Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co děláte k večeři?

Od: marenka* odpovědí: 100 změna:

Prosím o tipy na večeře ;). Já nevím co pořád vařit a u večeří vůbec. Dělám sedviče-hořtice,salám,sýr,pórek,kečup. Občas pizzu-kupovanou *hi*,párky,vajíčka,bramborák... Nemám nápady *plac*Děkuji

100 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

teri*
hodnocení

0x

občas dělám k večeři česnečku, je rychlá a zužitkuji zbytky chleba na křupinky

malvinka*
hodnocení

0x

Mařenko, klidně lze spáchat koteů husté polévky. Zadejte si do vyhledávače je zde spousta tipů.*srdce*

Snažily jsme se.

doplněno 28.03.10 22:07:

Pardon kotel

michala*
hodnocení

0x

Máte na mysli rychlou večeři? ;)Chcete přímo nějaký recept, nebo jen radu pro inspiraci? ;) Co třeba zeleninový salát, těstoviny na jakýkoliv způsob (s masem, s omáčkou, se zeleninou, s tuňákem...), zapečené těstoviny se salámem a sýrem, francouzské brambory, rybí filé s bramborem, kuřecí maso na jakýkoliv způsob je také rychlá varianta a vynikající večeře... :)

papene*

:-PJá dojedla studené uzené kuře(teplé mi nechutná)s okurčičkou a ždibec chleba.Zbytek rodiny-hermelín a feferonový salát.

Záleží jak kdy a na co je hlavně chuť.Ta bývá navečer děsivá.:D

malvinka*

Ten feronový salát měla lepší polovina lidstva nebo i holky?*nevi*

papene*

:)Holky vyloudily kuřátko, ale bez chleba.Jak jinak.:D

marenka*
hodnocení

Které holky? Psí?*hi* Jestli je řeč o psích slečnách, tak my dvounožci budeme mít párek, a psíci řízek od oběda :D (nejsem normální, já vím *smich*

malvinka*

A to jako proč Maruško? Jedné známé kočka před lety hamulkala šunku a rodina měla sekačku.*uspech*

marenka*
hodnocení

To jsem poznamenala preventivně, kdyby někdo kdo nemá zvířátko kroutil očkama *smich* Majitelé zvířat jsou postižení asi všichni stejně *vtip* (praktický důvod, když je z něčeho špatně mně, nic se neděje, u zvířátka to je průšvih ;))

papene*

Ano, psí okudlaný holky.

malvinka*

Pap přece jim nebudeš kazit chuť.*vtip*.

doplněno 28.03.10 22:36:

Myslím chleba holkám.

papene*

Neboj došlo mi co myslíš.To je to plavání synchr...

marenka*
hodnocení

Inspiraci ;) . Z otázky co jste měli k obědu, už mám napsaných hromadu tipů, sleduju co přibylo a jen u těch večeří jsem bezradná. Teď odmrazuju párky *nevi*

malvinka*

Párky by mi neprošly, u nás se nekupují. Mě by je vyhodil z košíku, nemůžu za to. Většinou je u nás stylem co si kdo uloví *placni*.

papene*

Není trochu pozdě na večeři?*frajer*

marenka*
hodnocení

*uspech*my máme super životosprávu. Já nesnídám, manža ten jo, pak oběd cca v 17 hod -po až pá, a véča kolem 23 hod. O víkendu vařím tak na 14ctou hodinu, protože v poledne nám to žaludek nebere ;)

malvinka*

Promiň Mařenko, ale snídat bys měla. Neber to prosím jako moralizování. Ti co nesnídají mají časem potíže se štítnou a není nad dobrou ranní startovací snídani.

marenka*
hodnocení

Mně je po snídani špatně, ale fakt, jako kdyby mi spal žaludek *nevi*

malvinka*

Taky si myslím vidím to na předčasnou ranní snídani co ty papko*smich*.

binka*

Holky, já se přiznám, že také nesnídám. Nedokážu ráno vstát, a začít se ládovat...já jen kafe, dřív i s cigárem, teď už bez a hlad dostanu někdy kolem jedenácté a to je skoro čas na oběd. Obdivuji lidi, kteří mají ráno ovoce, vajíčka, tousty apod. To snad musí vstávat jen kvůli jídlu snad o hodinu dřív...*smich*

malvinka*

Kdysi jsem binko vstávala před pátou a to jsem do sebe také nic nevpravila, prostě to nešlo až tak kolem 7 ráno.

