Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem zamilovaná do jednoho kluka. On to ví, protože slyšel kámošky si o tom povídat. Od tý doby se na mě víc kouká a vždycky mě zdraví a usmívá se u toho. Bohužel si s ním povídám jen málo kdy, protože s ním mám němčinu jen davkrát týdně a on kolikrát příde až na hodinu, takže s ním nemám ani možnost mluvit. Problém je i na fb. Nevím proč, ale vždycky mi na Ahoj odpoví až asi za 30min. Předtím se ani neobjeví zobrazeno, takže mě neignoruje, spíš mám pocit, že nemá rád chatování nebo já nevím. Napadlo mě ho pozvat ven, ale když se spolu tak moc nebavíme a já nevím, jestli mě chce...nevím. Prosím poráďte jak ho mám získat ) Děkuju
FB neber moc vážně. Můj drahý mi po půl hodině odepisuje běžně a o naší lásce to nic nevypovídá.
Pokud to ví, nic mu nebrání udělat pvní krok, odmítnutí se být nemusí. Ovšem nic nebrání ani tobě - jestli máš dost odvahy, zkus to sama. Můžete jít ven, tam toho proberete víc a lépe než na FB.
Držím palce!
Že bys nenašla svůj původní dotaz?
Opakováním stejného dotazu porušuješ pravidla Poraďte.cz.
__ Kdyby tě chtěl, už by dávno reagoval, obzvláště, když vyslechl rozhovor tvých kamarádek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.