Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem plochá - malá prsa

Od: sara* odpovědí: 10 změna:

Achjo je mi 13 let a jsem téměř plochá a je to hrozný jako jediná ze třídy nemít prsa :( A navíc když se ted blíží léto a budu se převlíkat do plavek:(

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

Ve 13 je úplně normální, že nemáš prsa, hodně holkám rostou až okolo 15-16. Nedej se zviklat a rozhodit dnešní zvrácenou módou, podle které musíš mít pořádné dudy snad už ve školce, jinak nebudeš dostatečně in a cool.

marenka*
hodnocení

2x

Sáro, dnešní doba, samá modelka, jiné nároky, maso narvané hormonama... Nám když bylo 13 let, tak z deseti holek ve třídě měla prsa jen jedna z nás. Mě začaly růst někdy v 16 ti letech, do nějakých 30 jsem měla krásná, menší, ale pevná prsa. Dneska nemám zas nic a je mi to úplně fuk. Řeknu to takhle. Kluci sice koukají po prsou, ale chodit budou s holkou, která je chytrá a s kterou je sranda. ;)

olaf71*
hodnocení

0x

buď ráda. lepší v dospělosti menší, než s tím krmit hastrmany z mostu

axlik*
hodnocení

0x

Ještě dlooouho porosteš, neboj..Navíc prsa nejsou ta největší přednost, inteligence je mnohem víc sexy :)

smutnak

Mě je 14 a mám IQ 135 (asi, byla jsem na testu a měla jsem přes 130) a jsem z toho nešťastná... Všichni mi žíkají, že mám prý "divný humor" a mně přijdou ty vtipy docela normální. Mám zdravotní postižení - mám "malou" ruku, bez zápěstí, musím nosit rovnátka (mám trochu předkus), mám hrozné vlasy (šíleně husté a vlnité) a ještě nikdy žádný kluk se mnou nechodil, nedal mi pusu ani mě kámošsky neobjal nebo mi neřekl, že mi to sluší (a přitom mě přijde, že mi to moc sluší (žádná samochvála ;)). Nemám žádné přátele, všichni jdou raději za jinými, přitom jsem na ně hodná a vtipná, ale nejsem BLBKA Z FACEBOOKU. Prý inteligentní lidé mají problémy s komunikací, ale já nutně potřebuji takovou tu BFF, které mohu vylít srdce *mala**plac*.Bez přátel už nemohu skoro žít, rozhodla jsem se, že se vrátím ke svým milovaným domácím mazlíčkům křečkům a uprosila mamku, že je mi hrozně smutno, po nějaké době nakonec povolila a my pořídily u chovatelky křečici moji *srdce*. Další problém je, že rodiče jsou rozvedení a my nemáme s mamkou moc peněz, každý měsíc musíme pořád šetřit a hlídat, kolik máme a abychom neutratily víc, než můžeme. klec jsem uprosila taťku, a se Samanthou se konečně cítím lépe, ale BFF mně vždy bude chybět. Takže myslím, že mít malá prsa není VŮBEC nic hrozného!

vlasatec*
Asi to bude chtít víc chodit mezi lidi, nové kroužky, sportoviště a nějaká kamarádka nebo kamarád se určitě najde.

vlasatec*
hodnocení

0x
Já jsem kluk, plochý úplně nejsem je mi 26let a holky co pomalu nevidí na zem se mi nelíbí. Radši mám ty skromnější ;) . Jinak pokud vím tak máš ještě čas na to hodnotit že už nic nevyroste.
doplněno 26.05.13 19:48: Hlavně to pro kluka není vůbec důležitý, ten který stojí za to se divá jinam, kousek hloub, ne na hrudník ale pod něj ;)

hodnocení

0x

Ale no tak...Nikdo nejsme dokonalý. Jsou věci, které ovlivnit nelze. Ta, která má prsa velká, by chtěla malá atd. Už to zde bylo řešeno mockrát. Smiř se s tím, že jsi taková, jaká jsi. Prsa Ti ještě narůst mohou a důležité je, že je máš zdravá. I plavky se dají koupit v dnešní době takové, aby se leccos skryly, či zamaskovaly...Ale nezbude Ti, než být trpělivá, nebo to v dospělosti řešit třeba plastikou. K někomu je prostě příroda štědřejší, s tím nic nenaděláš, ale důležité je, aby se člověk měl rád takový, jaký je a neměl kvůli tomu pošramocené sebevědomí. Mrkni do této diskuze a je zde spousta dalších a uvidíš, že nejsi sama...

poradte.cz/...

hop®
hodnocení

0x

Vím, že je v tomhle věku těžké se něčím odlišovat, být něčím "zaostalá". Ale až Ti začnou prsa růst tak nebudou vědět, kdy se zastavit. A Tobě bude vadit, že je máš velká, že Ti "překáží"...

pb®
hodnocení

0x

Byla jsem plochá až do těhotenství, po odkojení dítěte nosím podprsenku 75D. Ve 13ti je poměrně normální, nemít ještě prsa, měla jsem na střední pár spolužaček, co v prváku byly ploché a k maturitě šly s vyvinutým poprsím. Navíc v dnešní době je takový výběr vycpaných podprsenek i plavek, pomocí kterých lze poprsí velmi dobře nasimulovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]