Máš můj obdiv v půl jedenácté už by mi klesal krevní cukr*sok*.

papene*

:-PJasně.Já to teď vidím, že si půjdu dát loupák a kavčo.

Já mám vždy předsevzetí, že bude oběd v nějakou normální hodinu, ale ať dělám co dělám, vždy to je okolo půl 3.*bzum*

binka*

Kafíčko, hmm. to néni špatnej nápad... kafe se prý na noc nemá, že pak člověk nemůže spát...*smich* tak to u mně neplatí. Lehnu a spím jak zabitá, kafe- nekafe. Jdu na to a za chvíli se vrátím...

malvinka*

No jasně vaříš s láskou a proto to tak dlouho trvá. Než se s tím žvancem pomazlíš nějaký čas uplyne pap.*cteni*

papene*

;)Hlavně to trvá, že dělám víc věcí najednou a pak to tak dopadá.*bzum*

Ale kávu mám rychle i napečené loupáky.:D

Co děláte k večeři?
kytka*

tak já měla včera abcenci zatím co jste tu radili večeře. No u nás - já večeře nedělám - manžel si pohledá -vždy se něco najde. Já popadnu jablíčko, pomeranč jak kdy. I řízek do ruky když je. Včera byly moc malý. :Dale to neva udělám si zase .A snídaně to já snídám ,bez ní bych nepřežila. A mám ráda od všeho kousek, namazat celozrný rohlík a rajče, papriku, okurku, šunku, sýr -prostě malý obřad.

marenka*

Loupáky jsou dobroučký, ale je umění je i koupit.. posledně jsem si koupila v Bille, a to byl hnus, vaše velebnosti *blee*

kytka*

a co si je upéct marenko a můžete i dát do mrazáku a když přijde chuť jsou doma?

marenka*

Když já mám teď plnej mrazák *nevi* V rámci blížících se velikonoc mají obchodníci super akce na drůbež i jiné masínko, no a nekupte to za ty prachy*smich*. Ale upéct bych stejně mohla, mám pekárnu a ta mi skvěle pomáhá s těstem.. ty kupovaný to je suchý bublinkatý cosi *nevi*

papene*

*hej*marenko svatá pravda.

Loupáky kupuju jen v Hypernově,jinde ne.A stejně jsou občas*blee*nejspíš se pekař blbě vyspal.

marenka*
hodnocení

V hypce maj i dobrý dortíčky *uspech* U nás je nakupování malý běh, už vůbec když člověk šetří a kouká na kvalitu. V Bille maso, v Hypce pečivo, v Lidlu zelenina, v Penny akce na základ-olej,kafe,cukr. A to všechno pěšky, protože manža zajede do jednoho obchodu a pak se tváří tak otráveně,že zapomenu co jsem potřebovala *smich* Ale na druhou stranu fyzičku mám dobrou *bezim*

malvinka*

Ano Papko, Multitesking znám důvěrně.*haha*

doplněno 29.03.10 21:04:

patří k odkazu u fota

mil®
hodnocení

0x

Dnes jsem to zase málem sněd, ale část jsem zachránil na fotku. Takže: pečené kuřecí špalíčky s kůstkou, mrkev s brokolicí a zákusek krásný divadlo. tejdě jsme přišli.

Co děláte k večeři? #2
binka*

Mňam...ale mrkev s brokolicí moc nejela, že? Já mám taky radši maso...*smich*

mil®

Ale jela, sic to je zvláštnéí kombinné ale jednou za čas :). Je fakt, že ještě dost zbyla. *vtip*

kytka*

mňam vypadá to fajn.:-P

papene*

jj.

Marenko a co rozpatlané olejovky na čerstvý chlebíček.:-P

doplněno 30.03.10 11:06:

*hej*nechte si chutnat :-P

marenka*

A jóoo.. Díky, píšu si. Pap, díky. A hned koupím i tresčí játra *frajer*

arimas*
hodnocení

0x

ja k veceri jim salaty .. obrovskou misu vseho mozneho nekdy s vajickem nekdy s kurecim masem nekdy se smakounem atd. ochucuji zasadne olivovym olejem a JABLECNYM octem ktery je perfektni na rozklad tuku a hlavne se necitite po jidle jako balon...

jelikoz se u nas moc nevari tak se ji vetsinou studena kuchyne *nevi*

nebo jogurt s bananem a rozdrcene kakaove boby s medem MNJAM MNJAM a prirodni neprazene musli...

nebo jablko s orechama a skorici .. to je super na traveni .. atd atd.

