Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ho mám sbalit?

Od: palana* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, jsem zamilovaná do jednoho kluka. On to ví, protože náhodou slyšel kámošky se o tom bavit. Od té doby se na mě víc kouká...myslim, že se mu alespoň trochu líbim, ale moc se mě nesnaží získat. A tak se vás chci zeptat: Jak ho mám získat? Nebo spíše, jak ho mám sbalit? Děkuju za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím. Pokud se mu líbíš a má o Tebe zájem, nech ho, ať se snaží sám. Můžeš mu dodávat odvahu tím, že mu pohledy, popř. úsměvy budeš oplácet a tak ho povzbuzovat, aby se rozhoupal a učinil první krok. To, že něco zaslechl a dívá se na Tebe, nemusí znamenat vůbec nic. Nadbíháním bys ho mohla odradit, nemuselo by mu to být příjemné.

pearmonik*
hodnocení

0x
Jednoduse ho pozvi treba do kina nebo na rande, kdyz se stydis pres fb nebo sms,pohledy jsou krasne ale je treba jednat nebo se nemusis dockat. Existuji holky co si mysli ze prvni krok dela vzdy kluk a existuji holky bez pritele :)
doplněno 02.05.13 00:07: Plati to i obecneji, kdo nekona ten to v zivote nedotahne tak daleko, tak se to uc dokud si mlada :) kdo si udela vs a nesnazi se tak na tom byva platove hur nez vyuceny ktery ma ambice a idealni je aspon matura a podnikat pri vs a tu nedodelat protoze se firme dari, tak se na to musi dnes :)

iz*
hodnocení

0x

Považuješ-li skutečnost, že zmíněný mladík nereaguje na informaci o tvé zamilovanosti, za signál jeho zájmu o tebe, chutě do toho. (Kdyby ses mu líbila a měl o tebe měl zájem, už by dávno reagoval).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]