Nejste přihlášen/a.
Teda Slonbonjohn! To se nedělá, když jsem byla tak pěkně nastartovaná ...
Tak tady je ta fotka, ten jeden květ na tady už odešel do věčných lovišť.
Nějak jsem zaspala, či co. Já už nevím, ale hodně. Sedm let určitě, možná víc...
doplněno 30.03.10 11:09:Večer, ne teď... já už jsem náhodou od sedmi na nohou...
Vše co uznáte za vhodný.
Nám už se totiž na zahrádku nevejdou a cena byla tak příznivá.No nekupte to.
kytko kdepak.A to je teprve začátek sezony.
No jasně, to znám. Zítra se v rámci velikonočních prázdnin chystám do Čáslavi ke Starklovi,mám napsaný seznam, co si chci koupit. Jsem zvědavá,kolik toho přivezu,v zahradnictví se totiž chovám jako šílenec, všechno musím mít.
Jinak klematis - já je mám na východní a jižní straně,do květináče je dobré buď ještě něco nižšího přidat - lobelky,afrikán, salvii, cokoliv, aby se nezahřívala půda, to klem.nemá rád. Stačí i mulč.kůra. Přichystat nějakou vhodnou opěru - a on už se pak pne sám.
Na zimu podkládám květníky polystyrenem, balím do netkané textilie. To určitě znáte, jak se zazimovávají kytky. Na jaře ho seříznu na zhruba 30-40čísel a pomodlím se, aby vyrazil.Jinak zálivka přiměřená,hnojení jednou týdně.
Ať se daří!
Děkuji moc.
Nohy mu něčím zakryjem.A modlení se hodí, už nevím kolikátý je v pořadí čekající na záhubu.:D
doplněno 31.03.10 21:53:jarm tak nezapomeňte na foto.
Právě mám před sebou katalog Starkla. Čtu si jej pořád dokola, mám to před spaním jako večerníčka. Ještě, že letos nemám žádného příznivce, který by se dělil o poštovné. Všechno totiž bych z toho katalogu potřebovala. Vždycky mě to v tomto období popadne a utratím penízků.. Klematis v květináčích - to mě překvapilo. To musím zkusit, protože mi na slunné zahrádce už dva odešly. Vloni jsem si od Starkla koupila růže a hortenzii. Koupila jsem si větší květináče a zasadila. Bylo to krásné! A vidím, že zimu všechny tyto kytičky přežily, už obráží.
že by kočičkový přírůstek?
doplněno 02.04.10 22:19:to jsem se asi s těma kočkama spletla. Podle ocásků jsou to pejsci, ale jinak se v tom nevyznám - tak prozraďte papene.
Opravdu nevím, velmi podobně kdysi vypadala moje fenka americko-kanadského bílého ovčáka!
... tohle vypadá spíš na špice nebo něco takovýho...? (ale na psa bych asi vsadil)
JJ, ale jen občas, když seženu ouška.Jsou nějaký nedostatkový zboží.Hlavně v létě jim je dám na zahradu a mám klid.Trvá jim to chvíli než se s nimi poperou.Nožičky mně neba obírat.A někdy jim dávám kuř.žaludky.Pegi je miluje, když z nich udělám guláš.Ona vyžebrá žaludky a my máme jen šťávu s přílohou.:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.