Jsme s manželem převážně sami, tak to jsou většinou zbytky od oběda, nebo hodně dělám pomazánky a saláty. Buď zeleninové, nebo majonézové, tam dám i kousek uzeniny. Jinak zbyde rýže, udělám rychlé rizoto k večeři. Orestnu cibulku, kukuřici, mrkev,pórek, když je tak kousek masa od oběda a smíchám, hodně sýra na to nastrouhat a zelný salát a je výborná večeře. To samé jde s těstovinami, snažím se vše zužitkovat a nic nevyhazovat. I chleba ve vejceti je dobrá večeře, a polévky na mnoho způsobů, ale to už jsme tu probírali...*pivo*

kytka*
hodnocení

0x

merenko- změna je život co takovýto tataráček. Neskutečně chutná.

Nastrouháme na jemno 2vrchovaté lžíce mrkve, 2 vrchovaté lžíce celeru, 4 lžíce nakutrovaných vlašských ořechů,přidáme 1/2 velké cibule nadrobno nakrájené, 4 lžíce opět nastrouhaného sýra , 4 stroužky česneku, kečup, sůl,pepř,1lžíce plnotuč. hořčice a 2 lžíce papriky /můžeš dát chilli/ vše pěkně promícháme v míse a mažeme na topinky nebo jen na pečivo. K tomu lze zeleninu .

ŠPEKÁČKY V ČERNÉM PIVU

10ks špekáčků nakrojíme podél vložíme kolečka cibule a douhou feferonku .Naskládáme do pekáčku zalijeme kečupem 1sklenička 2dcl a černým pivem ,aby byly potopené Zapečeme v troubě cca20min. Podáváme s pečivem,chlebem

NAKLÁDANÝ HERMELÍN

Rozkrojíme naplacato ,co jehustěji do něj zapíchat česnek nakrájená na nudličky. Vloží se do sklenice se šroubovacím uzávěrem .Jednotlivé vrstva se prosypou provensálským kořením ,zalijí se olejem . Ukryje se před nedočkavými jedlíky. Nechá se cca 1 týden uležet. A pak už jen:-P

LANGOŠE

30 dkg polohrubé mouky ,1/4l mléka , půl kostičky droždí -udělat kvásek ,přidat sůl ,1 nastrouhaný vařený brambor /nemusí být/ Vypracujeme těsto a necháme 1h kynout pak uděláme bochánky a tvoříme placky ,které postupně smažíme. Mazání slané i sladké.

tak ve chvilce volna zase něco dopíši.Dobrou chuť;)

marenka*

*palec*tak tohle už si vytisknu *pusa*

jarmik*
hodnocení

0x

Cheche, to je ze života. Nejjednodušší večeře, co mám rád, tak jsou brambory s máslem a nastouhaným balkánem (mám rád ten málo slaný, co se prodává balený), do toho případně nakrájet olivy.

Ještě mi z těch supersnadných chutná kupovanej nakrájenej zeleninovej salát (takový ty pytle po 40 deka a tak), do toho dobrého tuňáka z plechovky a mozarelu.

kytka*

Ještě jedna várka rychlých a jednoduchých pokrmů.

Něco sladkého taky je někdy přínosem.

JABLKOVE BRAMBORÁČKY

1kg brambor

5jablek 10dkg cukru

1vejce

2-4 hladké mouky. Postupujeme jako při klasickém bramboráku. Mažeme džeme¨m, tvarohem.

JABLKOVÉ KNEDLÍKY

1/2kg okoupaných jablek nastrouháme na hrubém struhadle ,smícháme s 13dkg dětské krupičky. Necháme asi 3hodiny odležet .Pak tvoříme malé kulaté knedlíčky ,vaříme cca 10minut. Já dělám maličké a jsou vařené za 2 minuty. Vkládejte do vařící vody. Sypání dle chuti,skořice, ořechy, tvaroh mák, perník -prostě co má kdo rád.

PALAČINKY S CITRONEM

1/2l mléka

2 vejce

24 dkg polohrubé mouky

4 lžíce oleje

špetka soli,

Pěkně vyšleháme šlehačem a necháme několik hodin stát. Těsto je pak lepší a líp se smaží. Z tohoto množství uděláte 20 slabých palačinek. Hotové posypejte moučkovým cukrem a pokapejte citronem a zabalte. Neskutečná dobrota.

