normálu)!

iz*
hodnocení

0x

Tinnko, je to naopak:

Dosplí lidé, pokud nepracují ve fyzicky hodně náročné profesi, potřebují méně kalorií (nebo kJ) než dospívající - tedy ve vývinu.

Tvoje váha je naprosto v pořádku. Máš-li přesto pocit, že bys se sebou měla něco dělat, začni pravidelně sportovat.

Pokud se ti na tvé postavě něco nelíbí, uvědom si, že se ještě vyvíjíš, až dospěješ, bude tvá postava vypadat trochu jinak.

Chceš-li být i v budoucnu zdravá, případně mít v budoucnu zdravé děti, zapomeň na ten nesmysl s tloušťkou a neexperimentuj s žádnými "tabletami na hubnutí"!

pt®
hodnocení

0x

Nejsi vůbec tlustá, spíše hubená, je to o tvých pocitech, nebo ti někdo motá hlavu? Jinak hubnout se může začít při příjmu 80 Kj na 1 kg, což je u tebe asi 4800 kj na den, ale to je vážně podprůměr a jen pro zachování důležitých životních funkcí těla. - pt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]