JEDNODUCHÉ BRAMBORY

Do mísy dáme šťávu z 1/2 citronu

olivový olej 1dcl

trochu vody

1lžíci mleté papriky

6 stroužků česneku rozmačkaných

1lžíce rozmarýnu

sůl, pažitka - vše smícháme a do toho nakrájíme brambory /syrové i se slupkou vydrbané/ zamícháme dobře pak rozprostřeme na pekáč a upečeme.

K tomu třeba kefír, zeleninový salát apod.

CHLUPATÉ KNEDLE

75 dkg natrouhaných brambor

1 vejce

30dkg hrubé mouky

sůl

Vymícháme těsto a do vařící vody zavařujeme lžící noky. Hotové jsou během chvilky. cca3 min. Ocedíme podáváme jako přílohu nebo jen s cibulkou a zelím

RYCHLÉ A LEVNÉ ŠPÍZY

tvrdy sýr

salám

cibule

rohlíky

česnek

Napichujeme střídavě na špejli obalíme v těstíčku nebo trojobalu a smažíme ,podáváme s tatarkou.

POLÉVKA CHUNDELKA

Na másle osmaž 2 lžíce hrubé krupice ,rozklepni do toho 2 vejce a umíchej, rozřeď vývarem /1bujon z kostky/ přistrouhej mrkev, celer a povař, ozdob petrželkou.

ATD ATD to bychom tu byli do vánoc

hodnocení

0x

Před chvílí dojezená pečená drůběží játra s bramborem a okurkovým salátem. Je to celkem jídlo málo pracné a kupodivu i do žaludku lehké.

Co děláte k večeři? #3
binka*

*bum*já znovu opakuji, že se snažím držet dietu... co je to tu zase za laskominy ...jatýrka s bramborem..mňáááám...*plac*

marenka*
hodnocení

Binko, důrazně protestuji proti protestům *bum* Všechny receptíky mám opsané, co je delší vytisklé *pusa* Já jsem takový antitalent, že jsem zděšeně zjistila, jak jsou jednoduché bramborové noky od Kytky *sok* Hlavně že kupuju nehorázně předražené gnotschi, nebo jak se to píše *bzum*. Manža bude mít radost z mých novinek a možná i konečně nabere nějaké to kilíčko *uf*

binka*

*smich*já bych ale potřebovala kilíčko shodit, ne nabrat...*zed*

kytka*

tak to tu děvčata pročítám, marenko jsem ráda že zkoušíš mé recepty, jsou levné a dobré a rychlé. nesnáším typ receptu třeme 20min ...,to už pak dál nečtu:D, doufám,že něco zachutná.

durancea*
hodnocení

0x

Včera rybičková pomazánka a dobrý chlebík, pro mimino mrkvová, dnes selské omelety, zítra špenát (je Zelený čtvrtek :)) ), v pá asi zapeč. brambory s pórkem a slaninou, v sobotu asi domácí tlačenka.

papene*

*smich*Já mám dnes leháro.Oběd byl v restauraci.Znojemská s knedliky a svíčkové řezy s bylink.máslem a hranolky.*palec*

A večeři dělala Hypernova grilov.kuřátko.

Jaké jsou selské omelety? Vajíčkové?

doplněno 31.03.10 18:59:

Jdu udělat tu rybičkovou pomazánku, mám čerstvý tousťák a koupila jsem mladou cibulku. Jen tak na zobání k televizi. Mám po dlouhém čase chuť na čaj, tak už jdu stavět na šípkový z vlastního sběru.

durancea*

Selské omelety:

(podmínkou je pár vařených brambor třeba z oběda) ... v hrnku rozšlehám 1 vejce, sůl, pepř, 1-2 lžíce polohr.mouky a trochu mléka. Na tuku osmahnu trošku cibulky, trošku vařených brambor a šunky či salámu nakrájených na kostičky. Poliju těstíčkem.

Rybičkovou pomaz. dělám s pomazánkovým máslem, to jsem minule poprvé užila i na tu mrkvovou (dřív mrkvová s tav. sýrem Kiri a trochou majolky) . Sůl, pepř, u rybičkové cibulka samozřejmostí, u mrkvové lze i celer či petržel nebo křen.

Selskou tedy znám. Už jsem ji dlouho nedělala. Dnes mi zbylo pár brambor, tak to zítra udělám, abych si to oživila. Díky za tip. Já prve myslela, že selská je vajíčková omeleta, plněná nějakou čalamádou. To také jde, ale jak já říkám, je z toho v břichu průvan . tzn. je po tom hned zase hlad.

lidus*
hodnocení

0x

tak můj muž si dnes nachystal brambory na plech a já je dala do trouby.Každý jsme v jiném pokoji na PC a tak jsem ty uhlíky právě vysypala do odpadků a namažeme si chleba s máslem a pažitkou. A takovou jsme na ně měli chuť!

binka*

*haha* tak to jste v tom oba nevinně...ale chleba s máslem a pažitkou je taky dobrej...

papene*

A co obyčejné brambůrky na loupačku?:-P

papene - co tak k tomu přihodit hrnek dobrého mléka nebo kefíru. To mám ráda hlavně v létě - nevím proč.

papene*

:DV mém případě přihodit balík toaleťáku a volný přístup na onu místnost.

Někdy je i toto potřeba.

lidus*

tak pro to mléko jsme si jeli do automatu a těšili se jak bude k bramborám dobré.Manžel to komentoval-ještě že to nebyla husa to by mě nasr...

papene*

A co vepřová konzerva (dobrá) rozpatlaná s cibulkou a s chlebíčkem.*pivo*

A do toho ještě uvařená vejce a trochu horčice. Ale kde najít tu dobrou vepřovku?

Někdy když máme maso na oběd a máme chuť na sladkou večeři, tak zadělám těsto jak kynuté buchty (z menšího množství). Z těsta udělám placičky, které na pánvi na oleji osmažím. Ohromně nabydou. Potom třeba jen pocukrovat, ale já mám ráda nahoru povidla. Nejlépe je jít přímo z pánve - teploučké.

papene*

*zed*No to je právě ono!

*modla*Třeba někdo poradí jaká značka je dobrá.*modla*

doplněno 31.03.10 22:34:

marenka a ta je dobrá?Ale opravdu dobrá, bez nějakých hnusných kusů.

marenka*
hodnocení

;)

doplněno 31.03.10 23:01:

Každý máme jinou chuť, ale babičce jsem jí taky doporučila a chválila. Je v ní po okraji trošinku sádla, ale fakt malinko, že jenom na chleba je to suché, trochu víc rosolu MŃÁÁM a maso? Kusy ne, rozemletý taky ne, jako když se do kostka masa z guláše zmáčkne vidličkou. Trochu jak Hamé šunka *nevi* ale ta je kompaktnější

Co děláte k večeři? #4
marenka*
hodnocení

Jinak dnes byli malé toustíky ;) (ty malé kostičky na talířku je bonus pro pejsky;))

Co děláte k večeři? #5
papene*

:Dzatím je nevidím, asi je cestou někdo zblajzl.

Po tom vepřovým se podívám.Apropo rosol miluji!:-P*palec*

marenka*
hodnocení

No to mi povídejte *ua*Při přípravě vepřovky na chlebík rosol záhadně mizí, a na chlebíku se již neobjevuje. To mám takový bonus za tu těžkou práci s přípravou :D

papene*

*bum*A dost , slintám.Jdu si dát klasiku=loupák.

Co děláte k večeři? #6
lidus*

Nejlepší pozor ne nejlevnější vepřová konzerva: vepřová plec bez kosti nakrájet na kostky, osolit, dát do sklenice zalít do poloviny vodou, zavřít víčkem, vařit 1h pak nechat vychladnout a vařit ještě hodinu(babička říkala, že je to proto aby náhodou nevznikl klobásový jed). Pužití na dovolené nemá chybu nebo i na tu pomazánku, pustí spoustu šťávy která zrosoluje a máte jistotu, že v tom nic špatného není. Udělám vždy 9sklenic aby mi vlezly do zavařovacího hrnce a až se sní tak zase další.je to dobré i když příjde nečekaná návštěva.Zavařuji i uzené maso.

marenka*

Ďábelsky jednoduché *cert* díky, píšu si. Ono drahé.. Ta konzervička z Kostelce stojí 50,-, a je tam toho myslím 300gr.*nevi*

A co myslíte, přidat trošku pepře a kmínu?

golemiwo*
hodnocení

0x

Maximálně rychlá večeře a aktuální v dnešní době je cikánský obložený chléb.Vemete dva tlusté krajíce chleba a mezi ně jeden tenký.Večeře je hotová.Dobrou chuť!*smich*

arakain77*
hodnocení

0x

Já vám to bonznu a mám vás doma všechny...*pivo*:-PUzený,ještě teplý bok z udírny.Chleba,křen a Budvar.

marenka*
hodnocení

*bezim**bezim**bezim**bezim* už běžím i s celou rodinou *pivo*

lidka*

Páni, tak to bych se také ráda obětovala, i kdyby mně mělo být těžko! *tuc* Co se dá dělat - ale nechte si chutnat! *pivo*

mil®
hodnocení

0x

Celozrnný bulánek s bylinkovou lučinou.

papene*

:-PTak co bylo dnes k večeři?Že by nikdo nic nejedl?*nevi*

doplněno 02.04.10 21:11:

A jakej pak salámek?;)

marenka*
hodnocení

Dneska je veget ;) Manža veze šéfa na letiště do Práglu, takže budeme min. do jedný sami.. takže véča chlebík se salámkem a okurčičkou :-P

Papene, já fakt nic dnes nejím. Jsem tak nadřená s vytrháváním ostružiní ze zahrady, že jen piju (nealko!)

mil®

Celozrnný chléb, eidam, rajče, jablečný mošt-cucám*pivo*

marenka*
hodnocení

Gyros šunka, měli jí v akci, tak jsem to zkusila a mňam ;) Já Vás Papen vždycky přehlídnu, Vy jak doplníte odpověď, tak to nesvítí jako nové *plac*

kytka*

Přesně tak,*vtip* já už to vždy papenovský prohlížím zpětně.

doplněno 02.04.10 23:49:

Já měla jablko*smich*tak jsem to ani nepsala co bylo k večeři.

doplněno 02.04.10 23:49:

Já měla jablko*smich*tak jsem to ani nepsala co bylo k večeři.

papene*

*zed*No jo.Doplnijucí odpověď nesvítí.Mně to doma, ale upozorní, že někdo něco přidal k dotazu na který jsem odpovídala.Tak proto mám přehled.:D

My měli ty klobásky.A já teď taky dochroupala jablíčko.A holkám vařím, vepř.ouška na klouby.

marenka*
hodnocení

Pap, tak to mne zajímá *sok* Vy psům vaříte? Nebo to mají jen na klouby? Uši? Dost nám byl doporučovaný rosol z vepř.nožek, ale psi po tom zvraceli *plac*

papene*

;)Raději zde: poradte.cz/...

mil®
hodnocení

0x

Kynuté bulánky té mé + sýr+šunka, cucám jablečný mošt.*jasne*

Co děláte k večeři? #7
kytka*

my si krájíme nádivku a okurku k tomu

marenka*
hodnocení

*sok* Vy už večeříte? Mě teprve slehnul oběd *smich*

papene*
16.04.10 22:34
kytka*

*haha*co to je za zpitvořený prase,vem si radši loupák.*haha*

binka*

*smich**smich* já bych nepohrdla ani tímhle pidiprasátkem, Papene ví, jak mi udělat chutě...*haha*

kytka*

Dyť to běželo od prasečáku 10km*vtip*Párky nacpaný do salámu, to je fakt*modla*

binka*

No vždyť, alespoň bude brzo hotový ...*smich* jen by mně zajímalo, jak vysochat ten čumák ...

kytka*

to vypadá jako z krájeného salámu.je to dost špatně vidět*nevi*

binka*

Ono je to fuk, stejně se to nakonec sní ...tak bych holt měla pidiprase s dvěma prdelkama ...jdu se číhnout do lednice, co je tam pro mně dobrýho...Pap šla asi s holkama...;)

Proboha dámy - běžte už spinkat. Zase mě nutíte občíhnout lednici. Já jsem pořád v poho a najednou se mi udělá špatně z hladu. Tak jdu do lednice a vypadá to na plátek drůbežího masa na pánvi. Zítra si dám o to míň. - Jdu na to a přeji hezkou dobrou noc s plnými bříšky.

malvinka*

Kytko a naloženo v rychlosoli barvička je zralá na definitivní poslední krmi.*blee*

kytka*

Já na to nejsem*ee*

papene*

Poslechla jsem tě.*smich*Káva je, ale ještě vařicí.;)

doplněno 16.04.10 23:01:

Nešla ven, ale dělala si mňamku.:-P

Co děláte k večeři? #9
kytka*

jo pak,že jsi šla s holkama ven ,hledáte jen co smlsnout ,nechte toho já už z postele nelezu ani za nic.Pak bych neusnula s plným náckem*vtip*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]